Ben teşekkür ederim sağol,hakkında hayırlısı ne ise o olsun,nerede mutlu ve huzurlu olacaksan hayatını devam ettir:))
Mimari yapılar dediniz, bir de 3 ayda dikilen betonlardan bahsedilmiş,can evimden vuruldum resmen, estetik görüntülü binalara hasretiz, şu an yanımda 3 ayda satışa sunulacak, 30 cm'yi geçmeyen temel kazılmasıyla, 3 günde ilk katın silüeti ortaya çıkmak üzere olan modern mezar inşaatı var.Hassas bir konu evet kimseyi zor durumda bırakmak istemem kızlar .
Allahım ölmeden o günleri göstersin bana . Şu toki ucubelerinden kurtulup sanat eseri bir mimari yapıyı şu ülkeye kazandırmama . Çok dert var çook . Ah Mimar Sinan dön de bir bak İstanbuluna ; yüzümüze tükürmeye tenezzül etmez . :)
Şu an için Kanada Norveç ve İsviçre arasında gidip geliyorum . Birden ABD İngiltere vs açılamam sanırım .
Evet, çok yoğun değil bugün, çok şükür ki fazla aksiyon yok :)):)))))))))))))) bugün musaitsiniz galiba konularda aktifsiniz :))))
İnşallah öyle olur hayırlısı .
Mimari yapılar dediniz, bir de 3 ayda dikilen betonlardan bahsedilmiş,can evimden vuruldum resmen, estetik görüntülü binalara hasretiz, şu an yanımda 3 ayda satışa sunulacak, 30 cm'yi geçmeyen temel kazılmasıyla, 3 günde ilk katın silüeti ortaya çıkmak üzere olan modern mezar inşaatı var.
Evet, çok yoğun değil bugün, çok şükür ki fazla aksiyon yok :))
kesinlikle hak verdim. burada o kadar çok genç o kadar çok üniversite mezunu zeki çalışkan insan var ki. eskiden daha çok vardı bi kısmı baktı kimse onlara firsat vermiyor çekti gitti. gercekten kalifiye olup da patronun ya da üst yöneticinin kendinden çok düşük olduğunu görmek çok acı. işini iyi bilen biyere gelmiyor burda. zeki insanlar az fiyata razı oluyor ama hiçbir şey bilmeyen insanlar inşaat işine girip milyonları kaldırıyor. burda görsen şehirlerde 500 milyarlık araçların içindeki tipleri bi. gerçekten yıllarıdır düzelsin bazı şeyler diye beklerken ölüp gidecem sanki göremedenAblacim vallahi ciddiyim. Neden derseniz, Avrupa'da ITde calisan biri olarak soyleyeyim, burda IT oluk cunku calisacak adam yok, nufus yok. Sokaktaki yetiskinlerin cogu yasli, genclerin de cogunlugu gocmen. Telekom sirketleri de buyuk sirketler, cok agirlar ve burokrasi cok fazla o yuzden bir yazilim uretimi yok; ona sebep buyuk ya da kucuk baska sirketlerle anlasip islerini onlara yaptiriyorlar. Ben kendi sirketime dusen payi kafesledim mesela. Eee dedim, neden bizim memleket de kendisine bir pay almasin? Onca telekom, sinyal, haberlesme yapan sirket ve adam var; insan gucumuz cok yuksek. Bizim memleketteki insan gucu hicbir yerde yok ve Avrupa'da insan gucu gercekten cok az. Bu devirde nitelikli insan gucu para getiren taraf degerlendirmesini bilene tabi.
Hanımlar,
bu tip konularda fikir alışverişleri güzel oluyor ammaaa ne olur iş Vatan-Millet- Sakarya durumuna gelmesin, siyaset vb olmasın, sonra olay karışıyor konu kapanıp banlar sıralanıyor.
imkanınız varya her ülkede en az 1 sene kalın ..bakalım en son nereye karar vereceksinizŞu an için Kanada Norveç ve İsviçre arasında gidip geliyorum . Birden ABD İngiltere vs açılamam sanırım .
Kadın ve çocuk hakları açısından norveç güzel diye biliyorum.
Valla panpa orda da yiyecek hicbir sey yok. Ya tuzlanmis balik+patates, ya da domuz+patates. Iki secenk de birbirinden murdarKuzey ulkeleri hem sosyal olarak berbat, insanlar mal gibi hem de yemekleri berbat. Hayir diyorum
O zaman bu konudaki son alfimi yaziyorum, ah beee bakan degil basbakan olasim var aslinda bunu fark ettimSecimde aday olursam bana oy versin herkes
Hayattaki tek pismanligim gittigim ulkeden geri donmus olmam
Babam hala der , bizi dinlemeyip dondun iyi halt ettin , kal dedik sana diye
Ailem donme dedi , ben sizi cok ozledim bohuuu deyip isi gucu birakip dondum
Pismanim keske donmeseymisim
Bence gidin yerlesin avrupaya , az turk olan bir ulke secin kendinize ve mutlu mesut yasayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?