Yürü be helal kim tutar seni :)) Bizide görürsün artık ay bak yine kültürel bir deformasyon yaşayıp yancılık yaptım :)))O zaman bu konudaki son alfimi yaziyorum, ah beee bakan degil basbakan olasim var aslinda bunu fark ettimSecimde aday olursam bana oy versin herkes
Orada balığa dadanıp Omega'dan cin gibi oluruz herıldSomonun kilosu olmuş 55 tele burada,ağız tadıyla bile yiyemiyoz balığı.
Norveç'te kaç para acaba panpaa
Evet, çok yoğun değil bugün, çok şükür ki fazla aksiyon yok :))
buralar değil mune var biz sakiniz bence :))) 5 günlük bandan sonra :))))))Ahretlik al çayını keyif yap,buraları düşünme bak çok sakin:))
Orada balığa dadanıp Omega'dan cin gibi oluruz herıld
Biri başarılı olur gibi olsun, ilk önce kendi çevresi tutup indirir aşağı. Bizim kadar birbirinin başarısını istemeyen bir millet daha yokturBu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmaz.
Aynen katılıyorum, bir beton yığını yapılacak diye kaç ağaç kesildi buralarda, gözlerimin önünde gitti hepsi, birşey yapamadım izin verilmiş çünküAlanım mimari olduğu için bu ülkede içimi acıtan en baskın şeylerden biri . Ruhsuz mezardan beter beton yığınları . İnsanlar hayatı zindan etmek için nasıl da çabalıyorlar . Ağaçları kes , beton bir meydan yap , sonra o ağacı o beton meydana saksı içinde koy . Çok sıkıldım gerçekten . Ne doğaya ne ruha saygısı yok kimsenin . Binaların şahsiyetlerini geri kazandırmamız lazım .
Aynen katılıyorum, bir beton yığını yapılacak diye kaç ağaç kesildi buralarda, gözlerimin önünde gitti hepsi, birşey yapamadım izin verilmiş çünkü
Nefes alacak yer kalmadı, o kadar çok inşaata şahit oldum ki, temelleri nasıl atılıyor, ne yapılıyor öğrendim, bunların yaptığı inşaatı bende yaparım :)))
Estetik olmadığı gibi güvenlik de yok, 3 kat 6 dairelik bir binanın temeli 30 cm mi kazılır?
4 ayda koca ortaokul diktiler buralarda.
Somonun kilosu olmuş 55 tele burada,ağız tadıyla bile yiyemiyoz balığı.
Norveç'te kaç para acaba panpaa
Şu cümle bile yeter yaaa, norveçli balıkçıların el kremiGitmişken size el kremi yollarım . Şu norveçli balıkçıların kullandıklarından :))
Aynen katılıyorum, bir beton yığını yapılacak diye kaç ağaç kesildi buralarda, gözlerimin önünde gitti hepsi, birşey yapamadım izin verilmiş çünkü
Nefes alacak yer kalmadı, o kadar çok inşaata şahit oldum ki, temelleri nasıl atılıyor, ne yapılıyor öğrendim, bunların yaptığı inşaatı bende yaparım :)))
Estetik olmadığı gibi güvenlik de yok, 3 kat 6 dairelik bir binanın temeli 30 cm mi kazılır?
ben aldım hiç memnun kalmadım..:)))))Gitmişken size el kremi yollarım . Şu norveçli balıkçıların kullandıklarından :))
Orada balığa dadanıp Omega'dan cin gibi oluruz herıld
buralar değil mune var biz sakiniz bence :))) 5 günlük bandan sonra :))))))
birde şu hayvanlara yer kalmadıya ona yanıyorum..herşey insancıklar için ....sokak hayvanları yavrularını bile doğuracak yer bulamıyorlar..özgür gezemiyorlar arabalardan
Valla somonun gideri baska balik olmayinca var bence yani Abdurrahman celebi kontenjanindanHic lezzetli bir balik degil bence. Oysaki soyle bir hamsi olsa hemen dalarim
norveçin bi tarafı sırf konyalı gitsek mi kiGitmişken size el kremi yollarım . Şu norveçli balıkçıların kullandıklarından :))
Ben de aynı temenni de bulunuyorum :))) 30 cm derinliğinde temel, üstüne beton dökülüyor, yan kalıplar konup ziftli muşamba serilip pürmüzle sabitleniyor, tekrar bir beton ve hoppp demirler bükülür, tahta kalıplarla silüet belirlenir sonra gelsin beton kamyonları, pat pat çat çat bina hazır :)Allah bu ülkeyi depremden korusun . Yoksa eskisinden beter olacak herşey . Felaket tellalığı yapmak istemiyorum ama öğrendiğim bilgilerle müteahhitlerin uyguladıklarını kıyaslayıca içimden derin bir eyvah çekesim geliyor .
çokkkkkkk melek gibiyimmm :)))))) 2 gün oldu banım açılalı hahahahahahahahahahaKesin oluruz,balıkta balık yaniii
Bugün bir sakinlik var sanki,ekşın yok hepimiz relax demi ..
Sorma ya hele kızın dahada zor durumları..
Fırında yaptınmı nefiz oluyor,yanındada açacan rakıyı ohhh misssss
Ben 11 yukdan fazla zamandır yurtdışındayım. Ailemi,arkadaşlarımı,çok sevdiğim vatanımı bırakıp geldim ama hiç pişman olmadım. Artık teknoloji çağındayız. Hergün ailemle konuşuyoruz. Yazın Türkiye’ye tatil için gidince anlatacak birşey bulamıyorum çünkü herşeyi her gün konuşuyoruz :) çok çok özlediğimde onları getiriyorum yanıma. Yaşadığım ülkede büyük yabancı şirketlerde çalışan bir sürü arkadaşım var. Hepsi expat olarak burada yaşıyorlar. Şirketler getirdiği elemanların kirasını,arabasını,çocukları varsa okul masraflarını,sağlık giderlerini herşeylerini karşılıyor. Kimse pişman değil burada olmaktan. Bence geleceğinizi şekillendirirken başka alternatifleriniz olduğunu da unutmayın. Türkiyedeki üniversitelerden çıkmış nice insan yükselip önemli pozisyonlara sahip olmuş. Siz neden olmayasınız? Gençler ufuklarını geniş tutsunlar. Değer görmediğiniz bir ülkede kalmak için kendinizi zorlamayın. Yatırımlarınızı Türkiye’de değerlendirerek bu ülkeye gene faydanız dokunmuş olur. Özlemek Türkiye’de yaşasanız bile olacak. Sonuçta herkes ailesiyle aynı şehirde yaşamıyor. Size vereceğim tek akıl mutlaka kendinize şans yaratın. Kolaylıklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?