- 27 Haziran 2015
- 6.299
- 19.487
- 448
- Konu Sahibi elifff_____
-
Hiç alakası yokDervişin fikri neyse zikri de o olurmuş. Sizinki de o hesap. Kendinizden umuyorsanız böyle bir şeyi eşinizden de umarsınız. Zihniyetiniz kötü çünkü.
Bir kere de ben yazayım
Kuzen=Kardeş
Ben niye sinirlendiğini bile anlamadım. Eşin kuzenleriyle oynayıp fotoğraf çektirmiş peki sorun ne. Herhangi sıradan bir düğünde insanlar akrabalarıyla oynayıp fotoğraf çektirir. Rahat ol biraz. Adam zaten seninle evlenmeden önce hayatını onlarla geçirmiş. Eğer düzenleriyle abuk sabık şeyler düşünecek karaktersizlikte bir adam olsaydı seninle evlenmeden önce olan olurdu. Benim eşim beni kuzenlerimden kiskansa demek ki o kuzenlerine karşı boyle şeyler düşünüyor olurdu. Malum insanlar kendi düşüncelerini yansitir.mrb
Dün akşam eşimin kuzeninin düğünü vardı
Tabi bütün kuzenler oradaydı kız erkek..
Neyse başlarda bişey yoktu ama ilerleyen saatlerde sinir olmaya başladım
Eşimle erkek kuzenleri resim çekilirken kızlardan ikiside gelip araya girdiler son anda sinir oldum
Sonra eşim çok oynadı erkeklerle oynuyo ama pistte kızlarda var off çok sinirdi 42 yaşnda bayan kuzeni var onunla oynadı karşılıklı
Sonra başka bi bayan kuzeniyle sohbet etti ayak üstü
Bide şöyle bişey var kına gecesi vardı başka bir ilde 3 arabba gittiler ve bayanları götürdüler bırakıp döndüler yani ben gitmedim şimdi çok pişmanım
Neyse kına gecesine eşimin kuzeninin teyzenin kızı da gitmiş
Bu kız beni düğünde gördü ve dedi ki:x oynamayı sevmediğini söyledi ondan mı gelmeden geceye. (X eşim olsun)
Yani kızla ne ara bunu konuşmuş da benden bahsetmiş başım döndü sinirden
Ki ne münasebet yani kız akrabası değil bişey değil
Şimdi bu anlattığım konular hakkında eşime bişey demedim eskiden olsa kıyamet kopardı yani bi gelişme var mı sizce?
Bir de şu kız mevzusunu bu akşam konuşmayı düşünüyorum sizce konuşayım mı?
Ee bi zahmet konusma kiskanc olan ben bile aman banane moral bozmaya degmez der gecerim esimin de moralini bozmam bos seyler elif..O zaman konuşmamam daha iyi olcak
Hiçbirşryimi eksik bulmuyorum çok şükürKızlara sinir olmayın bence.Siz eşinize güvenmiyorsunuz en başta.Onlar kuzenleri bile olsa onlarla konuşacağına samimi olacağına inanıyorsunuz eşinizin.Eşiniz hiçbirşey yapmamış dahi olsa güven olmadığı için bu huzursuzluğunuz bayan gördüğünüz her yerde devam edecek.Bence hiç konuşmayın daha da kışkırtmayın eşinizi kıskanıyorsunuz diye sürekli bayanlarla samimiyet halinde.Önce kendinize özgüveniniz olsun lütfen neyinizi eksik buluyorsunuz da eşinizin üstüne bu kadar düşüyorsunuz anlamadım..
konularınıza dikkat ediyorum da.. eşinizi kaybetmekten çok mu korkuyorsunuz? bakın bilinçaltı öyle tehlikelidir ki siz eşinizi kaybetmekten yada sizi aldatmasından çok korkarsınız ama bilinçaltınız tam da buna sebep olacak şeyler yapmaya iter sizi. lütfen kendinizi iyi analiz edin. konularınızda bahsettiklerinize her baktığımda bu adam daha ne kadar dayanayacak diye düşünüyorum. mutlaka onun da hataları vardır ama bu son konu mesela.. eşiniz fotoğraf çekilirken kuzenleri de gelmişler. ne yapsın durun çekmeyin diyip kaçsın mı?mrb
Dün akşam eşimin kuzeninin düğünü vardı
Tabi bütün kuzenler oradaydı kız erkek..
