Ne sebepten olmaz? Sebep cok da sizin dusundugunuz hangisi? :)Davul bile dengi dengine, olmaz bu iş
Cool story bro
Daha şimdiden doğmamış çocuğunuzu tesettüre sokma derdinde olan bu adamla yapacağınızı sanmıyorumNe sebepten olmaz? Sepeb cok da sizin dusundugunuz hangisi? :)
Onun yetistirilme tarzi oyle. Dindar bir ailede cevrede buyumus. Ben o yuzden tutarsiz gormuyorum ama iste kararsiz durumdayimDaha şimdiden doğmamış çocuğunuzu tesettüre sokma derdinde olan bu adamla yapacağınızı sanmıyorum
Ayrıca bana tutarsız ve dengesiz biri gibi geldi, hem çılgınlık istiyor hem de edep yahu demekten geri kalmıyor.Ne istediğini kendi de bilmiyor sanki.
Dul ne demek yaTürk erkekleri de çok iyi değil ama bir suriyeli karısı olmaktan bin kat iyidir kadınlı erkekli ne buluyorsunuz anlamıyorum burdaki erkeklerde onların dul kadınlarına göz dikmiş durumda.. daha kazanacaksın boy boy çocuk doğuracaksın korunmak günah. Evden zaten çıkmayı yasaklamış. Sen daha fantazi kur bağla beni diye..
Diger rezilliklerinize hic deginmiyorum bile ama sunu bilinki Kuran'ı uygulayan insanlar sizin yaptıklarınızı yapmaz, ve sizin gibi yaşantıları olmaz. Ya kuran'ı uygulayın yada kuran'ı pisliklerinize alet etmeyin.Kuran da erkek once kadini uyarirmis itaat etmediginde
Aynen ben dedim :)))İliski sırasinda beni bagla oyle mi yapalimbunu sen mi dedin koca konuda sadece buraya takilmis olmamda bi enteresan oldu ama nasil bu kadar zıt karakter anlasipta mutlu olur ki sen böyle uçuk o da çocukların basida mi acik gezecek diyecek kadar bi dengesiz olmaz karşim vazgec sevdadan
Biraz kabaca oldu pardon.. ama kadınları da çok sinir bozucu yanlarında üç beş çocuk evli erkeklere göz dikiyorlar ondan sinirlendim..Dul ne demek ya
o yuzden kimseye anlatamiyorum normal karsilamayacak kimseKabile halinde yaşıyorlar sen bunları göze alabikecekmisin 15 20 kişi bi evde nasıl bi mantık ailen ne diyor bu duruma
Senin annen olsam saçını başını yolar dizlerini kırarım
Haklı çıkacaklar emin ol sakın ümit vermeo yuzden kimseye anlatamiyorum normal karsilamayacak kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?