bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Haberin linki bu hanımlar.
Bana hiç öyle sinirlendiği için söyledi tarzında gelmedi, gayet sakin, gayet olağan. Normal birşey iş gibi söylüyor.

Mental retarde biri olabilir, bilemedim. Sağlıklı düzeyde bir insanın söyleyeceği bir laf değil gibi. Psikiyatri kliniklerinde görüyoruz "Ben virüse inanmıyorum yea" diye randevusu iptal edildiği halde gelenleri.

arkadaslar youtubede biri var annesini corona suphesiyle hastaneye goturmus hastanenin kotu durumda oldugundan bahsedip bakanliga seslenmis bakanliktan geri donus olmus.Annesine kit uygulanmadigini film icin saatlerce beklediklerinden bahsetmisler( film çekilenlerden sonra dezenfekte islemleri yapiliyormus)bugunde video atmis bakanliginndedigi kitler sadece saglik çalışanlarına uygulaniyormus.Corona şüphesiyle basvuranlara uygulanmıyormuş adini vermem yasak mi bilmiyorum degilse verebilirim

Bugün büyük kuzenlerden birinin corona test sonucu pzitif çıkmış
Eve göndermişler
Ağır değil diye

Geçmiş olsun. Ne için gitmiş hastaneye. Ağır değil diye göndermişler ya, kendini kötü hissetmese hastaneye gitmezdi di mi. Sadece nefes zorluğu yaşayanları mı tutuyorlar hastanede.

Ben artik pek takmamaya calisiyorum kizlar .ben elimden geleni yapiyorum olursa bulasirsada artik yapacak bir sey yok. Beni gecen yil bir hastanede ameliyathanede unuttular 1 saat. (O da benim başima geldi malesef) ogünden sonra anksiyete olmustu 3 ay ilac kullandim. Surekli kabus goruyordum ve uykumda sicriyordum. .simdi yine nüksetti galiba önceki gece cok rahatsizlandim. Simdi bol bol dua ediyorum erken yatiyorum. Allah akil sagligimizi korusun

Geçmiş olsun. Ne için gitmiş hastaneye. Ağır değil diye göndermişler ya, kendini kötü hissetmese hastaneye gitmezdi di mi. Sadece nefes zorluğu yaşayanları mı tutuyorlar hastanede.
Teşekkür ederim
Benim yaşadığım şehirde değil babamın kuzeni istanbulda
Ayrıntıları çok bilmiyorum
Sadece bana denilen
Belirtilerle gittiği test yapıldığı
Sonucun pozitif çıktığı
Hastahanelerin hem çok yoğun olduğu için hemde daha ağır vakkalar olduğu için evine gönderildiği yönünde

gecmis olsun bende bunu merak ediyorudum dusundugum gibi evdeler agirlasma durumu olursa hastaneye yatiriyorlardir evde baska kalanlar var mi
Bilemiyorum babam ayrıntılı konuşmuyor endişelenmiyelim diye
Evet çocukları karısı var
sanıyorum en fazla 45 50 yaşlarındadıt

Kızlar marketler sabah 9da mı açılıyor? Online tüm marketleri denedim çevremdeki, en son kredi kartımla ödeme yaparken hata veriyor hepsi.. Migros, carrefour, şok, istegelsin, getir.. Banka kartı da kabul etmiyorlar. Kredi kartımı market siteleri haricinde kullanıyorum sıkıntı yok. Ama neden marketler için kullanılmıyor anlamadım. Mecbur eşim gidecek artık

10 yaptilar ama burda 9 da acilanda var

Haberin linki bu hanımlar.
Bana hiç öyle sinirlendiği için söyledi tarzında gelmedi, gayet sakin, gayet olağan. Normal birşey iş gibi söylüyor.

Öyle söyleyen kadın bence ne diyeceğini bilememiş, neden evden çıktınız diye sorulmuş olabilir en başında, ya yanlış anlamış ya da ne diyeceğini bilememiş de en sonda bir adam var o tam bir facia;
"1-2 aydır nefes darlığım vardı da, ondan geldim."

Hastaneye acilden girenlerin çoğu böyle.
2 aydır boğazım ağrıyordu geldim.. 3 haftadır bacağım ağrıyordu bi uğrayayım dedim..
Hastaneye gidiyorum randevum vardı demek yerine dolaşmaya geldik demek.. Nasıl bir şaşırmak bilemedim. benim favorim kargocu abi, o daha felaket. Karısı covid pozitifken adam kargo dağıtmaya gidiyor

Kuzum ben getirde Akbank Neo maaş/banka kartımı kullanıyorum az önce geldi siparişim.
Sizdeki sorun şu olabilir hizmet kapasitesi dolduysa yeni müşteri kabul etmiyordur uygulama.
Bu arada marketler artık 10:00'da açılıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…