Neyse başlarda bişey yoktu ama ilerleyen saatlerde sinir olmaya başladım
Eşimle erkek kuzenleri resim çekilirken kızlardan ikiside gelip araya girdiler son anda sinir oldum
Sonra eşim çok oynadı erkeklerle oynuyo ama pistte kızlarda var off çok sinirdi 42 yaşnda bayan kuzeni var onunla oynadı karşılıklı
Sonra başka bi bayan kuzeniyle sohbet etti ayak üstü
Bide şöyle bişey var kına gecesi vardı başka bir ilde 3 arabba gittiler ve bayanları götürdüler bırakıp döndüler yani ben gitmedim şimdi çok pişmanım
Neyse kına gecesine eşimin kuzeninin teyzenin kızı da gitmiş
Bu kız beni düğünde gördü ve dedi ki:x oynamayı sevmediğini söyledi ondan mı gelmeden geceye. (X eşim olsun)
Yani kızla ne ara bunu konuşmuş da benden bahsetmiş başım döndü sinirden
Ki ne münasebet yani kız akrabası değil bişey değil
Şimdi bu anlattığım konular hakkında eşime bişey demedim eskiden olsa kıyamet kopardı yani bi gelişme var mı sizce?
Bir de şu kız mevzusunu bu akşam konuşmayı düşünüyorum sizce konuşayım mı?
O zaman işinizi düşünün vaktinizi boş kişiler Hakkı'nda gereksiz üzülerek geçirmeyin.Hiçbirşryimi eksik bulmuyorum çok şükür
O kız konusunda ne diyosunuz peki sonuçta bi yabancı nerde gördü de konuştu bununla ya offf arabada olsmaz çünkü eşimin arabasına halası yengesi gilan bindi
Kına gecesine mi girdi yoksa eşim
Valla normalde bende cok sinir olurum kuzne muzen asiri muhabbete girmesine.
Ama senin 40 yasinda kuzeniyle oynamasina bile sinir olmani BENIM Bile aklimi almadi. Ben bile diyorum cunku bende cok kiskancim.
Ben bir tek bi teyzesinin kizini istiyordu annesi falan zamaninda kendiside o kizla konusmasina sinir olurum. Tahamul edemem okadar. Digerleri ile bir sıkıntı yok. Ben konusuyorum kuzenlerim ile oda konusabilir.
Bence bosuna kendi kendini yemissin.
Ben esime bir seferinde cok sinirlenmisrim. Komsunun kizinin nisani vardi mahallelerinde. Gitit iki kiz arkadasinin ortasina girdi
Deli oldum sibir oldum.
Boyle birsey olsa anlarim seni... ama baya abartmissin.
Hayır kına gecesinin olduğu gece sormuş kız tabi başka ne konuştular nerde konuştular bilmiyorum kuzeni girmiş kına gecesine dans için acaba diyorum buda mı girdidüğünde sormuşl olamaz mı o kız eşinize Elif neden gelkmedi diye, eşiniz sapık mı sadece kadınların olduğu kına gecesine gitsin?
ayrıca kuzenlerinden de kıskanmışsınız işte? kuzen yahu. ben nişanlımın yanında kuzenime sarılıp da oturuyorum özledik diye. sen konuştu diye laf söylemek istiyorsun, söylemedin diye tebrik bekliyorsun.
kocana zerre güvenmiyorsu, onu kuzenine bile yan gözle bakacak potansiyelde görüyorsun, kocan da seni hiç takmıyor. hayırlısı olsun sizin için. ama eğer boşanmaya bir adım daha yaklaşmak istemiyorsanız ben de konuşmayın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?