arkadaslar biz yurtdisindan ani bir kararla turkiyeye donduk doner donmezde esimle kavga ettik...buradan edindigim tecrubeleri sinir anima denk geldi ve sagduyulu olamadim uygulayamadim...
eltim benimle konusmuyor biliyorsunuz.... ama yuzsuz ne yapsa etse beni cildirtmayi basariyor.. ben sabah esimi yolladim merdivenimi siliyordum eltim de bahcedeymis esime diyor ki abiii aksama bekliyorum yemege tamammi abiiiii
yani amaci su abimi cagiriyorum sen de gelmek zorunda kalacaksin ama sana sormuyorum...
halbuki biz onun esini cagirinca bir saniye bi sorayim musaitmiyiz der her zaman karisindan izin cikmayinca gelmez...
benim esim de hemen tamam dedi...
nasil agirligimi koyabilirim diye dusunurken esime patladim ve benden habersiz neden evet dedin keske soyle deseydin aeroplain musaitiz derse geliriz soz veremem ya da hanimima soyle bakariz aksama deseydin...
ama bagirdim baya kimse duymadi gerci ama ne yapicam simdiden basladi...
kizlar bi care nolur simdi abarttigimi dusuneceksiniz ama gercekten onlari cok iyi taniyorum cok sinsiler...
nasil davranayim yemege inicez orada agirligimi nasil koyayim yeni bir baslangic yapmis gibi olmak istiyorum yurt disi gormus degismis falan desinler dis geciremesinler...
ayrica eltim hamile... bir de oradan hava atacak... asagiya inicez aksama nolur bi akil verin...