Tuttum kendimi

Başka başka milyorlarca sorununuz varken bu tip ufak tefek kıskançlık kavgalarını serpmenizin nedeni bence fantazi. İlişkinize renk katmak için yapıyorsunuz bence bunu. Kuzenden kıskanmalar, aman onunla karşılıklı göbek attı diye içinin içini yemesinin başka makul bir nedeni yok bence.
Diğer o büyük sorunları görmezden gelip bu tip ufak şeylerle ilgilenmenin asıl sebebi bu bence. Kıskançık aşkınızı körüklüyor güzel bi geze falan geçiriyorsunuz bence. Yada diğer sorunları görmezden gelmenize bir kılıf oluyor ufak tefekler uydurmanız.
Güzel bir yöntemle ilişkiyi dinç tutuyorsunuz sanırım cosmopolitan dergisinin önerileri gibi falan.

Haydaaaa al işte, niye bu kadar kıskançsınız anlamıyorum, benim erkek kuzenlerim çoktur hepsi benim abimdir, kanımdır, kandaşımdır. kuzenlerimin birinin karısı kıskançlıktan düğünlere gelmez biz hep beraber oynuyoruz gülüyoruz kopuyoruz diye. Abartmayın arkadaş bir sakin olur, kuzen demek kardeş demek yok daha neler yani.

Ben niye sinirlendiğini bile anlamadım. Eşin kuzenleriyle oynayıp fotoğraf çektirmiş peki sorun ne. Herhangi sıradan bir düğünde insanlar akrabalarıyla oynayıp fotoğraf çektirir. Rahat ol biraz. Adam zaten seninle evlenmeden önce hayatını onlarla geçirmiş. Eğer düzenleriyle abuk sabık şeyler düşünecek karaktersizlikte bir adam olsaydı seninle evlenmeden önce olan olurdu. Benim eşim beni kuzenlerimden kiskansa demek ki o kuzenlerine karşı boyle şeyler düşünüyor olurdu. Malum insanlar kendi düşüncelerini yansitir.

O kız konusunda ne diyosunuz peki sonuçta bi yabancı nerde gördü de konuştu bununla ya offf arabada olsmaz çünkü eşimin arabasına halası yengesi gilan bindi
Kına gecesine mi girdi yoksa eşim

Kızlara sinir olmayın bence.Siz eşinize güvenmiyorsunuz en başta.Onlar kuzenleri bile olsa onlarla konuşacağına samimi olacağına inanıyorsunuz eşinizin.Eşiniz hiçbirşey yapmamış dahi olsa güven olmadığı için bu huzursuzluğunuz bayan gördüğünüz her yerde devam edecek.Bence hiç konuşmayın daha da kışkırtmayın eşinizi kıskanıyorsunuz diye sürekli bayanlarla samimiyet halinde.Önce kendinize özgüveniniz olsun lütfen neyinizi eksik buluyorsunuz da eşinizin üstüne bu kadar düşüyorsunuz anlamadım..

Hiçbirşryimi eksik bulmuyorum çok şükür

Bir kadın eşini niye bu kadar çok kıskanır özellikle de eşinin kuzenlerinden ve kuzen eşlerinden hala anlamaya çalışıyorum....

O kız konusunda ne diyosunuz peki sonuçta bi yabancı nerde gördü de konuştu bununla ya offf arabada olsmaz çünkü eşimin arabasına halası yengesi gilan bindi

konularınıza dikkat ediyorum da.. eşinizi kaybetmekten çok mu korkuyorsunuz? bakın bilinçaltı öyle tehlikelidir ki siz eşinizi kaybetmekten yada sizi aldatmasından çok korkarsınız ama bilinçaltınız tam da buna sebep olacak şeyler yapmaya iter sizi. lütfen kendinizi iyi analiz edin. konularınızda bahsettiklerinize her baktığımda bu adam daha ne kadar dayanayacak diye düşünüyorum. mutlaka onun da hataları vardır ama bu son konu mesela.. eşiniz fotoğraf çekilirken kuzenleri de gelmişler. ne yapsın durun çekmeyin diyip kaçsın mı?

Valla normalde bende cok sinir olurum kuzne muzen asiri muhabbete girmesine.
Ama senin 40 yasinda kuzeniyle oynamasina bile sinir olmani BENIM Bile aklimi almadi. Ben bile diyorum cunku bende cok kiskancim.
Ben bir tek bi teyzesinin kizini istiyordu annesi falan zamaninda kendiside o kizla konusmasina sinir olurum. Tahamul edemem okadar. Digerleri ile bir sıkıntı yok. Ben konusuyorum kuzenlerim ile oda konusabilir.
Bence bosuna kendi kendini yemissin.

Ben esime bir seferinde cok sinirlenmisrim. Komsunun kizinin nisani vardi mahallelerinde. Gitit iki kiz arkadasinin ortasina girdi
Deli oldum sibir oldum.
Boyle birsey olsa anlarim seni... ama baya abartmissin.

düğünde sormuşl olamaz mı o kız eşinize Elif neden gelkmedi diye, eşiniz sapık mı sadece kadınların olduğu kına gecesine gitsin?
ayrıca kuzenlerinden de kıskanmışsınız işte? kuzen yahu. ben nişanlımın yanında kuzenime sarılıp da oturuyorum özledik diye. sen konuştu diye laf söylemek istiyorsun, söylemedin diye tebrik bekliyorsun.
kocana zerre güvenmiyorsu, onu kuzenine bile yan gözle bakacak potansiyelde görüyorsun, kocan da seni hiç takmıyor. hayırlısı olsun sizin için. ama eğer boşanmaya bir adım daha yaklaşmak istemiyorsanız ben de konuşmayın derim.

Genç kuzeni de var onunlada sohbet etti
Hayır kına gecesinin olduğu gece sormuş kız tabi başka ne konuştular nerde konuştular bilmiyorum kuzeni girmiş kına gecesine dans için acaba diyorum buda mı girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…