Türklerin kokusuna şükredecek hale geldim :(

BayanLazarus

Bu bir koi degil, bu bir ai! ^.^
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
280
481
33
33
Merhabaa merhaba,

Dert değil biliyorum ama paylaşmak istiyorum sizinle.
Genelde şikayet ederiz ya, toplum olarak pisiz, genel temizlik bakımımızı yapmayı bilmiyoruz, kötü kokuyoruz diye. Beterin beteri var arkadaşlar. Kurban olayım ben toplumumuza.

Havalimanında çalışıyorum, her milletten insanla iş yapıyoruz. Çoğu zaman da bu durumdan çok memnunum, yeni insanlar yeni kültürler tanımaya bayılıyorum. Ama o Pakistanlılar, o Hindistanlılar yok mu! Ofise 2 metre yaklaştıkları anda bir koku sarıyor ki etrafı, anlatamam. Ter kokusu deseniz değil, ayak kokusu deseniz değil. Kötü koku kavramı evrilmiş evrilmiş de bu iki millette son sözünü söylüyor sanki. Burnumu tıkama dürtüsüne engel olmaktan insanlarla iletişemiyorum Bazen alanın belli yerlerinde uçak beklerken yatıp uyuyorlar, oradan geçtiniz mi vay halinize. Birkaç beyin hücresini şehit etmeniz kaçınılmaz.

Tabi paraları da aynı kokulardan nasibini alıyor. Çok afedersiniz sanki üzerine tüm sıvılarınızı boşaltmışsınız gibi bir koku. Dokunmaya tiksiniyor insan, bin yıllık para dersiniz görseniz. Her o paralara dokunduğumda elimi 5 kez dezenfekte etmeden rahat edemiyorum

Artık ikliminden midir, yediklerinden midir, inanılmaz pis oluşlarından mıdır, yoksa hepsi kombo mu yapmıştır bilmiyorum ama bu milletlerin yüzde 95i koku bombası gibi dolaşıyor ortada -.-

Demem o ki, evet biz de kişisel hijyene çok önem vermiyoruz, toplu taşıma araçlarında burnumuzun nelere maruz kaldığı bir gerçek. Ama beterin beteri var arkadaşlar. Böyle ortamlara girdiğinizde aklınıza getirin, ya şimdi karşımda bi Pakistanlı olsaydı diye ve şükredin bence.
Ya da burun reseptörlerimizi kapatalım topluca da kurtulalım bütün kokulardan

Yemek kulturunden o kokular.Temizlik anlayislarida farkli tabiki.

Eldivenle calisamazmisiniz bende igrenirdim kesin.

Yok malesef öyle bir seçenek, dezenfektan var en azından diyorum ama insan yine de tiksiniyor. Bir de çok arttı pakistanlı yolcu. Transit bölgede çalıştığım zaman bütün millet toplanıp Türkiye'den aktarma yapıyor gibi geliyo bana

Kız sen bizim Türklere kurban ol
Bizimkiler en azindan ter kokuyor yikanmadiklari için güya duş alma şeysini Türkler bulmuş ama hala millet haril haril ter kokusuyla geziyor.

Valla olurum kurban. Duşla çözülecek bir şey en azından bizim sorun. Onların artık genine işlemiş

Pakistanı bilmiyorum ama ne zaman Hindistan belgeseli izlesem içim kötü oluyor. Kalabalıkla yaşamanın getirdiği boşvermişlik mi bilmiyorum ama genel olarak temiz sayılmazlar.

Kalabalık, fakirlik, sıcak, yemekler. Kötü etkenlerin hepsi birleşmiş sanırım

İşte son çare burnu toptan koparıp atmak bence. Bize de yazık
Benim staj yaptığım yerde vardı böyle bir çocuk
Arkadaşlarla en son bulduğumuz çare parfümlerin esansları var , hacı esanslarının şişesi gibi sürmeli. Burnumuzun ucuna ondan sürüyorduk. Uzun bir süre idare ediyordu

Herkesin aynı koktuğu yerde nasıl rahatsız olsunlar :)
Onlar da bizim için aynı şeyi söylüyorlar,
Tatile geldiklerinde dolmuşa binmişler ve ter kokuyormuş
Haksız da değiller hani

Yok artıkk
Siz de lağım çukuru gibi kokuyonuz deseydiniz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…