- 26 Ekim 2015
- 8.467
- 20.458
- 348
- Konu Sahibi Ezgim-ezgi
-
KEsinlikle doğru bir tespit . Her gun temizledigim çis türleri gözümde canlandi. Birde adam yemek yapacakmissaf kizimizda buna inanmis ne diyelim Allah dogru yolu gostersin polyannaya
benim yerimede lütfenBenim yerime ağzının ortasına terlikle vuruver bir zahmet..
Ben yapamam diye kardesim de yapamaz diye dusunmuyorun elbette.
Kardesim tek basina bir evi cekip ceviremez. Bunun kendi de farkinda.
Sevgilisi o mezun olup ise girene kadar her seyi yapacakmis her seyi.
Yapar mi ?
Ustelik daha 21 yasinda. Isi yok gucu yok.
21 yasinda hamile kalabilme ozgurlugu demissiniz de cocuk istemiyor.
Allah askina isi gucu yok, daha yasi 21.
Ilk iliskisi,adam kaba saba.
Neyin acelesi bu ?
Ben ablasi olarak elbette dur diyecegim.
Siz yapmis olabilirsiniz o baska.
Ya annem temizliyo diye mi görmüyorum acaba klozete yapışmış çiş diye bir şey var mı gerçektenkardesinin hormonlari tavan- evliligi bicirik bicirik dizilerden esinlenerek, ipek gecelikle birbir agizina kremali cilek atma saniyor...
hic bilmiyor kurumus, klozete yapismis cis bekliyor onu hergün.
Adamın kıza "ben evde bütün işi yaparım" demesi bile gerçekçi değil. Bu kadar insan size katılmıyor neredeyse her konuda ama burnunuzun dikine gitmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Dediğimiz tipte bir adamsa evlenmesin zaten diyoruz farkındaysanız. Siz ütü yapmayı bulaşık yapmayı öğrensin diye tutturmuş gidiyorsunuz. Cehalet.Adamın kötü olduğunu nereden biliyorsunuz? Çıkabilir, edebilir, baskılayabilir. Hep ihtimaller, hep aynı ezberler. Dediğiniz tipte bir adam elinde mesleği olsa bile kadının çalışmasına izin mi verecek? Boşanmak istese onu sindirmeyecek mi?
“Siz evleneyim diye kafayı yiyenlerdensiniz” cümlesinide sizin terbiyesizliğinize veriyorum. Bi cevabım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?