• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiyeden almanyaya alişveriş

Bu çocuk kiyafetleri kafama yatti .
Bildiğin firmalar toptancilar varmidir

2 yıl önce 1 sene kadar yaptım bu işi. Online satış olarak Web sitesi ve instagram satışı bebek kıyafetinin.
Çok incik cincik; ben 20-30 lira ile para kazanacak biri değilmişim onu anladım :)
Bir de ben kendi çocuklarıma da aman düğmesi batmasın, polyester olmasın, bebeğe dantel mi olurmuş şeklinde yaklaştığım için pek zevke hitap edemedim. Ona rağmen zarar etmeden çıktım.

Ama şartlar farklı, piyasadaki en güvenilir firmalar bile şimdi batıyor.
ben hep elden peşin alışveriş yaptım, internet üzerinden güvenilirlikleri hakkında fikrim yok.
Bir de firma olmak zorundasın çünkü fatura kesiyorlar.
Caramell, Bebetto, idil, kitty kate, biraz daha çocuk ve şık kıyafet kısmına kayarsan monna rosa. Ama bunlar sınıfının pahalı segmentleri.

Daha uygun olan yüzlerce firma var.
Mesela su kurdelalı, taç şeklinde taşlı falan şapka ve tulumlar vardı bir ara çok moda. İnstagram sayfalarında 50-100 liraya satılıyordu. Toptanında 30 liralığı da vardı, 10 liralığı da...

Ama sizin alışveriş yapabilmeniz nasıl mümkün olacak hala anlamıyorum :)

Tamam bildim ben bunu:KK54: bu yaz ben de kızıma almıştım.
Faydası neymiş bunun? Vücuda hava aldırması mı,delik delik olduğu için?
Faydadan ziyade diğer zibinlar kalın gelip terletiyor bunlar hem teri guzel emiyor hem de terletmiyor. Ben evde bebeğime hep pijama giydiriyorum ve atlet olarak da altına bu zibinlardan giydiriyorum kullanımı çok rahat oluyor.

Aradaki kur farkı var ya. Mesela ben Türkiye de pazardan çorabın tanesini 1 liraya aldım, burda 1 euro. Ordan alıp buraya getirip satsa 7 kat kar edecek düşünsenize.
Tamam da canım işte kargo + gümrük ücreti fiyata binince ciddi anlamda şişme oluyor son rakamda. E o da kar koyacak. Bu sefer oradaki adam da biraz daha koyup marka bir mağazadan alırım gözüyle bakacak.

Tamam da canım işte kargo + gümrük ücreti fiyata binince ciddi anlamda şişme oluyor son rakamda. E o da kar koyacak. Bu sefer oradaki adam da biraz daha koyup marka bir mağazadan alırım gözüyle bakacak.
E tabi onları ekleyince işşn rengi değişir. En mantıklısı karavanla gidip,doldurup gelip satış yapmak:KK45:

Yaktığı yakıt var. Yol masrafı var. Hiç de mantıklı olmaz öyle :) Bir de ülkeye girerken ticari amaçlı algılarlarsa kıyafetleri geçmeleri zor.
Sadece onun için değil de kendi tatiline gidiyorsa zaten arabayla,arkqya karavan takıp halledebilir diye düşündüm ama karavan da para:d
Konu sahibi evde bişeyler pişir sat sen en iyisi;)

Sadece onun için değil de kendi tatiline gidiyorsa zaten arabayla,arkqya karavan takıp halledebilir diye düşündüm ama karavan da para:d
Konu sahibi evde bişeyler pişir sat sen en iyisi:KK66:
Ahahaha her şey masraf ya :) O yok bu yok bir şey kalmadı :)

Bak aslında yabancılar Türk mutfağını çok seviyor. Varsa ilgin ve yeteneğin arkadaşın dediği çok mantıklı.

Back
X