bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Akıl tutulması yaşayıp sokakta fink atan insanlara Allah akıl fikir versin.
Yani olacağı o, ya o bize ya biz ona bir şekilde alışacağız. Başka çaresi yok :/
İste bu yüzden en geç zamanda virüse yakalanmak daha az riskli deniliyor ama bu tür insanlar sayesinde nasıl uzun zaman korunacağız Allah bilir .
Ben ve ev halkı hergün , 1000 mg Ester -C , vitamin d ,cocuklara da multivitamin bıraktırmıştık yeniden başlıyoruz.
Hergün zencefil, zerdeçal , bal ve limon çayı yapıp içiyoruz . Bir de bu meyveli probiyotik içeceklerinden içiyoruz
Probiyotik haplar var 50 milyon mg da onlar da çok faydalıymış alacağım . Onun dışında bulabildiğimiz meyveler , sebzeler . İnsallah bu şekilde bagısklık sistemimizi yükseltebilirsiniz de bu lanet virüsle savasabiliz .

Tetikte olan panik atağım dün gece patlak verdi
Sakinleştiricim pek etkili olmadı biraz rahatlattı
İlaç dozumun artması lazım ama nasıl gideceğim doktora ya

Zaten herkesin istediği bu, insanlara evde kalın çağrısı hiç enfekte olmamaları için değil en geç zamanda yakalanmaları için yapılıyor. Çünkü herkes aynı anda hasta olursa hastanelerde yığılma olacak. Ve doktorlar ölüm ile kalım arasında tercih yapmak zorunda kalacak. Zor yani. O yüzden evde kalmamız çok önemli. Yeterli tedavi ve ekipman bulunması açısından çok önemli.
Bu çaylar gerçekten işe yarıyor mu? Sadece soruyorum yani bu forumda 2 3 defa okumuştum. İyi bir etkisi var değil mi?
Bende başladım hepimize anneme sadece daha fazla takviye yapıyoruz. Çoğu akşam brokoli havuç karnıbahar falan başlıyorum ya da sebze yemeği yapıyorum. Kefir içiyoruz her gece uyumadan. Bende shot kefir tavsiye ederim, probiyotik açısından daha zengin iş sanırım. Sizin söylediğiniz de bir bakacağım.

Ben bayağıdır kargo almıyorum eve. Bi projeksiyon perdesi gelecekti gelmedi bir türlü. Ama bu kargocu olayı canımı sıktı. Kim bilir kimde var da bilmiyoruz :/
Aslında almamak en iyisi ama mecbur alıyoruz bazen . Siz de alır almaz açık havaya bırakın bir süre sonra silersiniz , kapıyı açmadan da kargocuya “ yere bırakın ve burdan uzaklaşın lütfen “ diye seslenin

O çaylar zaten soguk algınlıgı , öksürük icin öneriliyordu ayrıca bagısıklık sistemi icin de çok iyiymiş . Zararı olmaz bence deneyin .
Bir de doktorlar ,gün içinde sirkeli su içiyorlarmış . Spor yaparken kullandığım su kabıma sirkeli su dolduruyorum o da faydalıymış .

Allah tan ailemin evine gelmeyecek tek pozitif yanı bu. kendi eve geldiğinde de güvenlik alır bahçede sevgilim gelene kadar bekler yapabileceğim en iyi dezenfekte yöntemi bu

Onu ben yapıyordum da ağır geliyor artık, mideme iyi gelmiyor. O ksdar şey içiyorum midem çorba gibi oldu. teşekkür ederim ama kahve yerine çayları deneyeceğim artık.

Probiyotik canlı bakteridir, tablet haplarda bulunmaz demişti Karatay hoca.
Zaten gereğini yapıyorsunuz, paranızı ziyan etmeyin haplara bence.
Şundan bahsediyorum , spor eğitmeni bir arkadasım kullanıyordu bu aralar bana da tavsiye etmişti . 50 milyon değil , 50 milyar mıs bu arada yanlış yazmışım

Eklentiler

• 948C0F24-4E6F-401C-9AAF-8BC89E4EB920.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 50
Yok yazmıyor psikiyatri doktorumu arayıp rica etcem whatsap üzerinden atarsa reçeteyi çıktısını alıp alırım belki mümkünse tabi

Psikiyatrı ilaçları aile hekimi yazmıyor artık,en güzeli mesaj atıp reçeteyi yazmak olacak.
Bizim aile hekimide öyle yapıyormuş komşum dedi benimde yazılacak ilacım varda.
Çok geçmiş olsun bu arada,kendine dikakt et lütfen.

Allah tan ailemin evine gelmeyecek tek pozitif yanı bu. kendi eve geldiğinde de güvenlik alır bahçede sevgilim gelene kadar bekler yapabileceğim en iyi dezenfekte yöntemi bu
Bence de akşama kadar bahçede beklesin , nasıl olsa artık paketlere kimse dokunmaz bu durumda korkudan . Sanki patlayıcı bomba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…