Bence gidin. Zaten buraya ait hissetmiyorsunuz. Burada doğmak bu vatanın bir parçası yapmıyor insanı. En zor zamanda bile vatanına sahip çıkıp terketmediğin zaman gerçektenden vatansever oluyorsun.
Anılar, insanlar hayatının birer parçası. Yeni anılarınız olur, ailenizle gelir görüşürsünüz. Evlenir yeni bir aile kurarsınız. Gidinde ölmeden kendinizi ait hissedeceğiniz bir vatan bulun.
Ahretlik geçen sene yüreğimiz ağzımızda yaşadık biliyorsun, Bodrum sallandı, 1 aydan fazla sürdü sallantılar, beton mezarımız da yatıp yıkılmasın diye dua ettik.
Konuyu pek saptırdım, ağzıma biber sürülüp banlanmalık olmayayım ama valla içimde yara bu beton yığunları, konu sahibesinin de mesleğini görünce yapıştım konuya resmen, üyenin sorusu başkaydı oysa.
Eğitim, adalet, saygı, kadın hakları, çalışma koşulları, paranın değersizliği, düşük maaşlar, zor çalışma şartları, torpil sistemi, sanat ve bilime duyarsızlık.. Bunların düzeleceği zamanı torunlarınızın torunları görebilir belkiama bu memleketinde güzel yanları var bayanlar inkar etmeyelim...ben seviyorum vatanımı ülkemi..inşallah zamanla bunlarda çözülecek diye düşünüyorum..
İlk fırsatta git ordanda kendine hayırlı bir kısmet bul
Biliyorsun sözüm var sana kaynana konusu açtığında kaynananı kötüleyip seni aklayacağım
İlk fırsatta git ordanda kendine hayırlı bir kısmet bul
Biliyorsun sözüm var sana kaynana konusu açtığında kaynananı kötüleyip seni aklayacağım
hiç birşey aynı kalmıyorki..bundan 30 sene evveline baksan..ne kadar yol katedilmiş görülüyor..30 sene sonra daha bir yol katedilecektir mutlaka ....ama yine sorunlar olacaktır,memnun olan ve olmayan insanlar olacaktırEğitim, adalet, saygı, kadın hakları, çalışma koşulları, paranın değersizliği, düşük maaşlar, zor çalışma şartları, torpil sistemi, sanat ve bilime duyarsızlık.. Bunların düzeleceği zamanı torunlarınızın torunları görebilir belki
Su konuya bile KV karisti ya ne diyeyim artik
Bu KV her konuya bir sekilde karisiyor
Onlar her yerdeSu konuya bile KV karisti ya ne diyeyim artik
Bundan 30 sene öncesiyle büyük bir fark göremiyorum ben. Hatta daha kötüye giden noktalar var. Sadece teknoloji gelişti o kadar...hiç birşey aynı kalmıyorki..bundan 30 sene evveline baksan..ne kadar yol katedilmiş görülüyor..30 sene sonra daha bir yol katedilecektir mutlaka ....ama yine sorunlar olacaktır,memnun olan ve olmayan insanlar olacaktır
valla metro markette 70 tl idi en son 48 tl ye düştü mesajı gelir gelmez kamp kuruyorum bol bol somon yeriz misler gibi:dEtli ekmeğin etini somondan yaparlar zannımca o halde ilginç bir tecrübe olurdu
valla metro markette 70 tl idi en son 48 tl ye düştü mesajı gelir gelmez kamp kuruyorum bol bol somon yeriz misler gibi:d
Benimde Almanyada arkadasim var. O kadar huzurlu bir kasabadaki. Ama iste ailem oldugu icin gidemem. Cok uzulurler
Su konuya bile KV karisti ya ne diyeyim artik
abla kanadaya yerleşim izniini geçtim vizesini almak çok zor diye biliyorum.bir arkadaşım sırf soy ismi oradaki bir suçlu ile aynı diye havaalanından ülkeye geri gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?