- 20 Şubat 2017
- 49
- 39
- 3
- 35
- Konu Sahibi Ariel Fairy Marka Elcisi
-
Merhaba, Ariel Sıvı Deterjan deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bu motivasyon ile daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz :)Ariel en kaliteli deterjan ayrica en ibatci lekeleri bile guderiyor
Merhaba, işinizi kolaylaştırmış olmaktan mutluluk duyduk, olumlu görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bu motivasyon ile daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz :)ben en çok hem renkli hem beyazlar için olmasını sevdim bazen beyazlar çok renkliler 2 parça oluyor onlar ıda atıveriyorsun ohh mis gibi yarım yada 1 günlüğüne de olsa kirli çamaşır sepeti boşta kalıyor :)
bir de kokusuz deterjan yapsanız var yaa mükemmel olur neden mi : ben çamaşırı evin için de çamaşırlıkta kurutuyorum çamaşır serecek yerim yok evin bir odası çamaşır odası gibi oldu 2 çamaşır kurutmalık kullanıyorum hafta da 5 -6 kez makine çalıştırıyorum eşim de oğlum da hem titiz (gün de en az iki kere çamaşır değişirler) hem de alerjik astımları var kokular etkiliyor kapı cam açıp havalandırsam da koku yine oluyor..Merhaba, işinizi kolaylaştırmış olmaktan mutluluk duyduk, olumlu görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bu motivasyon ile daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz :)
Merhaba, Ariel Sıvı Deterjan deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bu motivasyon ile daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz :)Merhaba ilk defa gecen hafta denedim malum bahar temizliği başladı başlayacak, eşim getirdi eve, perdeler için kullandim sonuçtan çok memnun kaldim
Merhaba, Ariel Sıvı Deterjan deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bu motivasyon ile daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz :)Fairy kullanıyoruz uzun süredir diğerlerine nazaran çok memnunum.
Ariel i 3 aydır kullanıyorum memnunun lekeler konusunda öyle ağır bi lekelenme olmadığı için bilmiyorum ama kokusu çok güzel seviyorum
Merhaba, Ariel Sıvı Deterjan deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bu motivasyon ile daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz :)Ariel kullandığımdan beri yumuşatıcı kullanmaya gerek duymuyorum çünkü kokusu yetiyor ve güzel leke çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?