bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ya ne kadar çıkmazsak çıkmayalım, işe gidenler ne olacak?
Her hanede en az 1 kişi işe gidiyor. O işten gelen evdeki yaşlı anne babasına, kronik hasta olan çocuğuna eşine bulaştırsa ne olacak?
Eşimin iş yerinde değil ama yakın bir yerde çıktı işte o kişinin kardeşi eşimin iş yerinde çalışıyor ne yapacağız ne edecegiz bilmiyoruz dediğiniz gibi hergun gidiyor ise mecbur

Ya sok oldum ben istanbula, ilk 10 da samsun 112 demek benim baktigim site doğru değil tekirdağ 130 vaka yazıyordu, istanbul 2 bin küsür biz acaba bunları sitesinden göreceğiz mi

Eşimin iş yerinde değil ama yakın bir yerde çıktı işte o kişinin kardeşi eşimin iş yerinde çalışıyor ne yapacağız ne edecegiz bilmiyoruz dediğiniz gibi hergun gidiyor ise mecbur
Yani ne yapabiliriz ki Allah aşkına.
Ben günlerdir çıkmıyorum okey.
Sen günlerdir çıkmıyorsun okey.
Ama annem çıkıyor.
Ama eşin çıkıyor.
Onların bize bulaştırma ihtimali var. Ha dışarıdan virüs kapmışım ha annemden kardeşimden. Ne farkı var?

Saglik bakani cok guzel bisey Dedi negatif cikanlar bile kendini poZitif gibi izole etsn Dedi ya bence herkes kendini poZitif saysa. Ve o sekilde davransa super olur. Inanin cok guzel konustu
Genel hali de dedi mi durum nasıl pike hızlı ulaşacaz bizim ekipmanlar hasteneler yeterli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…