Tutturdu evlenecegim diye

Ya annem temizliyo diye mi görmüyorum acaba klozete yapışmış çiş diye bir şey var mı gerçekten düzenli sifon çekilince öyle bir şey olur mu dersiniz

Oluyor canim. Erkekler ayakda yapinca bir nem bulutu gibi etrafa ince ince saciliyor. Nasil musluğu acinca sicrar, ayni öyle. Yerler buna dahil.

Bende 17 yaşında evlenmeyi istedim çocuk istemedi çok şükür istememiş
Ucuz atlatmuşım

Yasi buyuk adam kizi kapayim demis galiba sonra kapanlar olur gibisinden.

Dunku aklim olsa okul bitmeden yapmasin derdim fakat kendine guveniyorsa ve karsidakine onemli kisim bu.

Hem okuyan hem evli kisiler gordum basarili oldular ama bunun olasiligi ne kadardir bilemem.

Hayatta bir konuda kesin konusmak yanlis cunku insani yaniltan seyler yasaniyor.

Evini kurmak, aileni kurmak cok muhim ama, su cok uzun hayatta gorecek cok fazlaseyler varken, bu kadin kismisi neden gencecik yasta basini baglar, yoksa karsidaki erkegin telkinine mi uyar sizce? Hormonlardan dolayi mi? Sonra ver elini mustuzluk, bosanma, ortada kalan bebekler.

Kızkardeşim gözümün önüne geldi. Şimdi boşanmış.

Kardeşin evlenirse çok büyük bir hata yapar. Anlaşma yapın. Yaza kadar evinizi eksiksiz çekip çevirsin, artı dersler iyi olsun evlensin. Sevgilisi de olgun değil demek ki öğrenciyle evlenmek istiyor.

Kardes sen nasil bir kralsın. Bu gercegi soyleme cesaretini bi tolinde birde sende gordum. Helal olsun. Kalsin bu yazilar bizde konusalim

Kendi adına o konuda konuyu açan üyenin üslubu ve olaya yaklaşımını çirkin bulmuştum.
Uçan kuşu yargılayan bir konuydu.
Farklı sehirde yaşayan ve gözleri ile görmediği yeğeninin hayatının en detaylarına kadar eleştiriyordu.
Ev arkadaşlarının ‘kötü kızlar’ olması
Sevgilisi yeğenine mini etek giydirdiği için adam için farklı imalar,
Yeğeni için farklı imalar..
bir de orada herkes öğrenci ve klasik üniversite gençleri durumu vardı.
(9 yaş gibi bir fark söz konusu değildi, Sosyal statü olarak eş durumdalardı)
yargılama ve kişiler hakkında peşin hükümlü olan üslup sorunluydu.
Böyle birisi o kızla konuşsa her şey daha kötü olur
O yüzden ben de o konuda konu sahibini ilgilendirmediğini ve konuşmanın sadece kızın yapacaklarını saklamasına sebep olacağını yazdım.

Burada endişeli bir abla var. Endişelerinde haklı bir abla var. Kardeşinin seçimlerini yargılamaktan ziyade ertelemeye çalışan bir abla var. Ona buna haddini aşmadan, b.k atmadan derdini anlatan bir abla var.

Burada konu sahibi şunu yazsaydı,

30 yaşında adamın biri, kendinden 9 yaş küçük kızkardeşime kancayı takmış.
Anladı tabi diş hekimi olacak, kızı kandırmış şimdiden. İleride sömürmenin derdine düşmüş, Hiç bir şekilde denk olmayan kaba saba tekniker bir adam.

Cevaplar nasıl da değişirdi
Aslında gerçek bir yerde bu ama insanlar yardım etmeye ve fikir vermeye çalıştı
Çünkü ortada belliki yol yordam bilen, yardımcı olma ihtimali olan ve bunu yargılamak yerine çözümler arayarak yapmaya çalışan biri var. Bu kadının kardeşine yardım etme ihtimali var

Demem o ki kimse kimseyi tanımaz burada yazdığımız kadarı ile biliriz.
O yüzden üslup önemli. Benim için iki konudaki iki insan arasında uçurum var.
Siz aynı olduğunu düşünüyorsanız aynı şekilde yaklaşabilirsiniz :)

ne alaka? herkesin reşit olduktan sonra evlenme özgürlüğü var, ona bir şey diyen yok ama ailesi olarak kardeşini yönlendirmesi, kararlarını gözden geçirmesini sağlamaya çalışması, akıl fikir vermesi gayet normal. neden evlenemesin? sorusunun cevabı gayet basit, kız daha kendine bakamıyor, okulu var. her 21 yaşındaki insan aynı olgunlukta değil ki. hamile kalıp aldırma konusuyla nasıl bağdaştırdınız ki bu çok saçma, aldırma denen şey size göre doğru ya da yanlış olabilir konu bu değil ama bu özel bir durum, evlilik öyle değil. kürtaj olan insan bunu cümle aleme duyurmaz bu onun özelidir ama evlenince herkes duyuyor, bir hayat değişiyor. şu kürtaja ille de bi dokunduracaksınız kardeşim size ne elalemin bebeğinden, bedeninden, kararından, kürtajından, günahından?

Şimdi burada kardeşinizin gidip nikah kıyma hakkı var elinde. O yüzden ne deseniz boş. Kafasına koyduğunu yapacak.
Siz sevgilisini yakından tanıyor musunuz? Belki gözüktüğü gibi biri değildir. Kaba saba gözükebilir ama elinden her iş geliyodur kardeşiniz de bu yüzden güvenmiş olabilir.
Sen yapamazsın edemezsin diye değil de tamam evlen bizce sakıncası yok. Ama bize bi yıl izin ver para biriktirmek lazım deyip sonra ayrılmamışlarsa söz olsun işte ne bileyim 6 ay sonra nişan gibi uzattıkça uzatsanız. Hem okul biter o sıra da hem de o inatla saçma sapan şeyler yapmaz. İçiniz daha rahat olur.

Bu arada benim kardeşim de aklı havada biri. Kendine bi yumurta kırmaz bilgisayar peşinde. Bugün gelse ben evlenicem dese boşanacağını adım gibi biliyorum yine de evlenme demem. Tamam derim. Herkesin kendi hayatı. Hatası da pişmanlığı da mutluluğu da onun. Destek olurum her haline ama köstek olmam.

Gerçekçi bir yaklaşım değil çünkü herkesin harcı değil. Konu sahibinin anlattığı detaylardan sonra hele...

neden bu kadar abarttın ki şimdi cnm??
ben 18'imde liseyi bitrr bitirmz evlendim canımın içi kocişimle,çok ta mutluyuz allahıma çokşükür
2 çocuğumuz var,3. sü yolda allah nasip ederse kasım ayında alacağım kucağıma,21 yaşındayım cnm hem annesiyle arasında az yaş olsun istedikkkkkk
öpüyorm kalbinden allah sana da nasip etsin inşAllah

Üniversitedeyken ilşikim vardı annem istemedi yıktım ortalıgı.annemler istemedi diye ayrıldık okulu bitirdim benim için en dogru insanla asık oldugum insanla evlendim.uzmanlıgımı kazandım yani aslında herşeyi annemle ablamın beni vazgeçirmesine borcluyum.

Çalışıyor musunuz ?

Hep mutlu ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…