Tutkular ve mantik arasinda kalmak

Hayalindeki karakter bu zihniyette bir adammıydı? O zaman evlen canım ayağında zincirle beyim gelse de dışarı çıkıp gün yüzü görsem diye beklersin akşama kadar. Konu bana fake geldi açıkcası

Hayalindeki karakter bu zihniyette bir adammıydı? O zaman evlen canım ayağında zincirle beyim gelse de dışarı çıkıp gün yüzü görsem diye beklersin akşama kadar. Konu bana fake geldi açıkcası
Hayalimdeki karakter duygusal olmasi anlayisli ve sabirli olmasi ayrica korumaci olmasi ve de yasindan cok daha olgun dusunmesi ve konusmasi bunlar etkiledi beni. Daha once hep kaba tabiriyle civik samimiyetsiz ne istedigini bilmeyen erkeklerle karsilastim hep. Bu yuzden o beni cok etkiledi

Ayrica fake degil. Yasadigim ve yasamakta oldugum bir durum. inanilmaz gelen tarafi nedir anlamadim.

neyin tutkusu? yani duyguların ağır bassa mantığı dinlemezdin belli ki duygulardan ziyade ilişkideki heyecan sana iyi gelmiş o zaman gittiği yere kadar yaşa ne diyeyim? Evlenmek zorundaymış gibi düşünme yani dini açıdan düşünmeden zaten birlikte oluyorsunuz eee günahsa neden oldu hadi oldu devamını niye getirdi ? Yaşa gitsin sonrasını şimdiden düşünme

Ayrica fake degil. Yasadigim ve yasamakta oldugum bir durum. inanilmaz gelen tarafi nedir anlamadim.
Kaç kere market gittiğinizi, Evlenince bensiz evden çıkamazsın, kapan diyerek baskı yapan ve daha doğmamış cocuklarının başının kapalı olup olmayacagını sorgulayan bir adam var karsıda. Bir kadının böyle bir adamda ne bulduğunu anlamakta zorlandığım için fake diye düşündüm, düşünmek istedim.

Anlayışlı mı ? Sizce bu adam anlayışlı mı? Ya okuduğumu anlamıyorum ya anlayış kelimesinin anlamını birimiz yanlış biliyoruz. Olgun düşünme ve korumacı yaklaşımlar bu anlattıklarınız değil maalesef.

evet haklisiniz. Ayrilmayi denedim daha once ama deli gibi ozledim. O da seni ozledim deyip arayip durdu. Nasil gececek bu duygularim bilmiyorum

Bdsm fantezilerinizden bahsedip altına Kur'an dan referans vermeniz ne kadar fake bir konu olduğunu gösteriyor zaten, fazla lafa gerek yok.

Adami basta ezik gibi anlatip hic iliskisi yok bla bla sonra birden beni baglaya nasil gecti
Eziklikle ne ilgisi var. Inancindan dolayi ayrica kapali bir cevrede buyudugu icin kendi secimi. Beni bagla kismini anlatmamin nedeni eve baglamaktan bahsettigini belirtmek icindi. Yani ondan sonra soylemeye basladi o lafi

Beni bagla kismini tek ben anlamadim galiba
onu yazmamam gerektigini biliyordum ama o gunden sonra beni eve baglamaktan bahsetmeye basladi onuda anlatabilmek icindi. Yani eve baglamak istemeside saka bile olsa normal degil. nasil bir durumda oldugumu daha iyi anlatmak istedim

haklisiniz kusura bakmayin
ama eve baglamaktan bahsetmesini de eklemek istedim iyi aciklayamadim hizli yazdigim icin konuyu
Sevgiliniz çelişkili biri .
Hic sevgilisi olmamış ama sizinle ilişkisi çok üst boyutlarda ...
Cook dindar , kapanmanizi istiyor , evden çıkmanızı istemiyor ama bekaret onun icin önemli değil....

Sizcede bu işte bir gariplik yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…