- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi Akanseneler
-
Bu çocuk kiyafetleri kafama yatti .
Bildiğin firmalar toptancilar varmidir
Faydadan ziyade diğer zibinlar kalın gelip terletiyor bunlar hem teri guzel emiyor hem de terletmiyor. Ben evde bebeğime hep pijama giydiriyorum ve atlet olarak da altına bu zibinlardan giydiriyorum kullanımı çok rahat oluyor.Tamam bildim ben bunubu yaz ben de kızıma almıştım.
Faydası neymiş bunun? Vücuda hava aldırması mı,delik delik olduğu için?
Tamam da canım işte kargo + gümrük ücreti fiyata binince ciddi anlamda şişme oluyor son rakamda. E o da kar koyacak. Bu sefer oradaki adam da biraz daha koyup marka bir mağazadan alırım gözüyle bakacak.Aradaki kur farkı var ya. Mesela ben Türkiye de pazardan çorabın tanesini 1 liraya aldım, burda 1 euro. Ordan alıp buraya getirip satsa 7 kat kar edecek düşünsenize.
Hediye alAlttan çıtçıtlı kıyafetler değil mi bunlar. Ayy çocuğumuz yok ki bizde alalım :)))
Alıyorum arkadaşlarıma ya. Alırken de iç geçiriyorum. Artık çocuk düşünmeliyiz!!Hediye al
Ben bekarken çocuk bezi,zıbın takımı falan götürüyordum yeni bebe annelerine
E tabi onları ekleyince işşn rengi değişir. En mantıklısı karavanla gidip,doldurup gelip satış yapmakTamam da canım işte kargo + gümrük ücreti fiyata binince ciddi anlamda şişme oluyor son rakamda. E o da kar koyacak. Bu sefer oradaki adam da biraz daha koyup marka bir mağazadan alırım gözüyle bakacak.
İçeri sokarlarsa yapar arkadaşE tabi onları ekleyince işşn rengi değişir. En mantıklısı karavanla gidip,doldurup gelip satış yapmak
Allah gönlüne göre versinAlıyorum arkadaşlarıma ya. Alırken de iç geçiriyorum. Artık çocuk düşünmeliyiz!!
Özel demedim rahat dedim. en iyisi bir mağazaya ugrarsaniz sorun, bunlar normal zibindan farkli bir kumaş ve delikli, fotografda farkedilmediyseNesi özel bunun ,normal citcitli zibin
İçeri sokarlarda derken? Anlamadım:/İçeri sokarlarsa yapar arkadaş
Karavanla çıkacak, tekrar ülkeye falan girecekİçeri sokarlarda derken? Anlamadım:/
Evet haklısınız,ben de çok beğendim.Faydadan ziyade diğer zibinlar kalın gelip terletiyor bunlar hem teri guzel emiyor hem de terletmiyor. Ben evde bebeğime hep pijama giydiriyorum ve atlet olarak da altına bu zibinlardan giydiriyorum kullanımı çok rahat oluyor.
Olur yaaa. Gidip gelen var öyle. Yapılabilir bence.Karavanla çıkacak, tekrar ülkeye falan girecek
Offf.. ne kadar zormuş.Karavanla çıkacak, tekrar ülkeye falan girecek
Yaktığı yakıt var. Yol masrafı var. Hiç de mantıklı olmaz öyle :) Bir de ülkeye girerken ticari amaçlı algılarlarsa kıyafetleri geçmeleri zor.Olur yaaa. Gidip gelen var öyle. Yapılabilir bence.
Sadece onun için değil de kendi tatiline gidiyorsa zaten arabayla,arkqya karavan takıp halledebilir diye düşündüm ama karavan da para:dYaktığı yakıt var. Yol masrafı var. Hiç de mantıklı olmaz öyle :) Bir de ülkeye girerken ticari amaçlı algılarlarsa kıyafetleri geçmeleri zor.
Burdan alması götürmesi problem olmaz sanırım ama orda nasıl satacaksınızOfff.. ne kadar zormuş.
En iyisi adam tir şöförlüğü yapsin ,bende doldurup getireyim
Ahahaha her şey masraf ya :) O yok bu yok bir şey kalmadı :)Sadece onun için değil de kendi tatiline gidiyorsa zaten arabayla,arkqya karavan takıp halledebilir diye düşündüm ama karavan da para:d
Konu sahibi evde bişeyler pişir sat sen en iyisi
InternettenI
Burdan alması götürmesi problem olmaz sanırım ama orda nasıl satacaksınız
Evet hadi kendi isminle 3 parça sattın bide eşinin ismiyle sattın...devamlı koyduğunuz an vergi istemeye gelirler onu demek istedimInternetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?