• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tutmadı mı yine mi hüsran yaaa

Kızlar hamileyyyyiiiimmmmm

beta hcg 596,92 çıktı darısı başınıza inşallah rabbime şükürler olsun bugünleri gördüm ya ölsem de gam yemem artk

canım çok sevindim. Allah'ım hepimizin, tüm bebiş isteyenlerin, uğraşanların, dua edenlerin dualarımızı kabul etsin inşallah, kucağımıza almayı da nasip etsin.
yarın ben de kan testi yapacağım bakalım ne olacak? dün akşam heyecandan ve sevinçten uyuyamadım :) bugün doktorumu aradım, olumlu konuştu ama kesin birşey söylemedi. ama çok güzel haber dedi :) yarın sonuçtan sonra bakacağız artık.
hep dua ediyorum hepimiz için.
o zaman halay çekelim shoksheker için :) yarın da inşallah benim için çekeriz.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:CüvCüv:
canım çok sevindim. Allah'ım hepimizin, tüm bebiş isteyenlerin, uğraşanların, dua edenlerin dualarımızı kabul etsin inşallah, kucağımıza almayı da nasip etsin.
yarın ben de kan testi yapacağım bakalım ne olacak? dün akşam heyecandan ve sevinçten uyuyamadım :) bugün doktorumu aradım, olumlu konuştu ama kesin birşey söylemedi. ama çok güzel haber dedi :) yarın sonuçtan sonra bakacağız artık.
hep dua ediyorum hepimiz için.
o zaman halay çekelim shoksheker için :) yarın da inşallah benim için çekeriz.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hamilelere halay çekmek yasak yasakkelime
biz halay çekeriz siz el çırparsınız yerimseniben

HOHO cum inşallah yarın seninde hayırlı haberlerini alıcaz bu gece rahat uyu senin için dua edicem

shoksheker çok sevindim :nazar:
gözlerim doldu valla yaa senağlama
Allah yardımcın olsunnn
dervişçim sende bişey var kesin
kızlar teker teker hamileyim diye geliyor korktum senden:1shok:
umarım diğer arkadaşların da hamilelik haberlerini alırız hayırlısıyla

hehe, tuttu valla ben de şaşırdımsüprizzzzz
ama kendim içim içime bişey doğmuyor ama, bakalım hayırlısı:dance:

kizlar hepinizin gözü aydin valla ne güzel hepinizden teker teker güzel haberler aliyoruz.darisi isteyenlerin basina.benimde pazartesi yada saliya transferim var arkadaslar.dervis insallah benimkinide bilirsinve hamile oldugumu söylersin insallah tabi bende sana güzel dileklerde bulunuyorum canim

bebiş istiyoruz sira sendeeeeeeee, Hoho zaten hamile:)
canım inşallah darısı hepimizi n başına sanada az kaldı canım..canım morelim çok bozuk sabah çok ağladım.:çok üzgünüm:bugün 5.gün bende belirtiler kayboldu gögüs hassasiyet var sadece:a015:

BEBİŞ İSTİYORUZ canım sakın ağlama bak ben bu topiği açtığımda ne kadar umutsuzdum dimi belirtilerim yok sadece adet belirtilerim var diyordum hala da öyle ama bak şükürler olsun hamileyim yani eğer ben hamileysem mucize olur diyodum düşün ama gerçekten takmamak lazımmış böyle şeyleri bak canlı örneği benim moralini yüksek tut tamamı tatlım herşey güzel olacak inan

sağol canım çok tatlısın. morelimi düzelteceğim. evet okudum yazılarını allah kucağında koysun.. sağol desteğin için

canım tebrık ederim seni
allah sıkıntısız güzel tatlı bi hamilelik gecirsin insallah
bende bu hafta randevu alıp donrulmus embiryo denemesine baslıycam hayırlısı ınsallahkaydirigubbakcemile5

slm kizlar
bende araniza yeni katildim ama sizleri uzun zamandir takip ediyordum
benim transferim olali 7 gün oldu yaklasik 3 gündür hafif lekelenmem var moralimi cok bozdu aranizda böyle birsey yasayan varmi ?

doktoruma sordum oda emin degilim tutunma belirtisi yada tutunamadiginin belirtiside olabilir dedi.

Back
X