Çok normal değil mi? En kalabalık şehir, yurtdışı temasına en çok maruz kalan şehir.İstanbul da ne olmuş öyle yaa
1 kişi 625 kişiye bulaştırabiliyormuş.30 kişiden fazla kişiye bile bulaştırabilir Kore de ki 31.vaka bunun en iyi örneği okursanız bir kişinin ne kadar önemli olduğunu görürsünüz yani kimse bencilce davranmamalı
Attım yukarıda.İllere göre sagılımı biri atabılır mi artık kalbim kaldırmıyor da
Eşimin iş yerinde değil ama yakın bir yerde çıktı işte o kişinin kardeşi eşimin iş yerinde çalışıyor ne yapacağız ne edecegiz bilmiyoruzYa ne kadar çıkmazsak çıkmayalım, işe gidenler ne olacak?
Her hanede en az 1 kişi işe gidiyor. O işten gelen evdeki yaşlı anne babasına, kronik hasta olan çocuğuna eşine bulaştırsa ne olacak?
Evet internetten detaylı bakabilirsiniz sağlık bakanlığı sitesindenriskli hastaliklardami aciklandi ben izleyemiyorum suan
Yani ne yapabiliriz ki Allah aşkına.Eşimin iş yerinde değil ama yakın bir yerde çıktı işte o kişinin kardeşi eşimin iş yerinde çalışıyor ne yapacağız ne edecegiz bilmiyoruzdediğiniz gibi hergun gidiyor ise mecbur
Genel hali de dedi mi durum nasıl pike hızlı ulaşacaz bizim ekipmanlar hasteneler yeterli miSaglik bakani cok guzel bisey Dedi negatif cikanlar bile kendini poZitif gibi izole etsn Dedi ya bence herkes kendini poZitif saysa. Ve o sekilde davransa super olur. Inanin cok guzel konustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?