Türkiyeye kaçmak

Merhaba, ben yurtdışında doğumuş/yaşayan birisiyim. Fakat bazı problemlerden dolayı ailemi terk edip, Türkiyeye taşınmak istiyorum yalnız. Ama orda hemen iş bulabilirmiyim bilmediğim için bi birikim yapıp gitmek istiyorum. Buarada istanbul/ankara gibi büyük şehire değilde, daha sade, kalabalık olmayan, herkesin birbirini tanıdığı küçük sıcak bi yer olsun istiyorum. Size danışmak istediğim: tek kişinin, 1 yıllık harcaması (sadece gerekli şeyler, ev, faturalar yemek..) nekadardır.. 20 bin tl yeterli gibimi.. ve şehir tavsiyesi alabilirmiyim..

Düzenleme: anladım, 20 yerine bi 40 bin diyelim ozaman.. :) Güvenilir iş ilanı siteleri ve emlak sitelerini yazarmısınız? Hangilerin güvenilir olduğunu bilmiyorum.
Sorunun nedir ailen ile çözülmeyecek gibi mi? Ben senin yerinde olsam ilk önce çözüm odaklı düşünürüm. Kadın cinayetleri tecavüzler itlijler serserilikler aldı başını gidiyor, hukuk sistemi rezalet, ekonomi desen Yerin dibinde İş yok güç yok. Tepeden tırnağa batmış durumdayız. Küçük yer güvenlidir deme İstanbul dan daha rezalet durumda..

Back