Turkiyeye Donduk ve Esimle Yine KAvga ettik...

Bu NasıL Bir Zihniyettir anlamadım seninde onlardan Aşşağıya kalır bir yanın yok Her Yurt Dışına çıkan medeniyetli olsaydı Dünya Sorunsuz kalırdı..ßurdakiler medeniyetsizmi ? Hamile kaldı diye Neden hava atsın bu nasıl bi küçük düşüncedir bence sen git bi 10 sene daha kal yurt dışında....

herşeyden önce sakin olacaksın...
madem sinsi sende kendine göre strateji geliştir...
çağırdığında duymamazlıktan gel eşin mecbur söyliyecek sana hadi gidelim diye...
bağırmadan güzelce uyar eşini....
kavgayla çözülmez bu sorunlar inan bana....

aman allahim... neler duyuyorum...

ben onlarin yurtdisina gidenleri bir halt sanmasindan dolayi yazdim..

bizim memleketimiz tum ulkelerden daha medeni olduguna inanan biriyim ben...

hamile kalmasi allahin takdiri ama zihniyeti oyle ben de uzuldugum icin konu acmistim bazi seylere...

lutfen bu kadar kirici ve dusuk seviyeli olmayin

yurtdisinda 10 sene kalinca adam olunmaz... ben burdakilerle yurtdisindakiler arasinda bir fark gormuyorumki...

sen yurtdisinda degil de kumeste kalsan uslubun degismez senle ugrasamam..

Eşinizin anlık cevap vermesi sizin sorun yapmayacağınızı düşündüğü için bence.eltiniz belli sorunlu ki eşi her şeyde onayını almadan cevap veremiyor çünkü eltiniz sizin gibi olgunlukla karşılamayıp eşinin lafını havada bırakabilir.

aslında bunun farkındasınız ama onların karşısında özellikle de eltinizin eşinizin sizin fikrini önemsediğini onların gözlerine sokmak istiyorsunuz.

bunlar bence çok normal. ama sırf bu yüzden eşinize tavır takınıp huzur kaçırmayın. akşam nasıl geçti bilmiyorum ama onlara karşı dik durun açık vermeyin eşinizle tartışmanız olsa dahi unutun onlara asla fark ettirmeyin çünkü ufacık bi açıkta hepsi size geri dönecek bilin :)

aksam iyi gecti sayilir... laf sokmalar oldu kv tarafindan ama hic cevap vermedim.. yuttum devamli... eltim de burnunun ucuyla bakti konustu ben de ona ayni seklde davrandim oldu bitti...

kim ne derse desin arkamdan artik...

zaten sinyallerini verdiler.. mesafeli olmus gormeyeli falan demeye getirdiler... ama ben de dedimki size oyle gelmistir ben hep boyleyim.

Kusura bakma Eleştirilere Açık olucaksın. Uğraştırıcak kelimeler Dökülmedi satırlarımdan Düşük seviyeli veya kırıcı değildim aslında... Senin Algılanmanla İlgili problem Burdaki Arkadaşlarım bilir benim Seviyemi Senin Ölçmene gerek yok...

yurtdisinda on yil daha kal sen demissiniz bana bu bir

donup bir yorumunuzu okuyunuz lutfen..

yurtdisindakilerle buradaki insanlar arasinda ben degil esimin ailesi fark goruyor ve ben onlarin agzindan konustum bunu da belirttim...

seviyeni olcemem cunku yok seviyen belli ki... kucuk dusunce falan demissin... bunlar zaten elestiri degil satasma cumleleridir hanimefendi.

elestiri nasil yapilir once ogreniniz. sonra yaziniz. her seyin elestirinin bile bir dozu ve USLUBU vardir. fazlasi hakaret olur. karsinizdaki insani da melek olsa cileden cikarir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…