• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiyeden almanyaya alişveriş

Bence tekstil isine girmelisin. Kiyafer alisverisi bitmez asla. Hollandada bi tesettur magazasi var bilirsin belki Manzaram diye. Bu yaz kayseriden aldigim 100 tl lik elbise Manzaramda gordum 30 euro= 210 tl ye satiyorlar.

almanyadan esımın arkadasları gelmıstı burda gezdıler bıraz
menengıc kahvesı turk kahvesı zahter gıbı cay cesıtlerı tahmis kahvesı tarhana baharat cesıtlerı kuruyemıs falan almıs goturmuslerdı
goturduklerını orda ıkram ederken bırı parasını verım bana ver bunu ya da bana getırt demıs
sırf bunlar ıcın aracla geldı aracın arkasını doldurdu gıttı almanyaya salcalar falan :D cesıt cesıt gıdalar aldı goturdu almanlar cok sevmısler baharatları salcaları kuruyemıslerı

kendı ıcın alıp goturduklerı talep edılınce ısı tıcarete doktu sımdı duzenlı olarak alıp alıp goturuyor

ama bence mantıksız
hanı bır cafe acsanız daha elle tutulur net bır sonuc gorursunuz

Ben sana bir tavsiyede bulunayım. Memleketten örgü bebek yelekleri hırkaları uyguna bul götür orda ortamın varsa sat. Ciddiyim, gülmeyin sakın:)) 10-15 euroya satarsın rahat, maliyeti 30-40'ı geçmez.Ben de yaşadım Almanya'da şahit oldum, kadının biri örüyordu 10 euro mu 20 mi tam hatırlayamiyorum siparişlerimi yetistiremiyorum dedi.

bastan sona okudum konuyu
herseyın heryerde olması mumkun degıl
mesela orda uretımı az olan sey ne var kolay bulunmayan
bırde hangı kıtleye yonelmek ıstıyorsun

ıyıce pıyasa arastırması yapmalısın
yukte hafıf pahada agır seyler tespıt edılmelı

Merhaba arkadaşlar,
Bu dert değil sizden fikir istiyorum.
Uzun zamandir düşünüyorum tr birşeyler alip ve almanyada satmaya.
Malum memleketimizin durumu belli
Benimde azbucuk faydam olur belki.
Bildiğiniz internet siteleri veya başka üreticiler ,güvenebilir yerler tavsiye bekliyorum.
Teşekürler
Almanyada tekstil pahalı. Giyim sektörü ticareti mantıklı

Eminönünde ve Fatih taraflarında çok toptancı var ama en uygun fiyatlari bulmak istiyorsanız; yüncülerde uygun fiyatlı cok güzel kullanışlı bebek kıyafetleri oluyor ve magazalara göre çok uygun fiyattan satıyorlar girin bir yüncüye nereden aldıklarını öğrenin.
Fitilli zıbın da; delikli ince atlet olarak kullanılan zıbın. Çok kullanılıyor, daha bugün 10 tane aldım ve 5-6 aya küçülecek yine alacağım.

Eh işte body dedikleri şey değil mi fitilli zibin? O her yerde var, sadece Türkiyede değil.

Ülkeye katkı mı?
Kur yükseldi bende nemalanayım mı?
Bırakın bu işleri ya
Krizden fırsat yaratıyorsunuz bence

bre bre su konuya laf atanlar olmus. zaten insan ne yapmak istese fitne fesatligindan yapiyor. hadi fitnelikden yaptin diyelim. ee cikar iki tarafin buna bile burun kivirirsak ozaman oturup düsünelim bu ülke neden bu halde. :deli:

tekstil ve gida derim ben... misal mavi markasini cok seviyorum ben. sürekli ala bilsem mükemmel olur

Teşekürler iyi fikir,fakat ben nerden ve nasil ala bilirim onu bilmiyorum.
Üreticiyi burdan nasil bulurum

İstanbula merter e gideceksin. İntagramdan veya İnterneten türkiye içine satılan ürünler de Çin malı. Türk malı görece kaliteli oluyor zaten.

Bence sen bebek battaniyesi ile başla. Çok spesifik bir ürün organik koton muslin battaniyeler vs. Onlara bir bak. Momscotton momeasy veya bebekish sitelerine bak. Ama bunlar perakende ve kendi markalarını satıyorlar. Bunlardan alıp Almanya ya satamazsin. Yaparsın da karın çok düşük olur.

