- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
- Konu Sahibi Akanseneler
-
Öyle ihtiyacı olanlar çoğunlukla Türkiye’ye gidip kendileri alıp geliyorlar galiba.Ek olarak sadece Türk kültürüne ait, Almanya da zor bulunacak şeyler... çeyiz eşyaları gibi...
Sonra Türk işi temizlik anlayışı ürünleri,
Halı örtüsü, koltuk kılıfı vs...
bir de ıvır zıvır aksesuarlar...
Evet aslinda internetten almanlarinda alabileceği seyler ariyorumBilemedim valla
Almanyadaki Turk mahallesi gozumun onune geldi bir an. Turkiyeden daha cok Turk marketi kasabi manavindan tut kiyafetine kadar her seyi vardi.
Basima ne geldiyse hep buyuk dusunmektenbir an Almanlara satacak sandim
valla adı acı vatan ama bir vatan ibaresi var sonuçta:)
hepsi vardır bence orda.
O zaman bi arkadasında dediği gibi abiyeEvet aslinda internetten almanlarinda alabileceği seyler ariyorum
Ben yine de yiyecek icecek isinde israrliyim. İtalyada lahmacuncu bir teyzeyle tanismistim. Fincan kadar dukkanda para basiyordu resmenEvet aslinda internetten almanlarinda alabileceği seyler ariyorum
Donuna kadar Tr den alma konusunda haklısınız.O gelsin zaten. Almanlara ne satabilirsin ki Türkiye’den? O kadar turist gelir gider. Deniz girer, güneşlenir, hizmet sektöründen faydalanır ve gider.
Giderken valizine Türkiye’den ne koyar da götürür Almanya’ya?
Ben söyleyeyim, hiç.
Bir de gurbetçi vatandaşlarımızı hayal et. Onlar neredeyse donlarına kadar buradan alır.
Çünkü Almanya’da utanır alışveriş yapmaya ama burada kraldır.
Bu arada konu sahibi iç çamaşırı da iyi fikir. Hem çeyizlik hem günlük hem orta yaş teyzelik. Bence buna yoğunlaş :)Akanseneler
Teşekürler iyi fikir,fakat ben nerden ve nasil ala bilirim onu bilmiyorum.O gelsin zaten. Almanlara ne satabilirsin ki Türkiye’den? O kadar turist gelir gider. Deniz girer, güneşlenir, hizmet sektöründen faydalanır ve gider.
Giderken valizine Türkiye’den ne koyar da götürür Almanya’ya?
Ben söyleyeyim, hiç.
Bir de gurbetçi vatandaşlarımızı hayal et. Onlar neredeyse donlarına kadar buradan alır.
Çünkü Almanya’da utanır alışveriş yapmaya ama burada kraldır.
Bu arada konu sahibi iç çamaşırı da iyi fikir. Hem çeyizlik hem günlük hem orta yaş teyzelik. Bence buna yoğunlaş :)Akanseneler
Ya sadece turist olarak gittiğim yerler olunca bu kadar atabiliyorum :)
ben batı sınırına taşındım bu sene, bol miktarda gurbetçi gözlemleme fırsatım oldu arabalı gelen sonuç bu :)
Gelirken çukulata dönerken ıvır zıvır.
Ben yine de yiyecek icecek isinde israrliyim. İtalyada lahmacuncu bir teyzeyle tanismistim. Fincan kadar dukkanda para basiyordu resmen
Toptancilari nasil bulabilirimYurtdisindan bu kadar kolay alisveris yapamazsiniz , oncelikle gumruk mevzuatini iyice arastirin , aldiginiz malin fiyatinin uzerine kargo masrafi ve gumruk bedelini koyun , ayrica orada faturali satis yapmaniz sattiginiz malin vergisini odemeniz gerekir
Tum bunlari zaten dusunup hallettim diyorsaniz internetten degil toptan mal satan ureticilerle irtibata gecmeniz gerekir
Fitilli zıbın ne ki:)Bebek kıyafetleri satın. Burada çok çok ucuz guzel bir sürü kıyafet var. Alıp prada satın. Fitilli zıbın hele eminim Almanya da yoktur:)
Oneyki ben bilmiyorum .Bebek kiyafeti güzel fikir ,fakat ben bunun toptancisini nasil bulurumBebek kıyafetleri satın. Burada çok çok ucuz guzel bir sürü kıyafet var. Alıp prada satın. Fitilli zıbın hele eminim Almanya da yoktur:)
Toptancilari nasil bulabilirim
Teşekürler iyi fikir,fakat ben nerden ve nasil ala bilirim onu bilmiyorum.
Üreticiyi burdan nasil bulurum
Yurtdisindan bu kadar kolay alisveris yapamazsiniz , oncelikle gumruk mevzuatini iyice arastirin , aldiginiz malin fiyatinin uzerine kargo masrafi ve gumruk bedelini koyun , ayrica orada faturali satis yapmaniz sattiginiz malin vergisini odemeniz gerekir
Tum bunlari zaten dusunup hallettim diyorsaniz internetten degil toptan mal satan ureticilerle irtibata gecmeniz gerekir
Fitilli zıbın ne ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?