Bence güzel olmuş burnun, kibar olmuş. Çok abartılı minicik kalkık bi burun değil. Çok da değişmemişsin bence doğal durmuş.
bayildim kim yapti kaca yapti nasil degismsin bayildim valla.
cok hos olmus yaa... 1 ay icinde bütün sislikler gitmis gibi, sanki simdiden yerine oturmus. cok yakismis yüzüne... darisi basimiza artik
bugünkü halini beğendim cnm ve gittikçe güzelleşiyor ödemler indikçe ihtiyacın olan tek şey sabretmek biliyorum zor ama bak benim 6 ay doldu rüya gibiydi herşey geçti ödemler iniyor gerçi benim sol tarafımda hala biraz ödem varbence hoş görünüyor şimdi ilerde dahada güzel gelicek gözüne cnm
guzel olmus darısı ısteyenlerın basına :))) (bana)
çok sağol canım :)) amin Allah gönlüne göre versin)
buarada sen ameliyat oldun mu,yoksa düşünüyor musun?
kulübe yeni katıldım fotolarını göremiyorum çok merak ettim :) ekledim kabul edermisin ..
oy oyyyyy olmadım henuz. cok dertlıyım bende konu actım ama yardımcı olan yok kımsenın bılgısı yok sanırım..
ben yardımcı olayım canım,neyi merak edersen sor?...ameliyat olmuş ve bu süreçtede çok araştırmış biri olarak epey bilgim var :))) istediğini sorabilirsin bana
cnm saol ya.ben valla nerden baslıyım bılmıyorum. temmuz un ılk yada 2. haftası amelyat olucam inş.onceden korkmuyodum ama forumda dolastıkca arastırdıkca artık daha korkuyorum.ben amelyat anından degıl amelyattan sonrakı surecten ve sonuctan korkuyorum.doktoruda ıyı tanımıyorum yanı bılmıyorum anlıyacagın(((
selaam burun ameliyatı sonrası fotoğraflarını gördüm öncesini göremedim ama şuanki haliyle gayet doğal ve sevimli bence :) ayrıca daha şeklinin tam oturmadığını sende biliyorsun çok geçmiş olsunnnnn
saol canımcanım ameliyat ve ameliyat sonrası sürecinden korkmakta haklısın yani herkes korkar sonuçta ameliyat ve sonrasında değişiklik durumu her insanın kafasında soru işaretleri oluşyurur bu yüzden içini ferah tut)
onun dışında ben sana ameliyat ve sonrası süreci anlatıyım..zaten ameliyat anından korkmadığını söylemişsin hakkaten korkma canım çünkü narkozu veriyorlar gözünü odada açıyorsun hiçbir şey hissetmiyyorsun :)))
onun dışında ameliyattan sonra 10 gün kadar ağrın ve şişliklerin oluyor..ama 10 gün sonunda ağrı da kalmıyor..şişlikler ve morluklarda kısa süre sonra geçiyor..
sonuç olarak ise doktoru çok iyi araştır,eğer doktor iyi olursa sonuçta mutlaka istediğin gibi olur canını sıkma :)) buarada hangi doktora olacaksın ameliyatı?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?