- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Olmamış tabi ama samimi olmalarını istemiyorumCanım belli ki eşin seni soranlar olunca senin yerine bir bahane bulmuş kendince. Niye gitmedin ki böyle için içini yiyeceğine gidip eğlenseydin. Kuzenlerle daha önceden arasında bir aşk meşk durumu olmadıysa neden bu kadar önemsiyorsun?
Hayır kötü bşy düşündüğümden değil samimi olmalarını istemediğimdenSenin eşin kuzenine asılacak kadar karaktersiz o zaman?
Bilmiyorum ya bide arkamızdan bağırdı gece x abi iyi geceler diyeçok rahatsz oldum o kızdanGerçekten kuzenlerinden kıskanıyor musunuz eşinizi? Yapmayın gözünüzü seveyim, açmayın konusunu. Bahsettiğiniz diğer kadınla ilgili de konuşacak bir şey yok. Niye gelmedi diye sorulunca öyle bir şey söylemiş eşiniz. Bu şekilde hayatı zindan edersiniz kendinize.
Bilmiyorum ya bide arkamızdan bağırdı gece x abi iyi geceler diyeçok rahatsz oldum o kızdan
Canım anlıyorum kıskanç bir yapın var ben de öyleyim ama fevri tepkiler verip karşındakini baskılamak sadece sizin ilişkinizi yıpratır bunu unutma, eşine güvenin tamsa bu güvene sarıl ve aklına kışkırtıcı düşünceler gelince eşinin ne kadar güvenilir olduğuna ve seni sevdiğine odaklan. Yazık etmeyin ilişkinizeOlmamış tabi ama samimi olmalarını istemiyorum
Hayır kötü bşy düşündüğümden değil samimi olmalarını istemediğimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?