• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuttum kendimi

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
mrb
Dün akşam eşimin kuzeninin düğünü vardı
Tabi bütün kuzenler oradaydı kız erkek..
Neyse başlarda bişey yoktu ama ilerleyen saatlerde sinir olmaya başladım
Eşimle erkek kuzenleri resim çekilirken kızlardan ikiside gelip araya girdiler son anda sinir oldum
Sonra eşim çok oynadı erkeklerle oynuyo ama pistte kızlarda var off çok sinirdi 42 yaşnda bayan kuzeni var onunla oynadı karşılıklı
Sonra başka bi bayan kuzeniyle sohbet etti ayak üstü

Bide şöyle bişey var kına gecesi vardı başka bir ilde 3 arabba gittiler ve bayanları götürdüler bırakıp döndüler yani ben gitmedim şimdi çok pişmanım
Neyse kına gecesine eşimin kuzeninin teyzenin kızı da gitmiş
Bu kız beni düğünde gördü ve dedi ki:x oynamayı sevmediğini söyledi ondan mı gelmeden geceye. (X eşim olsun)
Yani kızla ne ara bunu konuşmuş da benden bahsetmiş başım döndü sinirden
Ki ne münasebet yani kız akrabası değil bişey değil
Şimdi bu anlattığım konular hakkında eşime bişey demedim eskiden olsa kıyamet kopardı yani bi gelişme var mı sizce?
Bir de şu kız mevzusunu bu akşam konuşmayı düşünüyorum sizce konuşayım mı?

Konuşma

Yani kuzeni ile oynamayacaksa düğüne niye gitsinnn tabii oynayacak da foto da çektirecek

Benim dayımın düğününde gelinin kardeşiyle dans etmişliğim bile var yani düğün bu

Sormuşlardır niye gelmedi diye o da öyle demiştir ne yapsın adam o konuyu hiçççç kurcalama bunlar olağaaaaan

Canım belli ki eşin seni soranlar olunca senin yerine bir bahane bulmuş kendince. Niye gitmedin ki böyle için içini yiyeceğine gidip eğlenseydin. Kuzenlerle daha önceden arasında bir aşk meşk durumu olmadıysa neden bu kadar önemsiyorsun?

Gerçekten kuzenlerinden kıskanıyor musunuz eşinizi? Yapmayın gözünüzü seveyim, açmayın konusunu. Bahsettiğiniz diğer kadınla ilgili de konuşacak bir şey yok. Niye gelmedi diye sorulunca öyle bir şey söylemiş eşiniz. Bu şekilde hayatı zindan edersiniz kendinize.

Canım belli ki eşin seni soranlar olunca senin yerine bir bahane bulmuş kendince. Niye gitmedin ki böyle için içini yiyeceğine gidip eğlenseydin. Kuzenlerle daha önceden arasında bir aşk meşk durumu olmadıysa neden bu kadar önemsiyorsun?
Olmamış tabi ama samimi olmalarını istemiyorum

Senin eşin kuzenine asılacak kadar karaktersiz o zaman?
Hayır kötü bşy düşündüğümden değil samimi olmalarını istemediğimden

Gerçekten kuzenlerinden kıskanıyor musunuz eşinizi? Yapmayın gözünüzü seveyim, açmayın konusunu. Bahsettiğiniz diğer kadınla ilgili de konuşacak bir şey yok. Niye gelmedi diye sorulunca öyle bir şey söylemiş eşiniz. Bu şekilde hayatı zindan edersiniz kendinize.
Bilmiyorum ya bide arkamızdan bağırdı gece x abi iyi geceler diyeçok rahatsz oldum o kızdan

Olmamış tabi ama samimi olmalarını istemiyorum

Hayır kötü bşy düşündüğümden değil samimi olmalarını istemediğimden
Canım anlıyorum kıskanç bir yapın var ben de öyleyim ama fevri tepkiler verip karşındakini baskılamak sadece sizin ilişkinizi yıpratır bunu unutma, eşine güvenin tamsa bu güvene sarıl ve aklına kışkırtıcı düşünceler gelince eşinin ne kadar güvenilir olduğuna ve seni sevdiğine odaklan. Yazık etmeyin ilişkinize

Allah eşinize sabır versin gerçekten çekilecek dert değilsiniz. Ne olmuş yani adam kuzenleriyle oynamışsa ya da biri sizi sorunca oynamayı sevmediği için gelmek istemedi dediyse. Kuzen bu söylediğiniz kişiler insan kuzenleriyle düğünde oynarda, dans da eder, sohbette...

Kocan seni çok yakında terk edecek farkındasın değil mi? Hiç bir insan evladı bu kadar hasta bir ruha çok uzun süre tahammül edemez.

Şimdi konuşmasan da nasıl olsa sen bunu içinde büyütüp alakasız bir zamanda patlayacaksın. Konuş en iyisi.

Back
X