- 10 Eylül 2016
- 280
- 481
- 33
- 33
- Konu Sahibi BayanLazarus
-
Çok baharatlı yemelerinden kaynaklı o.
Ne hissettiğinizi biliyorum
Herkesin aynı koktuğu yerde nasıl rahatsız olsunlar :)Yazık ya. Kendilerinden rahatsız olmuyorlar mı hiç acaba
Ee onca para alirsa tahammül ediyordur mecbur yoksa bulent ersoya gore yerler değil orasi paranin gözü sağolsun.dunya guzellerim programinda hindistan gercekten hic hos elit.bir yer gibi durmuyor izlerken kokusu geliyosa sanki..ay bulent hanim nasil tahammul ediyor oraya
Para para paradunya guzellerim programinda hindistan gercekten hic hos elit.bir yer gibi durmuyor izlerken kokusu geliyosa sanki..ay bulent hanim nasil tahammul ediyor oraya
ama o cok zengindir ihtiyaci varmidirki ..bence macera icin gitmis olabilir ama izlerken cok bulaiyorum ustlerinde kat kat kumaslar ve 45 drrece sicaklikEe onca para alirsa tahammül ediyordur mecbur yoksa bulent ersoya gore yerler değil orasi paranin gözü sağolsun.
Yemek kulturunden o kokular.Temizlik anlayislarida farkli tabiki.
Eldivenle calisamazmisiniz bende igrenirdim kesin.
dunya guzellerim programinda hindistan gercekten hic hos elit.bir yer gibi durmuyor izlerken kokusu geliyosa sanki..ay bulent hanim nasil tahammul ediyor oraya
Ben metrobüse binince kusmamak için zor tutuyorum kendimi. Senin Allah yardımcın olsun.
Kız sen bizim Türklere kurban ol
Bizimkiler en azindan ter kokuyor yikanmadiklari için güya duş alma şeysini Türkler bulmuş ama hala millet haril haril ter kokusuyla geziyor.
Pakistanı bilmiyorum ama ne zaman Hindistan belgeseli izlesem içim kötü oluyor. Kalabalıkla yaşamanın getirdiği boşvermişlik mi bilmiyorum ama genel olarak temiz sayılmazlar.
Benim staj yaptığım yerde vardı böyle bir çocukİşte son çare burnu toptan koparıp atmak bence. Bize de yazık
Herkesin aynı koktuğu yerde nasıl rahatsız olsunlar :)
Onlar da bizim için aynı şeyi söylüyorlar,
Tatile geldiklerinde dolmuşa binmişler ve ter kokuyormuş
Haksız da değiller hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?