bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

O 17 gün dedikleri virüs kalıntısı ve sizi hasta edebilecek düzeyde değil. Evden çıkmıyorsanız ve eve gelip giden de yoksa düzenli silmenize gerek yok ancak eve giren çıkan çoksa sürekli dokunulan yüzeyleri sabunlu bezle silmek, gelen alışveriş poşetlerini de 2 saat açık havada bekletmek, içindekileri de isterseniz sabunlu suyla silmek yeterli. 2 gün yüzeyde kalsa ne 5 gün kalsa ne siz silip temizledikten, ellerinizi de dokununca yıkadıktan sonra? Burada kimse tezgahı yalamıyor bildiğim kadarıyla :)

çok doğru ayrıca kapıdan çıkıp arabaya gidene kadar, arabadan çıkıp öteki evin içine girene kadar yine risk, çoğumuzun avin içinde garajı olmadığına göre. çok mu pimpirikim acaba. Sussam mı bu sorulara yanıt vermesem ben? Kafayı yedim zira.

marketten alınanları temizlemek işkence.
evdeki işim zaten bitmezdi. şimdi hiç bitmiyor
Biraz fazlaca alıp balkonda havalandırabilirsiniz bozulmayacak ve aciliyeti olmayanları, dün balkonum market gibiydi mesela, 2 gün kaldılar orada. Bende elektrik faturasını düşünüyorum, virüs bana bişey yapmayacak belki ama elektrik faturasına bir hayli etkisi oldu. 350 den aşağı beklemiyorum, var mı artıran

17 günlük virüs için diyorum ki yaş yetmiş, iş bitmiş :)

herseyi bilen :)) astrolog demis bunlari da dincer guner..
* 2019 Aralık ayında başlayan olaylar Haziran'daki tutulma ile sona erebilir. Corona virüsü salgını 21 Haziran'ın ya öncesindeki 10 gün içinde ya da sonrasındaki 10 günde bitebilir.

* Hastalığın çıkış anı haritasına bakmıştım ve bunu ona dayanarak söylüyorum Türkiye asla bir İtalya olmayacak ve bu süreç ülkemizde daha kontrollü geçecek

dediklerine inanmak istiyorumm:))

sonrasida boyleymis..

* Haziran ayında ise salgından bağımsız olarak Mars dediğimiz savaşçı gezegen Koç Burcu'na geçiş yapacak ve 6 ay bu burçta kalacak. Ama ülkeler arası stresli durumlar olacak.

* Salgın hastalıkla alakalı bir durum değil ülkelerin birbirleriyle stresli durumları olacak. Ambargolar, toprak savaşları ve sürtüşmeler çok daha fazla artacak.

Çocuğunuz var mı ben en çok çocuklarımı düşünüyorum 1 aylık bebeğim 6 yaşında kızım var

Ne yaptınız ki mesela?
Bende hazırlık yaptım normalde 180 gelen fatura oldu 220

Canım ben seninle empati yapıyorum. Anlıyorum. Siz bilinçli insanlarsınız. Hem insan sevdiği birisine o kişinin sağlığı ve psikolojisini düşünerek gitme ya da git demesi çok zor Ama buradan da bunları söylemek gerekiyor anlatabiliyor muyum? Hen enfekte olma hem de taşıyıcı olma risk her yerde, herkes için geçerli; hiçbir koşulda "riski bertaraf ettik" diyebilecek durumda değiliz. Aksi söylenemez. Aksi nasıl bir mesaj olur? yanlış bir mesaj olur. Sana git ötekine gitme demek olur mu? Arkadaşlar aslında herkes için geçerli olan doğruları yazıyorlar. Keşke seslerini bütün Türkiye duyabilse. O sokaklarda eğlencede olanlar da duyabilse anlayabilse. Bunlar söylenmesi gerekenler. Lütfen sinirlerinizi yıpratmayın. Ben sizin hem kendiniz hem anneniz hem de diğer insanlar için en doğru kararı verecek bilinçte olduğunuza inanıyorum.

