bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bilmeyenler vardır, artık 10da açılıp 20.00'de kapatıyorlar.

Hastalanırsanız. Hastaneye gitmeniz doğal. Herşeyin uyarısı yanlış yapılıyor. Sokakta yaşlı insanlarla ilgili propaganda başlatıldı. Sonra neler yaşandı gördük
şimdide hastaneye gitmesi gereken insanları utandırmasınlar da. Çünkü evde birinin kalp krizi geçirip ölmesini istemem. Ya da ağır rahatsızlığı olan başka birinin hastaneye giderken saldırıya falan uğramasını istemem.
sen gözüme iyi görünüyorsun gözüme hasta gibi görünmedin . Boş yere gidiyorsun diye. Saldırmasınlar.
yani toplumumuz böyle konularda sabıkalı.bence Uyarılar nefret oluşturmadan yapılmalı.

Hizmet kapasitesi dolu ama mesela pazar günü en erken, onu seçiyorum. Ödemede hata veriyor. Defalarca denedim her bir uygulamada.. Sıktı artık, eşim de uğraşma ben giderim dedi. Eşimin de kredi kartı değişmişti şirkete teslim etmişler, e o da evden çalışıyor 3 haftadır, alamadı kartı, tek karta kaldık. Neyse yarın açılış saatinde gitsin gelsin, yine dezenfekte ederim ben onu..

Hafif blr şekilde Atlatır umarım. Siz de etkilenmişsinizdir. insan tanıdığı birne olunca daha çok etkileniyor.
çok geçmiş olsun. Bu blr süreç. Bir kaç hafta sonra iyileştiğinin haberini alacaksınız.
blrçok kişi hastalığı evinde atlatıyor. Evde olması iyileşmesine büyük blr engel olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…