- 3 Mayıs 2018
- 477
- 1.657
- 33
- Konu Sahibi Akanseneler
Almanya kalkındıysa kimsede vergisini bırakmıyor...bizim memleketde kalkınmadıysa fiş istermisin abi fişsiz daha ucuz vs.vs.yüzünden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Almanyada tekstil pahalı. Giyim sektörü ticareti mantıklıMerhaba arkadaşlar,
Bu dert değil sizden fikir istiyorum.
Uzun zamandir düşünüyorum tr birşeyler alip ve almanyada satmaya.
Malum memleketimizin durumu belli
Benimde azbucuk faydam olur belki.
Bildiğiniz internet siteleri veya başka üreticiler ,güvenebilir yerler tavsiye bekliyorum.
Teşekürler
Eminönünde ve Fatih taraflarında çok toptancı var ama en uygun fiyatlari bulmak istiyorsanız; yüncülerde uygun fiyatlı cok güzel kullanışlı bebek kıyafetleri oluyor ve magazalara göre çok uygun fiyattan satıyorlar girin bir yüncüye nereden aldıklarını öğrenin.
Fitilli zıbın da; delikli ince atlet olarak kullanılan zıbın. Çok kullanılıyor, daha bugün 10 tane aldım ve 5-6 aya küçülecek yine alacağım.
Teşekürler iyi fikir,fakat ben nerden ve nasil ala bilirim onu bilmiyorum.
Üreticiyi burdan nasil bulurum
İnternetten alışveriş ile o iş olmaz. Zira gümrük vergisi ile zaten size gelene kadar fiyatlar uçacak. Bu işi nasıl yaparsınız? Türkiye'ye gidersiniz. 2 valiz kıyafet satın alıp doldurursunuz. Almanya'ya da sokarsınız öyle satarsınız.
Eğer amacın kar etmekse internetten almak ile zor. Almanya'da yaşıyorsunuz. Büyük ihtimalle maddi durumunuz kötü değildir. Böyle maceralara bile hiç gerek yok işsizseniz orada bir şey okumayan insanlar için bile çok cazip işler var.
nerden alıyor tam bilmiyorum ama Türkler çok alıyormuş ordaMerhaba arkadaşlar,
Bu dert değil sizden fikir istiyorum.
Uzun zamandir düşünüyorum tr birşeyler alip ve almanyada satmaya.
Malum memleketimizin durumu belli
Benimde azbucuk faydam olur belki.
Bildiğiniz internet siteleri veya başka üreticiler ,güvenebilir yerler tavsiye bekliyorum.
Teşekürler
Ben sana bir tavsiyede bulunayım. Memleketten örgü bebek yelekleri hırkaları uyguna bul götür orda ortamın varsa sat. Ciddiyim, gülmeyin sakın:)) 10-15 euroya satarsın rahat, maliyeti 30-40'ı geçmez.Ben de yaşadım Almanya'da şahit oldum, kadının biri örüyordu 10 euro mu 20 mi tam hatırlayamiyorum siparişlerimi yetistiremiyorum dedi.
Almanyada tekstil pahalı. Giyim sektörü ticareti mantıklı
En büyük sorunum galiba bu .bastan sona okudum konuyu
herseyın heryerde olması mumkun degıl
mesela orda uretımı az olan sey ne var kolay bulunmayan
bırde hangı kıtleye yonelmek ıstıyorsun
ıyıce pıyasa arastırması yapmalısın
yukte hafıf pahada agır seyler tespıt edılmelı
Öyle olsa bile saticiya katki olmuyormu?Ülkeye katkı mı?
Kur yükseldi bende nemalanayım mı?
Bırakın bu işleri ya
Krizden fırsat yaratıyorsunuz bence
10€ ya hangi marka var ?Aslında değil. Ailem eşime Almanya’dan 10-15 euro’ya marka tişörtler alıp getiriyor her geldiklerinde. 10 euro onlar için 10 lira20-30 Euro’ya Adidas tişörtleri ve eşofman altı var. Burda ikisine minimum 300-500 verirsin.
Sen ne alip ne satiyordun?Almanyada yasayanlar zaten Turkiye ye gittiklerinde aliyorlarki ne alacaklarsa. Ha bu arada Turkiye de ki fiyatlar ucmus durumda yol parasina izvir zivirina degmez. Ben yapiyordum vaz gectim cunku kurtarmiyor.
Yapın ben yapmayın demiyorumÖyle olsa bile saticiya katki olmuyormu?
Farz edin bir iki kadindan bebek örgü kiyafetleri aliyorum onlara aylik 200€extradan geliyor.Bu onlara katki olmuyormu.
Kusura bakmayinda ticaret budur.
Kimse kimseden kazanmadimi iş yapmaz