Tuttum kendimi

O kız konusunda ne diyosunuz peki sonuçta bi yabancı nerde gördü de konuştu bununla ya offf arabada olsmaz çünkü eşimin arabasına halası yengesi gilan bindi
Kına gecesine mi girdi yoksa eşim
eşiniz dışarıda falan takılmış olamaz mı
sigara falan kulannıyorsa orda konuşmuş olabilir
ya düşünüyorum ne var bunda
siz hiç insan içine çıkmıyor musunuz?

benim eşim de bende iyiyizdir kuzenlerimizle bizde kuzen kardeştir
oyun da oynanır düğünlerde.. çok fazla kıskançsınız

Bence eşin duvarla oynamalıydı.

Bele duvara dönüp, Ankara havası, çiftetelli ne varsa yardırmalıydı.

Elifcim onlar kuzen. Sizin ailede akraba evliliği yaygın mı ki kuzenlerinden de kıskanıyorsun.
Hemde 42 yaşında.
Araba nolmuştur sence? Hazır elif yok diyip arabayı ormana çekip.. tövbe tövbe..

Bence sende gelişme yok. Yine aynı mantıksız şeyleri kıskanıyorsun. Tek fark içine atıyorsun artık, eşine söylenmiyorsun. Ama bu da yine sana zarar. Eskiden içini döküyordun, şimdi içinde kalacak ve seni hasta edecek sonra.

Kız meselesini de konuşma canım

Siz sanırım bu kişilerden pek hoşlanmıyorsunuz yoksa anlattığınız şeylerin hepsi düğünde olan şeylerdir. Kuzenin senin neden gelmediğini eşine sorması, eşinin kuzenleriyle dans etmesi, sohbet etmesi her akraba düğününde olan şeylerdir.

Genç kuzeni de var onunlada sohbet etti

Hayır kına gecesinin olduğu gece sormuş kız tabi başka ne konuştular nerde konuştular bilmiyorum kuzeni girmiş kına gecesine dans için acaba diyorum buda mı girdi

eşinizle iletişim halinde değil misiniz? gün içerisinde nereye gitti ne yaptı bilmiyor musunuz da kına gecesine gidip gitmediği içinizde bir şüphe olarak kalıyor.

Iyi de Elif samimi olmasınlar demişsin de düğünde oynamak samimi olmak değildir ki

Bak sen içini döküyorsun özelini anlatıyorsun eşin gidip kuzene senin anlattıklarını anlatsa samimi olmuş olur bu da kötü bir şey değil de düğünde oynamak en mesafeli adamın dahi yapacağı şey

Genç kuzeni de var onunlada sohbet etti

Hayır kına gecesinin olduğu gece sormuş kız tabi başka ne konuştular nerde konuştular bilmiyorum kuzeni girmiş kına gecesine dans için acaba diyorum buda mı girdi
Etsin. Ne edeceklerki? Hepsiyle flort edecek degiller.

pes vallahi tasma takın adama anca zapdedersiniz zaten emin olun o çok korktuğunuz aldatılmayı yaşıycaksınız yüksek ihtimal bana bile fenalık geldi kuzenimle konuşmama ya da farketmez herhangi karşı cinsle iki kelime etmeme böle takan birinin alnını karışlarım vallahi evlenmekten soğudum kölelik resmen

İyide kuzenleri?

Kuzen evlilikleri ilişkileri olan bir yerde mi yaşıyorsun

Bilmiyorum nerde nasıl konuştu çok merak ediyorum

:))
Duvarla oynasaydı bencede
Ya tmam kuzen meselesi ne yine hadi neyse diyelimde
Yabancı biz kızla konuşması çok berbat bişey

Kuzen sormadı başka bi kız sormuş

eşinizle iletişim halinde değil misiniz? gün içerisinde nereye gitti ne yaptı bilmiyor musunuz da kına gecesine gidip gitmediği içinizde bir şüphe olarak kalıyor.
İşte bayanları bıraktık bizde bi yerde oturcaz dedi en son snra misafirhaneye gitmişler o atada ne olduysa oldu yada bırakırken konuştu

Ya bide o beni soran kız aktabası bile değil kuzeninin akrabası ve çok yılışık bende diyorum ki ne alaka o kızla konuşması filan slm vermesi bile saçma

Doğru olanı yapmışsın,kapat konuyu bence.
Sen üzerine düştükçe eşin farklı bir kafa yapısına bürünür. Birde bekliyor senden tepki vermeni ama tepki vermezsen daha gizemli olursun. Birak o düşünsün dursun Elif neden birşey demedi diye ki zaten onca akrabanın içinde ters bir durum olmaz.

Evet zaten kuzen konusunda bişey demiycem ams neden o kızla konuştuğuna anlam veremedim

Kuzen yahu sonuçta tanımadı biri değil ki. Düğünde kuzenimle falan da oynamayacaksam hiç gitmeyeyim bari ben

Kuzenleri gelmiş fotoğrafa girmiş düğünde denk gelmiş oynamışlar muhabbet etmişler. Ya bu akrabası sonuçta amcasının teyzesinin kızı falan kan bağı var aralarında kardeş gibi büyümüş bile olabilirler. Sizin bu kıskançlıklarınız hastalık derecesinde bence tedavi olun. Yoksa adamı bıktırırsınız. Bu kadar küçük şeyleri de takmayın kafanıza.

İşte bayanları bıraktık bizde bi yerde oturcaz dedi en son snra misafirhaneye gitmişler o atada ne olduysa oldu yada bırakırken konuştu

ne olduysa oldu dediğin o kızın eşine seni sorması ve eşinin de cevap vermesi. sanırsın o esnada arabayı köşeye çektiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…