Türkiyeden gitmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi 8993
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ülkeni bırakma dur diyenlere soruyorum

en uyduruk bir marketten aldıgın bir paket notut bile bilmem hangi ülkenin üretimi artık,

hanginiz paketi çevirip üretim yerine ya da nereden geldiğine bakıyorsunuz satın aldığnız şeylerin..

elmayı , şeftaliyi, bugdayı bile bir tarım ülkesi olarak yurt dışından satın alıyoruz.

daha ne olsun.....................bu en basit örnek

eğitime , ekonomiye , sosyal konulara hiç girmeyeceğim

konu sahibi nerede mutlu olacaksan orada yaşamanı dilerim.

yazıyı bile okumadan avrupa yada amerikyasa hic bakmadan gidin neresi peki gidceginiz ülke is güc nedir

İnşallah öyle olur . Bende sizin gibi düşünüyorum . Elbette toz pembe değil ama biraz da olsa aydınlık .

Nedir cehaletten kastınız? Modernlik mi, batılılık mı, suç oranı mı, eğitim düzeyi mi? Pek bi seçkin insanlardan oluşmuş, suç oranı minimum düzeyde olan, herkesin bilgili kültürlü ve barış içinde yaşadığı bir ülke varsa oraya gidin o zaman. Ama şunuda merak ediyorum, onlar sizi neden kabul etsin?

Vatanseverlik, ülkesinin ekonomisini kalkındırarak, ülkesindeki insanlara yardım ederek, ülkesindeki insanları bilgilendirerek, ülkesindeki insanlara öğreterek, yapabiliyorsa siyasete girip ülkesindeki insanlara seslenerek, ülkesinde yeni buluşlar yaparak, ülkesine fayda sağlayacak evlatlar yetiştirerek, ülkesi için can vererek olabilir. Siz hangisini yapıyorsunuz? Ülkesini aşağılamak vatanseverliğe dahil değil. Bencesi sencesi yok bunun. Ülkeye verebilecek bir şeyiniz kalmadıysa, hayırlısınında gitmek olduğunu düşünüyorsanız gidin zaten.

kıbrıs icin oturum falan yok dmi her türk vatandası oturabilir

Ben de haberlerde sürekli ABD de 12 13 yaşlarındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye giren hatta çocuk yapan öğretmen haberleri görüyorum

İnşallah öyle olur . Bende sizin gibi düşünüyorum . Elbette toz pembe değil ama biraz da olsa aydınlık .
bizim ülkemiz son yıllarda 100 yıl geriye gitti bence.
eskiden daha eğitimli daha nezih daha güzel bir ülke idik
bu ülkedeki gelecek beni de korkutuyor

Her vatansever geçinen bu ülkeye saydıklarınızdan en azından birini verseydi şu halde bunları düşünüyor olmazdım .

Ya tahammül ya sefer diye bir söz vardır . Kimse kazık çakılmış ağaç değildir .

Evet çok güzel 10 gün sonra gidecem bir ay kalacam tertemiz havası yeşil orman deniz
Hırvatistanın Türklere bakış açısı nasıl?
Bende yurtdışında bi evim olsa arada gidip gelsem ditorum.

artık dünya globalleşti. nereye gidersen git mutlaka türklerle de karşılacaksın. benim imkanım olsa kesinlikle yurt dışını değerlendirirdim. hiç arkana bakma bile. memleket yine senin en kötü özlersen gelirsin.

Valla siz hangi ülkede yaşıyorsunuz merak ediyorum. Türkiye'de mi katkı sağlayacaksınız? Siyasete girseniz kalbiniz dayanmaz herhalde. Bu ülkede siyaset takım tutmak gibi bir şey. Fanatikleri var. Yeni buluş mu yapacaksınız, ilk önce kendi çevreniz sizi aşağı çeker. İlk önce çevreniz bu işlerle uğraşma boşver der. Birine bilgi verirsiniz bilmişlik yapma der. Canınızı verirsiniz ama aynı günde düğünler kutlamalar yapılır yani bu dediklerinizin hiçbir kıymeti yok. Bizden önce de bir sürü insan bunlara çabaladı, tek yaptığımız sürekli zihniyet olarak geriye gitmek. Kimse ülkesini de aşağılamıyor göz önünde olanı söylüyor. Sizin gibi pembe gözlüklerimizi takıp "buna da şükür buna da şükür biz aslında çok güçlüyüz bizi kıskanıyorlar" demedikçe de gözünüze batarız zaten.

internet her şeyi çözüyor artık. her gün ailenle görüntülü konuşursun. uçaklar vızır vızır ailenin bir sorunu oldu mu atlar gelirsin. hele ki avrupa falansa yakın da tadından yenmez. oh mis. git bence sorma, sorgulama bile.

kıskanç:)))

Çok haklısın
Ahlaksızlık sapıklık ensest ilişkiler küçük cocuklardan etkilenmeler bir de bunların üstüne bunlarin normal hale gelmiş olmasi

Senelerce saf ve temiz Anadolu insanı diye kandirdilar bizi

Batının hiç değilse iş ahlakını alabilseydik keşke
En azından su halimizden beş kat iyi durumda olurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…