• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tutamadım kendimi aradım bir ay üstüne:(

hayırlısı olsun olan olmuşş

ama böyle arayarak döneceği varsa da soğutursun kendinden arama ulaşmaya çalışma

oluruna bırak bakalım biraz

Artik imkansiz bende farkindayim cnm. Evet asla olmaz demis daha ne desin. Donmez ztn bu saatten sonra.

Haklısın tatlım ...Ama bazıları böyle keçi inatlı ve fazla gururlu oluyor :26: Dediğin gibi hayırlısı olsun artık hakkında ama kendini üzüp yıpratma artık .''Canı yanan sabretsin, can yakan da canının yanacağı günü beklesin'' demiş Peygamberimiz . Sende ,sevgilinde ,aranızı bozanlarda iyi ya da kötü karşılığını alacak. Sen sabret ve onu düşünmeni engelleyecek şeylerle uğraş .Zamanla unutursun İnşallah her şeyi. Umarım çok çok daha iyi insanlarla karşılaşırsın :16:

Haklısın tatlım ...Ama bazıları böyle keçi inatlı ve fazla gururlu oluyor :26: Dediğin gibi hayırlısı olsun artık hakkında ama kendini üzüp yıpratma artık .''Canı yanan sabretsin, can yakan da canının yanacağı günü beklesin'' demiş Peygamberimiz . Sende ,sevgilinde ,aranızı bozanlarda iyi ya da kötü karşılığını alacak. Sen sabret ve onu düşünmeni engelleyecek şeylerle uğraş .Zamanla unutursun İnşallah her şeyi. Umarım çok çok daha iyi insanlarla karşılaşırsın :16:

Canim Allah razi olsun senden. Mevlam neyler neylerse guzel eyler.unutacagim elbet.onceden derdimki insan severken nasil nefret eder diye ve simdi anliyorum cunku suan ondan nefret ediyorum.kaderi zorlamamak gerekir derdi annem.dogru belkide o bnm kaderim degil.

Unutmak bu kdr zormu.biliyorum imkansiz artik olmasi.cunku soylenecek herseyi soyledi.ne cabuk silmis beni,heryerden sildim engelledim.ama yurekten kolay silinmiyo.

Daha önce neler yaşadınız bilmiyorum ama seven adam sadece bu olay yüzünden ayrılmaz. Sanki fırsat kollamış gibi geldi bana. Son kez elinden geleni yapmışsın bence zorlama...

Back
X