Turkiyeye Donduk ve Esimle Yine KAvga ettik...

Shostakovich

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
758
35
68
İstanbul
arkadaslar biz yurtdisindan ani bir kararla turkiyeye donduk doner donmezde esimle kavga ettik...buradan edindigim tecrubeleri sinir anima denk geldi ve sagduyulu olamadim uygulayamadim...

eltim benimle konusmuyor biliyorsunuz.... ama yuzsuz ne yapsa etse beni cildirtmayi basariyor.. ben sabah esimi yolladim merdivenimi siliyordum eltim de bahcedeymis esime diyor ki abiii aksama bekliyorum yemege tamammi abiiiii

yani amaci su abimi cagiriyorum sen de gelmek zorunda kalacaksin ama sana sormuyorum...

halbuki biz onun esini cagirinca bir saniye bi sorayim musaitmiyiz der her zaman karisindan izin cikmayinca gelmez...

benim esim de hemen tamam dedi...

nasil agirligimi koyabilirim diye dusunurken esime patladim ve benden habersiz neden evet dedin keske soyle deseydin aeroplain musaitiz derse geliriz soz veremem ya da hanimima soyle bakariz aksama deseydin...

ama bagirdim baya kimse duymadi gerci ama ne yapicam simdiden basladi...

kizlar bi care nolur simdi abarttigimi dusuneceksiniz ama gercekten onlari cok iyi taniyorum cok sinsiler...

nasil davranayim yemege inicez orada agirligimi nasil koyayim yeni bir baslangic yapmis gibi olmak istiyorum yurt disi gormus degismis falan desinler dis geciremesinler...

ayrica eltim hamile... bir de oradan hava atacak... asagiya inicez aksama nolur bi akil verin...

CANIM sana sormadan söylemesi hoş olmamış ama bence senin dediğn kadar büyütülcek bieşy yok ki...
ohh ne güzel bak bu aksam yemek yapmaktan kurtuldunn hazır yemeğe gitçen iştee

kac zmaandır gormuyor
tamam demesınde anormal bı durum yok
sızın bebegınız olmadıgı ıcın ve sıkıntı oldugu ıcın eltınıze ımrenmenız cok normal
kendınızı bunlarla uzmeyın bence
germeyınde
fesatlanmayında Rabbım sızede nasıp etsın ınsallah
yanlıs anlama benımde bebegım tup bebek sen yazmasanda konunun ekınde yazdııgn gıbı eltın hamıle bılırım ne hıssettıgını uzulme Allah cok buyuk

git bişey olmaz gitmezsen önemsemiş olursun.. az az ye uyuz olsun yok de tokum de ondan istemem filan hihihi ayyy düşünsene deli olur. kocanda eve gelip sana birşey derse sen bana sormazsan bende böyle yaparım dersin.

artik biktim kavga etmekten...

bu aksam esimle beni cok iyi gormelerini istiyorum...

burada ne laflar saymistim eltime kaynanama sizi takmicam guzel bakimli olucam neseli olucam diye...

simdi suratimi gorseniz bes karis...

onlar catlasinlar ama nasil bilmemki...

git bişey olmaz gitmezsen önemsemiş olursun.. az az ye uyuz olsun yok de tokum de ondan istemem filan hihihi ayyy düşünsene deli olur. kocanda eve gelip sana birşey derse sen bana sormazsan bende böyle yaparım dersin.

hakikaten oyle yaparsam sinirlenir mi acaba hamile kadini sinir etmek de istemiyorum ama o basladi bile... kesin yemege gidince hamilelige gelecek konu donup dolasip...

Allahim sabir sabir...

gitmeyeceksin..ağırlığını koymadan ziyade eşine sana danışma fikrini aşılaman lazm

neden oyle bısey soyledınızkı

nasil bir sey canim ben kimseye durup dururken bir sey demem...

ama onlar birlik olup yemekte sofrada kesin mevzuyu hamilelige getirecekler biliyorum...

Bir sekilde uzecekler beni... AKsam yazarim olacak eminim...

