Türklerin kokusuna şükredecek hale geldim :(

yazmadan geçemeyeceğim, yıkıcı değil yapıcı bi insansınız. konusunu eleştirince "konuma yorum yapmak zorunda değilsin"cilerden değilsiniz.

Of hele şükür. Anlayan biri çıktı:)

Mune konu zaten tahmin edildiği üzere arapların pis koktuğu seviyeye ulaştı. Kapatılması gerekiyor bence. Toplumların farklılıklarını temizlik alışkanlıklarını veya en basitinden çocuklarıyla aynı sofrada oturup yedikleri yemeklerin onlara verdiği kokuyu falan konuşurken oturup bi düşünmek lazım.

yazmadan geçemeyeceğim, yıkıcı değil yapıcı bi insansınız. konusunu eleştirince "konuma yorum yapmak zorunda değilsin"cilerden değilsiniz.

Teşekkür ederim, inanın aklımın ucundan geçmedi ırkçı cümleler kurduğum ya da bundan rahatsız olunabileceği. Ama herkesin hassasiyeti başka, rahatsızlıklar olabilir. Uzun zamandır burayı takip ediyorum, bir süredir yazıyorum ediyorum. Rahatsız olduğum bir şey olursa bunu dile getirebilirim diye düşünüyorum. Büyütüp de birbirimizi kırmaya gerek yok:/

Sevgili Mune , her ne kadar o sebeplerle açmamış olsam da, yazdıklarımda hoş olmayan insanları rahatsız eden noktalar olmuş. Eğer site kurallarına aykırı hareket ettiysem özür diliyorum sizlerden. Açık kaldığı sürece sanırım kötü şekilde ilerleyecek durum.
Konumu kapatır mısınız lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…