Türkiyeden göç eden eş adayları

Amanınnnn zengin kocalar kaçıyor. .Napacagiz simdi

Aaaaaa ben de diyorum neden bu paçozluk, kalitesizlik, resmen salon beyefendisi kalmamıştı. Aranan kan senin bu bilimsel çalışmanmış hayretler içindeyim şu an. Bütün sorularımın cevabı buymuş. Artık beyaz ışığa doğru yürüyebilirim. Bundan sonrasını kalan kızlar düşünsün.

Gözünüzde fazla büyütüyorsunuz bence Türk erkeği nerde olsa Türk erkeği...misal geçen hafta Linkedin'e bir elemana iş ilanımızla ilgilenir mi onu sordum. Benim takıma eleman arıyoruz.
... Bey, şeklinde sizli bizli yazdım adam bana direkt sen yazdı. Profesyonelce olsa bile biri biraz ilgi gösterdi ya hemen poposu kalktı parayı beğenmedi, işi beğenmedi...sonra da özel hayatıyla alakalı bir cümle yazdı ben de teşekkür ettim kapattım. Dersimi aldım daha da yaklaşmam. Uzaya da çıksa Türk erkeği kadınlara saygısız, hadsiz, karşısındaki potansiyel işveren olsa bile kadın olduğu için saygısızca senli benli konuşma hakkı gören tipler...boşverin nereye giderlerse gitsinler gittikleri yerlerdeki kadınlara yazık

onlarda yurt dışına göç etmiş sonuçta degil mi :)))
Evet bizim ülkemize gelenleri değerlendirebilir konu sahibi dert edecek birşey yok.
Milyonlarca seçeneği var, ciddi bir rakam.
Bizim kaliteli erkekler göç ediyorsa bu mantıkla buraya göçen erkekler de kalitelidir.

Türk erkeğini ne çok gömdün kardaş:)
Benimki de türk ama dediğin gibi hanzo bi adam değil.(Gocama laf ettirmem,sanki adı geçmiş gibi)))
Genelleme yapmayalım yahu aciyorum böyle durumda kalanlara

Evet bizim ülkemize gelenleri değerlendirebilir konu sahibi dert edecek birşey yok.
Milyonlarca seçeneği var, ciddi bir rakam.
Bizim kaliteli erkekler göç ediyorsa bu mantıkla buraya göçen erkekler de kalitelidir.
hepsi bizim ülkede zaten :)))) sayilari azsada sıkintiya gerek yok 4 kadinla evlenebiliyorlar sonucta

V
hepsi bizim ülkede zaten :)))) sayilari azsada sıkintiya gerek yok 4 kadinla evlenebiliyorlar sonucta

Suriyeli insan sıkıntısı mı var yahu geldiklerinden beri üredikçe ürüyorlar 10 yıl sonra bir kadına artık 4-5 Suriyeli erkek düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…