Tutkular ve mantik arasinda kalmak

Almeria

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
14
0
1
Herkese Merhaba
Yeni uye oldum ve baslikta belirttigim gibi mantigim ve duygularim arasinda kaldim.
Bu konuyu acmamin sebebi belki bana deli misin birak kurtul falan dersiniz diye
cunku ben ne kadar mantiksiz ve tehlikeli olsa bile duygularima soz geciremiyorum.

Bir sure once ayni mahallede yasadigim bir suriyeliyle iliskim oldu. Benim ondan once iliskilerim oldu ama onun ilkmis. 24 yasinda inanamadim ilk olusuna ama dindar biri ondanmis.
O gunden beri surekli evlilikten bahsediyor bana evlenelim diyor. Gunah islemek istemiyorum diyor ama beni de birakmiyor. Bakire bir kiz bul onunla evlen dedim. Diyorki, evlenmek icin bekaret gerekmiyor.

Simdi diyeceksiniz ki ne guzel evlen iste.
ama durum o kadar basit degil. Daha simdiden bana disari cikmayi yasaklamaya calisiyor evlenince de evden ben yaninda olmadan cikmayacaksin diyor. Bende cok gezme meraklisi biri degilim ama kisitlanma duygusu beni korkutuyor acikcasi. Ona diyorum markete falan gidiyorum nasil hep evde durayim hapis gibi o da diyor ki hergun mu markete gidiyorsun. Sonra bana bakanlardan rahatsiz oluyor beni tesetture sokmaya calisiyor istemiyorum diyorum onun cevabi, cocuklarimizda mi basi acik gezecek? Yahu ne zaman evlendikte cocugumuz oldu da baslarinin acikligini dusunuyoruz

Daha da fenasi, bir sefer iliski sirasinda beni bagla oyle yapalim dedim cok hosuna gitti. O gunden beri her disari ciktigimda seni eve baglayacagim zincirle cikamayacaksin disari diyor siritarak.
Simdiden bu kadar manyaga baglamis biriyle beraber olmak hicbir akilli insanin yapmayacagi is biliyorum. Ama o cok uzun zamandir aradigim hayalini kurdugum karakterde bir erkek. En basta cok duygusal bana karsi cok anlayisli ve sabirli. Bir defasinda sirf benden ayrilsin diye kotu birsey yapmistim kesin agzimi burnumu kirar simdi diye dusunurken bana ''Bir daha bunu sakin yapma, sakin tekrar etme'' dedi sadece. Cok kizgindi ama sesini bile yukseltmedi. Kuran da erkek once kadini uyarirmis itaat etmediginde.

Bana ne tarz elestiri yaparsaniz benim icin degerlidir cunku birilerinden tavsiye almaya cok ihtiyacim var. Suan duygularima fazla kapilmis durumdayim ve saglikli dusunemiyorum

Türk erkekleri de çok iyi değil ama bir suriyeli karısı olmaktan bin kat iyidir kadınlı erkekli ne buluyorsunuz anlamıyorum burdaki erkeklerde onların dul kadınlarına göz dikmiş durumda.. daha kazanacaksın boy boy çocuk doğuracaksın korunmak günah. Evden zaten çıkmayı yasaklamış. Sen daha fantazi kur bağla beni diye..

Arkana bakmadan kaç. Suriyeli yakın bir arkadaşım var ve ülkesiyle ilgili anlattığı şeyleri dinledikçe ağzım açık kalıyordu. Yani kadını birey olarak kabul eden insan yerine koyan bir kültüre sahip değiller pek. Ben olmadan dışarı çıkamazsın demesi de bunun küçük bir kanıtı. Ha evlenir de ola ki kız çocuğunuz olursa vay o çocuğun haline. Yaşayacağı baskıyı düşünemedim bile

Ne sebepten olmaz? Sepeb cok da sizin dusundugunuz hangisi? :)
Daha şimdiden doğmamış çocuğunuzu tesettüre sokma derdinde olan bu adamla yapacağınızı sanmıyorum
Ayrıca bana tutarsız ve dengesiz biri gibi geldi, hem çılgınlık istiyor hem de edep yahu demekten geri kalmıyor.Ne istediğini kendi de bilmiyor sanki.

İliski sırasinda beni bagla oyle mi yapalim bunu sen mi dedin koca konuda sadece buraya takilmis olmamda bi enteresan oldu ama nasil bu kadar zıt karakter anlasipta mutlu olur ki sen böyle uçuk o da çocukların basida mi acik gezecek diyecek kadar bi dengesiz olmaz karşim vazgec sevdadan

Onun yetistirilme tarzi oyle. Dindar bir ailede cevrede buyumus. Ben o yuzden tutarsiz gormuyorum ama iste kararsiz durumdayim

Dul ne demek ya

Kuran da erkek once kadini uyarirmis itaat etmediginde
Diger rezilliklerinize hic deginmiyorum bile ama sunu bilinki Kuran'ı uygulayan insanlar sizin yaptıklarınızı yapmaz, ve sizin gibi yaşantıları olmaz. Ya kuran'ı uygulayın yada kuran'ı pisliklerinize alet etmeyin.

Aynen ben dedim :)))
Henuz anlasabildigimiz pek belli degil daha 3 ay oluyor. ileride de anlasabilecegimize ihtimal vermiyorum ama gelgelelim birakamiyorumda

Kabile halinde yaşıyorlar sen bunları göze alabikecekmisin 15 20 kişi bi evde nasıl bi mantık ailen ne diyor bu duruma
Senin annen olsam saçını başını yolar dizlerini kırarım
o yuzden kimseye anlatamiyorum normal karsilamayacak kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…