nie pişman olması için uğraşıosun ki biten bitmiş giden gitmiş bundan sonraki hayatına bak hergün ısıtıp ısıtıp aynı yemek yenmez ki boşuna daha fazla uğraşma üzülen sen olursun
Cunku haketmedim bu muameleyi. Dediklerinde haklisin ama olayin icinde olunca boyle düsünemiyo insan.
Kizlar daha önceki konularımda bahsetmistim.sevgilimle bir aldatma olayı yüzünden ayrıldık ama o aldatmadıgını ıspatlayınca daha da beni istemedi.en son bir ay once aradıgımda seni istemiyorum senden nefret ediyorum demisti.2 gun once tutamadım kendimi ve aradım.acmadi surekli mesgule atti.sonra msj atti hayirdir diye bnde onemli ac dedim.acti ne var niye ariyosun beni dedi, dedimki sesini duymak istedim.ben sana hic bi yanlis yapmadim tek sucum insanlara inanmakti.niye boyle yapiyosun sevmiyomusun beni. O zmnkar sevdim ama simdi sevmiyorum dedi.hayatinda biri var o zmn dedim.ne alakasi var hayatimda kimse yok yeter dinledim seni kapaticam dedi.bnde cok sinirlendim sana hakkimi helal etmiyorum dedim.oylemi demek hakkini helal etmiyosun bu laftan sonra konusacak bisey yok dedi suratima kapatti. Sonra bnm arkadasim bunla konusmus ona da demiski bana inanmadi hep baskalarina inandi bitti asla olmaz demis.arkadasimda bi oturun yuzyuze konusun helallesin ne gerek var demis btti gitti ztn o hakkini helal etmiyomus. Simdi hepiniz kurtulduguna dua et diceksiniz ama ben bunu duymak istemiyorum.sadece beni bu duruma dusurdugu icin nasil pisman olur onu merak ediyorum.bundan sonra ne yapmaliyim.aradigimda yeter artik yalvarma dedi bnde bi daha aramicam dedim o da tabi ya onceden de oyle diyodun birax duruyosun sonra yine ariyosun. Bana yardim edin lutfen ne yapmaliyim?
önceki konuyu okumadım.
ama eğer sen ona değil de başkasına inanarak sevgilini aldatmakla suçlayıp ayrıldıysan çocuk haklı.
ben onun yerinde olsam ben de affetmezdim.
onun sana güveni bitmiş ve hayal kırıklığına uğramış.
Hepiniz halisiniz kizlar.ben ona dedim sana hakkimi helal etmiyorum diye. Evet suan kici tavan yapti.belkide birini bulmustur yoksa bu kdr rahat konusamaz. Ben elimden geleni yaptim cunku gercekten boyle bitmesini hazmedemiyodum.unutmam gerek ama suan kendimi cok ezik ve rezil hissediyorum.
hmm pardon ben yanlış anlamışım... Yine de geri dönse bile hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını sen de biliyorsundur.. Bir de haklılık onu iyice şımartmış..
Hiç bir şey yapma sadece kendi yoluna git canım.. Bunu da bir ders, bir tecrübe olarak gör... Hayırlısı olsun.
kusura bakma ama eski sevgilin haklı
hem ona inanmamışsın çocuk da haklı olarak senden soğumuş
hem de barışmak için arıyorsun ama hakkımı helal etmiyorum diyorsun.
kim kime etmiyor asıl sen onun hakkına girmişsin sanki.
bi rahat bırak adamı
Gerçekten durumuna çok üzüldüm canımAranızı bozan o aptal kadını da Allah bildiği gibi yapsın Bana kalırsa artık arama derim ne kadar üstüne düşersen o kadar şımaracak kendini haklı görecek sevgilin. Zor biliyorum ama umursamıyormuş gibi görün artık , ona her şeyi düşündüğünü, başkasını dinlememenin hata olduğunu, ama insanın aşık olduğu kişi hakkında böyle bir şey duyduğunda kendini tutamayacağını, bir daha asla onu aramayacağını anlatan bir mesaj yaz ama üslubun kendini ezdirecek tarzda olmasın her şeyi kabullenmiş, olgun ve kendine güvenen bir edayla yaz bu mesajı sonrada hattını değiştir ve bu konu kapansın. Eğer sevgilin gerçekten seni sevmişse er ya da geç barışmak isteyecektir senle .Böyle değilse de en azından seni küçümsemesini engellemiş olursun tatlım ama artık lütfen onu arama ya da barışma çabaları gösterip durma daha da kaçacak gibi gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?