- Konu Sahibi Shostakovich
-
git bişey olmaz gitmezsen önemsemiş olursun.. az az ye uyuz olsunyok de tokum de ondan istemem filan hihihi ayyy düşünsene deli olur. kocanda eve gelip sana birşey derse sen bana sormazsan bende böyle yaparım dersin.
neden oyle bısey soyledınızkı
nasil bir sey canim ben kimseye durup dururken bir sey demem...
ama onlar birlik olup yemekte sofrada kesin mevzuyu hamilelige getirecekler biliyorum...
Bir sekilde uzecekler beni... AKsam yazarim olacak eminim...
Ama bir sekilde kendi tuzaklarina dusurmem lazim...
yani ben uzulmuyorum u gostermem hissettirmem lazim..
nasil bir sey canim ben kimseye durup dururken bir sey demem...
ama onlar birlik olup yemekte sofrada kesin mevzuyu hamilelige getirecekler biliyorum...
Bir sekilde uzecekler beni... AKsam yazarim olacak eminim...
Ama bir sekilde kendi tuzaklarina dusurmem lazim...
yani ben uzulmuyorum u gostermem hissettirmem lazim..
[QUOTE=Aeroplain;27970178]
nasil davranayim yemege inicez orada agirligimi nasil koyayim yeni bir baslangic yapmis gibi olmak istiyorum yurt disi gormus degismis falan desinler dis geciremesinler...[/B]
QUOTE]
Ben kırmızıyla işaretlediğim cümleyi anlıyamadım...
Ben hiç yurtdışına çıkmadım...Yurtdışına gidenler benden üstünmü şimdi..:26:
estagfurullah canim ben onlarin zihniyetini anlatiyorum...
yoksa bak ben yurtdisindayim nerde olursan ol kafanda huzuru bulamazsan hic bir seye yaramaz...
kusura bakma amacim senin anladigin gibi bir sey dmeek degil kardesim hakkini helal et.
peki gerçekten üzülmüyormusun ? eger uzuluyorsan neden saklama geregı duyuyorsun
yada uzulmuyorsan neden ıspatlamaya calısıyorsun yapma allah askına kandırmasana kendını
bılıyorum uzebılırler var boyle kotu ınsanlar ama Allah kımı neyle kınadıysan basına gelmeden olmeyeceksın dermıs sımdı burada anlatmak ıstemıyorum ama benıdezamanında cok uzen bır arkabam vardı ben o donem tüp bebek yapıyorum olmuyor fılan
sımdımı cok uzun zmaan gectı Asla beddua etmedım ama benı cok aglatmıstı gercekten etrafımdakı herkezden benı cok uzdu ve bılerke yapıyordu
cocukları olmuyor
benım cocugum 3 yasında suanda
kımse genede Evlat hasrretıyle yanmasın evlat aramak cok zor cunku
ben sunu soylemıstım neden sıze ınat bakımlı olucam ıyı olucam dedınız
yanı bunu neden soyleıdnız
cok inceliyorlar beni sofrada cunku... guzel kendime bakmissam o gun pek gulmuyorlar yuzume... anlatabildim mi
yasadiklarina cok uzuldumama allah mukafatini vermis.. Evladinin anali babali buyusun yorumlarin icin cok sagolasin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?