• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türklerin kokusuna şükredecek hale geldim :(

Konu sahibi mesajınız resmen ırkçılık içeriyor bilmem farkında mısınız yaptığınız çirkinliğin. Böyle konuşarda gayet dikkatli konusmak gerekir. Bizim milletimize yapıldığında nasıl rahatsız oluyorsak o insanlar da olur elbet. Konunuzu şikayet ettim umarım kapanır
İtalyan erkekleri yakışıklı, Rus kadınları çok güzel falan dendiğinde ırkçılığa girilmiyor da temiz değiller denildiğinde mi ırkçılığa giriyor?

Aa dese ırkçılık herhalde. Ne saçma bir yorumdur arkadaş, aman bu da ırkçılığa girmesin. :işsiz:

Konu sahibi mesajınız resmen ırkçılık içeriyor bilmem farkında mısınız yaptığınız çirkinliğin. Böyle konuşarda gayet dikkatli konusmak gerekir. Bizim milletimize yapıldığında nasıl rahatsız oluyorsak o insanlar da olur elbet. Konunuzu şikayet ettim umarım kapanır
Katılıyorum konudan ben de rahatsızım. Koskoca milleti kötü kokuyor diye alay konusu etmek hoş değil. Konu umarım kapanır.

Rahatsız olduysanız şikayet etmekte özgürsünüz tabii ki. Ancak konumun ırkçılık içerdiğini düşünmüyorum. Bariz bir gerçeği dile getirmekte bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Farkındaysanız kendi toplumumuz için de eleştiride bulundum. Eğer yabancı biri gelir de Türkler şöyle kokuyor şöyle hijyenik değiller derse de rahatsız olurum ama bu gerçeği değiştiremem, doğrudur der geçerim.
Yine de teşekkür ederim.

Hindistan denilince hint dizileri geldi aklima tr ye hintli dizi oyuncusu gelmişte adami paralayacakmis kadinlar haberlerde vardi okuyunca o geldi adamda kokuyordur:)

Saka bir yana hintliler gerçekten temiz degillermis, belgellerde vardi tapınağa girerken ayaklarıni yikadiklari suyu içiyorlar

Aa, bunu bilmiyordum :O

İtalyan erkekleri yakışıklı, Rus kadınları çok güzel falan dendiğinde ırkçılığa girilmiyor da temiz değiller denildiğinde mi ırkçılığa giriyor?

Aa dese ırkçılık herhalde. Ne saçma bir yorumdur arkadaş, aman bu da ırkçılığa girmesin. :işsiz:
Ben bir yerde italyan erkekleri Rus kadınları hakkında konuşulunca ırkçılık olmuyor dedim de haberim yok heralde. Siz önce okumayı öğrenin sonra da ırkçılığın anlamını öğreniverin. Faydası olur. Genel kültürünüz falan artar:rapci:

Bir de dizilerde hindistanlılar aşırı süslü makyajlı temiz olarak gösteriyorlar.İstanbula gittiğimde hintlileri gördüm alakası yok yani ne süslü ne temiz:KK43: Baharatlı yemeklerden dolayı diye biliyorum kokuyu.Bir kesresinde doğuda otobüse bindim araptı herhalde kadın öyle bir kokuyordu ki anlatamam resmen dışkı midem bulandı istifra edyordum az daha.Allah yardımcınız olsun.Bileklerinize roll-on parfümler var onlardan sürebilirsiniz geldiler mi bileğinizi koklayın :)

Güzel bir çözüm önerisi, sağolun deneyeceğim :))

Ben daha yurt dışında yaşıyordm apartmanda afrikalılar vardi yemek yaptıklarında ogurmekten mahvolurdum baharatti sanirim birde tayland restoranin önünden geçerken bayilsam hissetmesem derdim

Helal olsun size. Cok guzel dile getirdiniz. Gercekten tebrik ediyorum ve katiliyorum size.

Ben bir yerde italyan erkekleri Rus kadınları hakkında konuşulunca ırkçılık olmuyor dedim de haberim yok heralde. Siz önce okumayı öğrenin sonra da ırkçılığın anlamını öğreniverin. Faydası olur. Genel kültürünüz falan artar:rapci:
Siz uye arkadasin ne dedigini anlamadiniz galiba. Dediniz veya yazdiniz demiyor zaten. Ornek veriyor.

Banuyu aşağılamaya gelmiş galiba
Bugun de marka giyinmiyorsun tahtakaleden aldıgın artık kumaşları üstüne sarıp çengelli iğneyle tutturup geziyorsun, ayakkabın yok otellerin terliğini giyiyorsun falan dedi:KK70:
evet ya etmedigi hakarwt kalmadi banu da neyin kafasini yasiyoki alayci gulmeleri falan..

Birbirimizle tartışmayalım arkadaşlar olur mu?
Ben ırkçılık yaptığımı düşünerek yazmadım, birileri bundan rahatsız olabilir, kimseye neden beğenmedin konumu demeye hakkım yok. Eğer yöneticiler tarafından da yanlış bulunursa kapanır zaten konu.
Yeri geliyor kendi kültürüm içindeki insanları da kınıyor, eleştiriyorum. Her ülkenin her milletin de eleştirilecek yönü ,sevilecek yönü vardır. Sadece rahatsız olduğum bir konuyu paylaşmak istedim. Eğlenceli bir dille yazmakta bir behis görmedim. Rahatsız hisseden arkadaşlardan özür dilerim.
Kalp kırmayalım böyle şeyler için ^.^

Back
X