- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
mrb
Dün akşam eşimin kuzeninin düğünü vardı
Tabi bütün kuzenler oradaydı kız erkek..
Neyse başlarda bişey yoktu ama ilerleyen saatlerde sinir olmaya başladım
Eşimle erkek kuzenleri resim çekilirken kızlardan ikiside gelip araya girdiler son anda sinir oldum
Sonra eşim çok oynadı erkeklerle oynuyo ama pistte kızlarda var off çok sinirdi 42 yaşnda bayan kuzeni var onunla oynadı karşılıklı
Sonra başka bi bayan kuzeniyle sohbet etti ayak üstü
Bide şöyle bişey var kına gecesi vardı başka bir ilde 3 arabba gittiler ve bayanları götürdüler bırakıp döndüler yani ben gitmedim şimdi çok pişmanım
Neyse kına gecesine eşimin kuzeninin teyzenin kızı da gitmiş
Bu kız beni düğünde gördü ve dedi ki:x oynamayı sevmediğini söyledi ondan mı gelmeden geceye. (X eşim olsun)
Yani kızla ne ara bunu konuşmuş da benden bahsetmiş başım döndü sinirden
Ki ne münasebet yani kız akrabası değil bişey değil
Şimdi bu anlattığım konular hakkında eşime bişey demedim eskiden olsa kıyamet kopardı yani bi gelişme var mı sizce?
Bir de şu kız mevzusunu bu akşam konuşmayı düşünüyorum sizce konuşayım mı?
Dün akşam eşimin kuzeninin düğünü vardı
Tabi bütün kuzenler oradaydı kız erkek..
Neyse başlarda bişey yoktu ama ilerleyen saatlerde sinir olmaya başladım
Eşimle erkek kuzenleri resim çekilirken kızlardan ikiside gelip araya girdiler son anda sinir oldum
Sonra eşim çok oynadı erkeklerle oynuyo ama pistte kızlarda var off çok sinirdi 42 yaşnda bayan kuzeni var onunla oynadı karşılıklı
Sonra başka bi bayan kuzeniyle sohbet etti ayak üstü
Bide şöyle bişey var kına gecesi vardı başka bir ilde 3 arabba gittiler ve bayanları götürdüler bırakıp döndüler yani ben gitmedim şimdi çok pişmanım
Neyse kına gecesine eşimin kuzeninin teyzenin kızı da gitmiş
Bu kız beni düğünde gördü ve dedi ki:x oynamayı sevmediğini söyledi ondan mı gelmeden geceye. (X eşim olsun)
Yani kızla ne ara bunu konuşmuş da benden bahsetmiş başım döndü sinirden
Ki ne münasebet yani kız akrabası değil bişey değil
Şimdi bu anlattığım konular hakkında eşime bişey demedim eskiden olsa kıyamet kopardı yani bi gelişme var mı sizce?
Bir de şu kız mevzusunu bu akşam konuşmayı düşünüyorum sizce konuşayım mı?