Ama bir sekilde kendi tuzaklarina dusurmem lazim...

yani ben uzulmuyorum u gostermem hissettirmem lazim..

peki gerçekten üzülmüyormusun ? eger uzuluyorsan neden saklama geregı duyuyorsun
yada uzulmuyorsan neden ıspatlamaya calısıyorsun yapma allah askına kandırmasana kendını

bılıyorum uzebılırler var boyle kotu ınsanlar ama Allah kımı neyle kınadıysan basına gelmeden olmeyeceksın dermıs sımdı burada anlatmak ıstemıyorum ama benıdezamanında cok uzen bır arkabam vardı ben o donem tüp bebek yapıyorum olmuyor fılan
sımdımı cok uzun zmaan gectı Asla beddua etmedım ama benı cok aglatmıstı gercekten etrafımdakı herkezden benı cok uzdu ve bılerke yapıyordu
cocukları olmuyor
benım cocugum 3 yasında suanda

kımse genede Evlat hasrretıyle yanmasın evlat aramak cok zor cunku

ben sunu soylemıstım neden sıze ınat bakımlı olucam ıyı olucam dedınız
yanı bunu neden soyleıdnız

rol yapmaya ne gerek var mutluysan mutlusundur neseliysen neşeli

eşiniz evet dediyse bırakın kendi gitsin böylece size tanışmadan iş yapmaması gerektiğini anlar

canımm gayet neşeli ve hiçbişey olmamış gibi git hatta eltine iyi oluyo böyle hazır yemegin önüne gelmesi falan de. yani onu önemsemediğini çokda önemli olmadıgını göster. eşinlede sakinleştikten sonra konuşursun. takarsan herşey dahada gözüne batacaktır

[QUOTE=Aeroplain;27970178]

nasil davranayim yemege inicez orada agirligimi nasil koyayim yeni bir baslangic yapmis gibi olmak istiyorum yurt disi gormus degismis falan desinler dis geciremesinler...[/B]
QUOTE]
Ben kırmızıyla işaretlediğim cümleyi anlıyamadım...

Ben hiç yurtdışına çıkmadım...Yurtdışına gidenler benden üstünmü şimdi..
:26:

Son düzenleme:

estagfurullah canim ben onlarin zihniyetini anlatiyorum...

yoksa bak ben yurtdisindayim nerde olursan ol kafanda huzuru bulamazsan hic bir seye yaramaz...

kusura bakma amacim senin anladigin gibi bir sey dmeek degil kardesim hakkini helal et.

estagfurullah canim ben onlarin zihniyetini anlatiyorum...

yoksa bak ben yurtdisindayim nerde olursan ol kafanda huzuru bulamazsan hic bir seye yaramaz...

kusura bakma amacim senin anladigin gibi bir sey dmeek degil kardesim hakkini helal et.

Helal olsun canım..Meraktan sordum sadece..

Sana tavsiyem kendin gibi davran.Kimseyide takma..

cok inceliyorlar beni sofrada cunku... guzel kendime bakmissam o gun pek gulmuyorlar yuzume... anlatabildim mi

yasadiklarina cok uzuldumama allah mukafatini vermis.. Evladinin anali babali buyusun yorumlarin icin cok sagolasin..

cok inceliyorlar beni sofrada cunku... guzel kendime bakmissam o gun pek gulmuyorlar yuzume... anlatabildim mi

yasadiklarina cok uzuldumama allah mukafatini vermis.. Evladinin anali babali buyusun yorumlarin icin cok sagolasin..

Malesef canım evladım annelı babalı buyuyemedi
yanı bıylojık baba yok
ama babasını anlayacak yastan berıde 13-14 aylıktan berıde babası hayatımızda cok sukur
babasızlıgı yasamadı yanı yavrum
Rabbım sanada nasıp etsın

kendını kucuk dusurme bu aksam
kımseyıde ıncıtme bosver

Son düzenleyen: Moderatör:
bence git süslen gayet bakımlı git yemeğe eltinle de sen konuş o konuşmasa da.. anlattığına göre nasılsa bişey çıkarcaktır akşam yemekte sen hiç cevap verme kötü hiç bişey söyleme akşam eve gelince sakin olursan eşinle konuş ben hiç bişey söylemedim,o benle konuşmadı ama bak ben onla konuştum de, ben gittim evine ama bak beni üzdü de ama bunları konuşurken kesinlikle sakin ol sen eşinle aranı iyi tut onun yüzünde aranız bozulursa eltinin işine gelir unutma

yurt disi gormus degismis falan desinler dis geciremesinler...

bu biraz komik.biz genelde tam tersini düsünürdük
tabi buda hos degil ama sizinkide hos olmadi
neyse
ben olsam gitmezdim esim kendisi gitsin böylelikle bir daha bana sormadan evet demez
ders olur

herzaman çocuk nezaman sorusu beni sinir etmiştir sex hayatınız nasıl gidiyorun farklı bir versiyonu gibi geliyor kulağıma bu cümle bence eğer konuyu hamileliğe getirirlerse çocuğu yapıcak olanda dünyaya getiricek olanda benim neden bukadar derdine düşüosunuz anlamıorum bak hamilesin bence kendi çocuğuna ve ona nasıl bir gelecek vereceğine odaklan herkes kendi işini halleder canım dediğin anda susar zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…