Sesli güldüm
hepsi gitse de olurYaaa kaliteliler hep kaçtı
Türkiyede kıtlık var hepimiz üzülmeliyiz
Ben ağlıyorum şuan
iyiler sizin taraftaymış gülersin tabii hınzırrSesli güldüm
Amanınnnn zengin kocalar kaçıyor. .Napacagiz simdiBu aslında çok büyük bir problem. Türkiyeyi terk eden kaliteli eş adaylarıyla dolu etrafım. Bunlar yakışıklı kültürlü zeki ve merhametli insanlar. Çok ciddi erkek nufusu Türkiyeyi terk ediyor ve kızlar kaliteli eş bulamıyorlar ve korkarım daha da bulamayacaklar.
Ülkedeki kız nufusu için büyük tehlike bence bu, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
fakirlerle evleniniz efendimAmanınnnn zengin kocalar kaçıyor. .Napacagiz simdi
onlarda yurt dışına göç etmiş sonuçta degil mi :)))Giden gitmiş boşver, gelen bir sürü suriyeli turist var kap birini
Evet bizim ülkemize gelenleri değerlendirebilir konu sahibi dert edecek birşey yok.onlarda yurt dışına göç etmiş sonuçta degil mi :)))
Türk erkeğini ne çok gömdün kardaş:)Gözünüzde fazla büyütüyorsunuz bence Türk erkeği nerde olsa Türk erkeği...misal geçen hafta Linkedin'e bir elemana iş ilanımızla ilgilenir mi onu sordum. Benim takıma eleman arıyoruz.
... Bey, şeklinde sizli bizli yazdım adam bana direkt sen yazdı. Profesyonelce olsa bile biri biraz ilgi gösterdi ya hemen poposu kalktı parayı beğenmedi, işi beğenmedi...sonra da özel hayatıyla alakalı bir cümle yazdı ben de teşekkür ettim kapattım. Dersimi aldım daha da yaklaşmam. Uzaya da çıksa Türk erkeği kadınlara saygısız, hadsiz, karşısındaki potansiyel işveren olsa bile kadın olduğu için saygısızca senli benli konuşma hakkı gören tipler...boşverin nereye giderlerse gitsinler gittikleri yerlerdeki kadınlara yazık
hepsi bizim ülkede zaten :)))) sayilari azsada sıkintiya gerek yok 4 kadinla evlenebiliyorlar sonuctaEvet bizim ülkemize gelenleri değerlendirebilir konu sahibi dert edecek birşey yok.
Milyonlarca seçeneği var, ciddi bir rakam.
Bizim kaliteli erkekler göç ediyorsa bu mantıkla buraya göçen erkekler de kalitelidir.
Suriyede insan kalmış mı ya?Evet bizim ülkemize gelenleri değerlendirebilir konu sahibi dert edecek birşey yok.
Milyonlarca seçeneği var, ciddi bir rakam.
Bizim kaliteli erkekler göç ediyorsa bu mantıkla buraya göçen erkekler de kalitelidir.
Tabiii bir de o var 4 arkadaş birleşip 1 erkeğe talipte olabilirlerhepsi bizim ülkede zaten :)))) sayilari azsada sıkintiya gerek yok 4 kadinla evlenebiliyorlar sonucta
danaya girer gibi oldu yaTabiii bir de o var 4 arkadaş birleşip 1 erkeğe talipte olabilirler
hepsi bizim ülkede zaten :)))) sayilari azsada sıkintiya gerek yok 4 kadinla evlenebiliyorlar sonucta
Olayın insani tarafı yok ki zatendanaya girer gibi oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?