turkuazsu Burun Estetiği Ameliyatı

turkuazsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
389
0
66
44
İstanbul
merhaba arkadaşlar işte benim burun fotoğraflarım..bakıp yorumlarınızı yaparsanız çok sevinirim :) Profiliimde olan resimlerimde hem eski halimin hem yeni halimin resimleri var..Resimlere bakmak isteyenleri hemen eklerim )

arkadaşlar en önemlisi ve en çok merak ettiğim sizce çok değişmiş miyim?..yani burnun kalkıklığı yada burnun boyunun kısalması olsun çok bir değişiklik var mı sizce?..(dışarıdan bakan bir göz bunu çok daha iyi farkedebiliyor çünkü ) birde çevremdeki bazı kişiler burnun boyunda ve büyüklüğünde baya bir değişiklik olmuş diyorlar,bazı kişilerde pek değişmemiş diyor..sizce nasıl?

yada burnum hakkındaki düşünceleriniz neler?

yorumlarınıza ihtiyacım var ))))

Son düzenleme:
Bence güzel olmuş burnun, kibar olmuş. Çok abartılı minicik kalkık bi burun değil. Çok da değişmemişsin bence doğal durmuş.

cok hos olmus yaa... 1 ay icinde bütün sislikler gitmis gibi, sanki simdiden yerine oturmus. cok yakismis yüzüne... darisi basimiza artik

bugünkü halini beğendim cnm ve gittikçe güzelleşiyor ödemler indikçe ihtiyacın olan tek şey sabretmek biliyorum zor ama bak benim 6 ay doldu rüya gibiydi herşey geçti ödemler iniyor gerçi benim sol tarafımda hala biraz ödem var bence hoş görünüyor şimdi ilerde dahada güzel gelicek gözüne cnm

bayildim kim yapti kaca yapti nasil degismsin bayildim valla.

yorumun için çok sağol canım :)) gerçekten değişmiş miyim okadar?...buarada eski resimleri gördün dimi profilimde var eski resimlerim

ameliyatı veli aslan yaptı..2.250 tl ye yaptı cnm

Son düzenleme:

yorumun için çok sağol canım,inşallah ikimizin burnuşu da çok güzel olur sonunda

oy oyyyyy olmadım henuz. cok dertlıyım bende konu actım ama yardımcı olan yok kımsenın bılgısı yok sanırım..

ben yardımcı olayım canım,neyi merak edersen sor?...ameliyat olmuş ve bu süreçtede çok araştırmış biri olarak epey bilgim var :))) istediğini sorabilirsin bana

ben yardımcı olayım canım,neyi merak edersen sor?...ameliyat olmuş ve bu süreçtede çok araştırmış biri olarak epey bilgim var :))) istediğini sorabilirsin bana

cnm saol ya.ben valla nerden baslıyım bılmıyorum. temmuz un ılk yada 2. haftası amelyat olucam inş.onceden korkmuyodum ama forumda dolastıkca arastırdıkca artık daha korkuyorum.ben amelyat anından degıl amelyattan sonrakı surecten ve sonuctan korkuyorum.doktoruda ıyı tanımıyorum yanı bılmıyorum anlıyacagın (((

Son düzenleme:
selaam burun ameliyatı sonrası fotoğraflarını gördüm öncesini göremedim ama şuanki haliyle gayet doğal ve sevimli bence :) ayrıca daha şeklinin tam oturmadığını sende biliyorsun çok geçmiş olsunnnnn

canım ameliyat ve ameliyat sonrası sürecinden korkmakta haklısın yani herkes korkar sonuçta ameliyat ve sonrasında değişiklik durumu her insanın kafasında soru işaretleri oluşyurur bu yüzden içini ferah tut )

onun dışında ben sana ameliyat ve sonrası süreci anlatıyım..zaten ameliyat anından korkmadığını söylemişsin hakkaten korkma canım çünkü narkozu veriyorlar gözünü odada açıyorsun hiçbir şey hissetmiyyorsun :)))

onun dışında ameliyattan sonra 10 gün kadar ağrın ve şişliklerin oluyor..ama 10 gün sonunda ağrı da kalmıyor..şişlikler ve morluklarda kısa süre sonra geçiyor..

sonuç olarak ise doktoru çok iyi araştır,eğer doktor iyi olursa sonuçta mutlaka istediğin gibi olur canını sıkma :)) buarada hangi doktora olacaksın ameliyatı?..

saol canım
evet haklısın dedıgım gıbı sonuctan ve süreçten korkuyorum malesef...
işte ben yakın il olarak erzurumda dusunuyorum bolge arst. hastanesınde.cok unlu doktorlara olabılecek ımkanım yok malesef.ama işte doktor arast. hastanesınde olunca yanı ozel olmayınca ne kadar arastırabılırsın kı?onun hastalarını gorme ımkanım yokkı.bide soyle bısey benım en buyuk sıkıntım nefes almak.egrılık var evet ama benı pskolojık olarak cok etkılemıyo esas problem nefes cunkı.ama amelyattan sonra burnumun seklı daha bozulursa ıste ozaman pskolojım bozulur.insallah hayırlısı olur dıyorum ama cokta korkuyorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…