- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.207
- 1.423
- 60
Haberin linki bu hanımlar.
Bana hiç öyle sinirlendiği için söyledi tarzında gelmedi, gayet sakin, gayet olağan. Normal birşey iş gibi söylüyor.
Bugün büyük kuzenlerden birinin corona test sonucu pzitif çıkmış
Eve göndermişler
Ağır değil diye
gecmis olsun bende bunu merak ediyorudum dusundugum gibi evdeler agirlasma durumu olursa hastaneye yatiriyorlardir evde baska kalanlar var miBugün büyük kuzenlerden birinin corona test sonucu pzitif çıkmış
Eve göndermişler
Ağır değil diye
Bugün büyük kuzenlerden birinin corona test sonucu pzitif çıkmış
Eve göndermişler
Ağır değil diye
Teşekkür ederimGeçmiş olsun. Ne için gitmiş hastaneye. Ağır değil diye göndermişler ya, kendini kötü hissetmese hastaneye gitmezdi di mi. Sadece nefes zorluğu yaşayanları mı tutuyorlar hastanede.
Bilemiyorum babam ayrıntılı konuşmuyor endişelenmiyelim diyegecmis olsun bende bunu merak ediyorudum dusundugum gibi evdeler agirlasma durumu olursa hastaneye yatiriyorlardir evde baska kalanlar var mi
insallah atlatir suan hastaneye yatirmamalarida olumlu kolay gecirenlerden olacaktir heralde esi ve cocuklarinda cikmaz umarimBilemiyorum babam ayrıntılı konuşmuyor endişelenmiyelim diye
Evet çocukları karısı var
sanıyorum en fazla 45 50 yaşlarındadıt
AminRabbim sifa versin. Tek mi yasiyor diger aile bireylerine bulasmamistir umarim
10 yaptilar ama burda 9 da acilanda varKızlar marketler sabah 9da mı açılıyor? Online tüm marketleri denedim çevremdeki, en son kredi kartımla ödeme yaparken hata veriyor hepsi.. Migros, carrefour, şok, istegelsin, getir.. Banka kartı da kabul etmiyorlar. Kredi kartımı market siteleri haricinde kullanıyorum sıkıntı yok. Ama neden marketler için kullanılmıyor anlamadım. Mecbur eşim gidecek artık
En yakın carrefour var, sitesine baktım ulaşamadım açılış bilgisine.. Dedim açılışta git bari, daha az sakıncalı olur.10 yaptilar ama burda 9 da acilanda var
carrefour normalde de 10 da aciliyor diye biliyorum muhtemelen suanda degismemistirEn yakın carrefour var, sitesine baktım ulaşamadım açılış bilgisine.. Dedim açılışta git bari, daha az sakıncalı olur.
Haberin linki bu hanımlar.
Bana hiç öyle sinirlendiği için söyledi tarzında gelmedi, gayet sakin, gayet olağan. Normal birşey iş gibi söylüyor.
Hastaneye acilden girenlerin çoğu böyle.Öyle söyleyen kadın bence ne diyeceğini bilememiş, neden evden çıktınız diye sorulmuş olabilir en başında, ya yanlış anlamış ya da ne diyeceğini bilememiş de en sonda bir adam var o tam bir facia;
"1-2 aydır nefes darlığım vardı da, ondan geldim."
Kuzum ben getirde Akbank Neo maaş/banka kartımı kullanıyorum az önce geldi siparişim.Kızlar marketler sabah 9da mı açılıyor? Online tüm marketleri denedim çevremdeki, en son kredi kartımla ödeme yaparken hata veriyor hepsi.. Migros, carrefour, şok, istegelsin, getir.. Banka kartı da kabul etmiyorlar. Kredi kartımı market siteleri haricinde kullanıyorum sıkıntı yok. Ama neden marketler için kullanılmıyor anlamadım. Mecbur eşim gidecek artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?