İnternetten alışveriş ile o iş olmaz. Zira gümrük vergisi ile zaten size gelene kadar fiyatlar uçacak. Bu işi nasıl yaparsınız? Türkiye'ye gidersiniz. 2 valiz kıyafet satın alıp doldurursunuz. Almanya'ya da sokarsınız öyle satarsınız.

Eğer amacın kar etmekse internetten almak ile zor. Almanya'da yaşıyorsunuz. Büyük ihtimalle maddi durumunuz kötü değildir. Böyle maceralara bile hiç gerek yok işsizseniz orada bir şey okumayan insanlar için bile çok cazip işler var.

Cok guzel fikir vermissiniz ama macera demeyin. Bu girişimcilik. Ciddi bir fırsat var . Çok düşük sermaye ile güzel karlı bir işe girisebilir. Kadınlarimiz bu işlere girissinler. Günün sonunda batarsa 2 valiz kıyafet bir gidiş dönüş uçak parası ile batar

Merhaba arkadaşlar,
Bu dert değil sizden fikir istiyorum.
Uzun zamandir düşünüyorum tr birşeyler alip ve almanyada satmaya.
Malum memleketimizin durumu belli
Benimde azbucuk faydam olur belki.
Bildiğiniz internet siteleri veya başka üreticiler ,güvenebilir yerler tavsiye bekliyorum.
Teşekürler
nerden alıyor tam bilmiyorum ama Türkler çok alıyormuş orda
Benim dayım yapıyor Eminönü tahta kaleden alabilirsin

Ben sana bir tavsiyede bulunayım. Memleketten örgü bebek yelekleri hırkaları uyguna bul götür orda ortamın varsa sat. Ciddiyim, gülmeyin sakın:)) 10-15 euroya satarsın rahat, maliyeti 30-40'ı geçmez.Ben de yaşadım Almanya'da şahit oldum, kadının biri örüyordu 10 euro mu 20 mi tam hatırlayamiyorum siparişlerimi yetistiremiyorum dedi.

Konu sahibi bu fikir çok güzel. Buradan bir kadın bul. Modeller pinterestten olsun. Örsün göndersin. Almanca site olsun hedef kitlende Almanlar olsun. Eatsy.com var mesela orada satabilirsin belki.

Almanyada tekstil pahalı. Giyim sektörü ticareti mantıklı

Aslında değil. Ailem eşime Almanya’dan 10-15 euro’ya marka tişörtler alıp getiriyor her geldiklerinde. 10 euro onlar için 10 lira:KK53: 20-30 Euro’ya Adidas tişörtleri ve eşofman altı var. Burda ikisine minimum 300-500 verirsin.

bastan sona okudum konuyu
herseyın heryerde olması mumkun degıl
mesela orda uretımı az olan sey ne var kolay bulunmayan
bırde hangı kıtleye yonelmek ıstıyorsun

ıyıce pıyasa arastırması yapmalısın
yukte hafıf pahada agır seyler tespıt edılmelı
En büyük sorunum galiba bu .
Öyle bir araştirma nasil yapa bilirim ?
Ürünleri nasil bulabilirim?

Ülkeye katkı mı?
Kur yükseldi bende nemalanayım mı?
Bırakın bu işleri ya
Krizden fırsat yaratıyorsunuz bence
Öyle olsa bile saticiya katki olmuyormu?
Farz edin bir iki kadindan bebek örgü kiyafetleri aliyorum onlara aylik 200€extradan geliyor.Bu onlara katki olmuyormu.
Kusura bakmayinda ticaret budur.
Kimse kimseden kazanmadimi iş yapmaz

Aslında değil. Ailem eşime Almanya’dan 10-15 euro’ya marka tişörtler alıp getiriyor her geldiklerinde. 10 euro onlar için 10 lira:KK53: 20-30 Euro’ya Adidas tişörtleri ve eşofman altı var. Burda ikisine minimum 300-500 verirsin.
10€ ya hangi marka var ?
Burda addidas eşofmanlar 60-70€ ve tişortlar 25-30€.

Öyle olsa bile saticiya katki olmuyormu?
Farz edin bir iki kadindan bebek örgü kiyafetleri aliyorum onlara aylik 200€extradan geliyor.Bu onlara katki olmuyormu.
Kusura bakmayinda ticaret budur.
Kimse kimseden kazanmadimi iş yapmaz
Yapın ben yapmayın demiyorum
Ama ülkemi düşünüyorum vs yapmayın
Ayrıca sizin ülkeniz Almanya
Türkiye değil
Bu gurbetçi şımarıklığından bıktık ya
Keşke tek vatandaşlık gelse de kurtulsak

Back
X