Çocuğunuz var mı ben en çok çocuklarımı düşünüyorum 1 aylık bebeğim 6 yaşında kızım var
var 2.5 yasinda bir oglum.. cocuklarda etkisinin daha az olmasi icimi rahatlatiyor agirlikli olarak da tasiyici olduklarini soyluyorlar umarim boyle kalir onlara birsey olmasin

Ayy hadi inşallah büyük bir mucize olur haziranda biterse

Teşekkür ederim anlayışınız için.
Ben burada fikir ve görüş belirtenlere kızmıyorum, kıracak nitelikte yazanlara kızıyorum,. Sana katılmıyorum, böyle yapmamalısın demek zor değil.
Dediğim gibi bilinçli insanlar olduğunuzu düşünüyoruz, sokaklarda fink atan, keyfi olarak gezmeye giden tipler değiliz. En yakın teyzem bile kaç haftadır annen medikal ürün üretimi yapıyor, gelip alacağız gelmişken yemeğe geliriz diyip duruyordu, en sonunda aklını peynir ekmekle yedin sanırım ne gelmesinden bahsediyorsun diyip azarladım. Hani anlatabildim mi bilmiyorum ama düşüncesiz ya da bilgisiz bir insana değilim. Ama burada da anneme birşey olmasını beklemek istemiyorum. Biliyorum bencilce. İzin almamız dahilinde gidersek bütün gereklilikleri yerine getireceğiz, her şekilde kendimizi izole edeceğiz zaten. Bakalım, bu süreçte Allah herkese sabır ve sağlık versin. Umarım en az ölümle bu salgını atlatırız.

ya esimin calistigi yerde dikkat etmeyen cok varmis aman gelirse allahtan modunda gerizekali beyin özürluler var ama önlem almakta yok gidip disaridan yemek yiyorlar bense esimin yemegini bile yapip veriyorum is yeri veriyor ama guvenmiyorum.böyle gerizekalilarla mecbur muhattap olmak zorunda ya esime gecerse buraya yaziyorum gidip ellerimle hepsini boğacağım

Biraz önce haberlerde gördüm hastaneye gidenlere soruyolar neden geldiniz gelmeyin diyolar diye kadının teki şey dedi ya inanamadım “evdeyiz canımız sıkıldı hastaneye gidelim dedik” duymasam biri söylese asla inanmam şunun olduğuna. Biri yüksek tansiyonum var onun için geldim diyor. Yahu senin asıl çıkmaman lazım işte anla. Biri “2 aydır nefes almada zorluk yaşadım bi sürü hasteneye gittim teşhis kondu yinede buraya da geldim”diyor. Bazı insanlarda zeka olmadığa bi kez daha şahit oldum böylece. Ne diyelim onlara bulaşmaz bize bulaşırsa ben bi miktar üzülürüm çok açık söyleyeyim. Sizde kötü düşünmeyin Allah eşinizi korusun o kıt beyinlilerden.

Hangi haber kanalı acaba izlemem lazım inanamıyorum şuan

Her gün ekmek pişiriyorum, fırın hergün en az 1 kez bazen de 2 kez çalışıyor, hergün süpürge bazen de yine 2 kere, o yüzden diyorum...
Ha ondan diyorsunuz, bende aynı şekilde.
Ama ben ekmeklerimi küçük küçük yapıp dolaba attım, çıkarıp yiyoruz. Hem maddi hem manevi zarardayız

Hastalığın çıkış anı haritasına bakmıştım ve bunu ona dayanarak söylüyorum Türkiye asla bir İtalya olmayacak

Diğerlerini bilmem de bunu bilmek için astrolog olmaya gerek yok. :) Kim ne derse desin İtalya hastalık bu kadar yayılana dek hiç önlem almadı. Çin'de millet kırılırken Şubat'ta dahi Çinli turist çağırıyorlardı ülkeye. Normalde de toplu ortamlarda bulunmayı seven, sosyal insanlar zaten.

biri dikkat etse digeri etmeyecek veya cokda dikkat etse nasil oldugunu anlamadan enfekte olucak bulasiciliginin yuksek oldugu bir virusden ne kadar kacabilcez bilmem..belkide yuzde 80 lik kisim suan ayakda bilmeden geciriyordur bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…