- 27 Nisan 2012
- 15.745
- 18.933
- 498
- Konu Sahibi elifff_____
-
eşiniz dışarıda falan takılmış olamaz mıO kız konusunda ne diyosunuz peki sonuçta bi yabancı nerde gördü de konuştu bununla ya offf arabada olsmaz çünkü eşimin arabasına halası yengesi gilan bindi
Kına gecesine mi girdi yoksa eşim
Genç kuzeni de var onunlada sohbet etti
Hayır kına gecesinin olduğu gece sormuş kız tabi başka ne konuştular nerde konuştular bilmiyorum kuzeni girmiş kına gecesine dans için acaba diyorum buda mı girdi
Etsin. Ne edeceklerki? Hepsiyle flort edecek degiller.Genç kuzeni de var onunlada sohbet etti
Hayır kına gecesinin olduğu gece sormuş kız tabi başka ne konuştular nerde konuştular bilmiyorum kuzeni girmiş kına gecesine dans için acaba diyorum buda mı girdi
Bilmiyorum nerde nasıl konuştu çok merak ediyorumeşiniz dışarıda falan takılmış olamaz mı
sigara falan kulannıyorsa orda konuşmuş olabilir
ya düşünüyorum ne var bunda
siz hiç insan içine çıkmıyor musunuz?
benim eşim de bende iyiyizdir kuzenlerimizle bizde kuzen kardeştir
oyun da oynanır düğünlerde.. çok fazla kıskançsınız
:))Bence eşin duvarla oynamalıydı.
Bele duvara dönüp, Ankara havası, çiftetelli ne varsa yardırmalıydı.
Elifcim onlar kuzen. Sizin ailede akraba evliliği yaygın mı ki kuzenlerinden de kıskanıyorsun.
Hemde 42 yaşında.
Araba nolmuştur sence? Hazır elif yok diyip arabayı ormana çekip.. tövbe tövbe..
Bence sende gelişme yok. Yine aynı mantıksız şeyleri kıskanıyorsun. Tek fark içine atıyorsun artık, eşine söylenmiyorsun. Ama bu da yine sana zarar. Eskiden içini döküyordun, şimdi içinde kalacak ve seni hasta edecek sonra.
Kız meselesini de konuşma canım
Kuzen sormadı başka bi kız sormuşSiz sanırım bu kişilerden pek hoşlanmıyorsunuz yoksa anlattığınız şeylerin hepsi düğünde olan şeylerdir. Kuzenin senin neden gelmediğini eşine sorması, eşinin kuzenleriyle dans etmesi, sohbet etmesi her akraba düğününde olan şeylerdir.
İşte bayanları bıraktık bizde bi yerde oturcaz dedi en son snra misafirhaneye gitmişler o atada ne olduysa oldu yada bırakırken konuştueşinizle iletişim halinde değil misiniz? gün içerisinde nereye gitti ne yaptı bilmiyor musunuz da kına gecesine gidip gitmediği içinizde bir şüphe olarak kalıyor.
Evet zaten kuzen konusunda bişey demiycem ams neden o kızla konuştuğuna anlam veremedimDoğru olanı yapmışsın,kapat konuyu bence.
Sen üzerine düştükçe eşin farklı bir kafa yapısına bürünür. Birde bekliyor senden tepki vermeni ama tepki vermezsen daha gizemli olursun. Birak o düşünsün dursun Elif neden birşey demedi diye ki zaten onca akrabanın içinde ters bir durum olmaz.
İşte bayanları bıraktık bizde bi yerde oturcaz dedi en son snra misafirhaneye gitmişler o atada ne olduysa oldu yada bırakırken konuştu
Konuştukları ortamı ve başka neler kınuştular onu mrk ediyorumne olduysa oldu dediğin o kızın eşine seni sorması ve eşinin de cevap vermesi. sanırsın o esnada arabayı köşeye çektiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?