- 2 Temmuz 2013
- 4.172
- 8.834
- 358
- Konu Sahibi Ezgim-ezgi
-
Ya annem temizliyo diye mi görmüyorum acaba klozete yapışmış çiş diye bir şey var mı gerçektendüzenli sifon çekilince öyle bir şey olur mu dersiniz
Oluyor canim. Erkekler ayakda yapinca bir nem bulutu gibi etrafa ince ince saciliyor. Nasil musluğu acinca sicrar, ayni öyle. Yerler buna dahil.
Kızkardeşim gözümün önüne geldi. Şimdi boşanmış.Merhaba arkadaslar.
Kiz kardesim 21 yasinda
Kendisi guzel bi okulda,guzel bi bolumde 2. Sinif ogrencisi.
Tutturdu evlenecegim diye.
1 yillik bir iliskisi var sevgilisi 30 yasinda, tekniker.
Ne bu acele Allah askina ?
Ben 26yim evlilik icin erken diyorum.
Ogrenciyken evlenecekmis.
Daha sabah yatagini toplamayan,tek kaldiginda ac kalan kiz evlenip evi cevirecekmis.
Kendi de farkinda yapamayacaginin ama neymis. Sevgilisi her isi yapacakmis.
Ya boyle bisey olabilir mi ? Sen cildirdin mi dedim ?
Sen okula gideceksin,o isten gelecek yemek yapacak, temizlik yapacak vs vs.
Sana da hic bir sey demeyecek. Ciddi ciddi buna inanmis.
Her seyi gectim okuyan biri 21 yasinda niye evlensin ?
Neyin acelesi bu ? Son 4 aydir surekli bunu diyor. Bu yaz istemeye geleceklermis.
Annem duydu da kadinin tansiyonu firladi,kendine gelemedi.
Ablacigim yapma etme diyorum yok
Dayanamadim kizdim cok sinirlendim yok.
Soruyorum size ben ne yapayim ???
Neden evlenemesin? Ben evlendim. Okulumu da okudum. 2.yide okuyorum. Kızımda var. Siz yapamazsınız amenna, yaparım diyene karışmayın.
21 yaşında kızlar öğrenciyken hamile kalıp aldırabilme özgürlüğü varsa evlenme özgürlüğüde olsun lütfen.
Küçük bir dipnot geçmek istiyorum.
Dün başka bir konu vardı burada.
Üyelerden biri, yeğeninin arkadaş ortamından kötü etkilendiğini, açık saçık giyindiğini ve sevgilisinin de kıskandmadığını bu durumda nasıl müdahale edeceğini sormuştu.
Genel tepki yaşını başını almış kız, istediği gibi giyinir, istediğiyle sevgili olur size ne, ilgilendirmez gibi bir çok cevap almıştı.
Nitekim sayfanın geneli bu düşünceyi savunuyordu.
Sorarım size 'evlenmesin bu yaşta sakın!' diyen kadınlar kulübü üyeleri.
Bu durum çifte standart mı oluyor, yoksa bu ne perhiz bu ne lahana turşusu mu?
ne alaka? herkesin reşit olduktan sonra evlenme özgürlüğü var, ona bir şey diyen yok ama ailesi olarak kardeşini yönlendirmesi, kararlarını gözden geçirmesini sağlamaya çalışması, akıl fikir vermesi gayet normal. neden evlenemesin? sorusunun cevabı gayet basit, kız daha kendine bakamıyor, okulu var. her 21 yaşındaki insan aynı olgunlukta değil ki. hamile kalıp aldırma konusuyla nasıl bağdaştırdınız ki bu çok saçma, aldırma denen şey size göre doğru ya da yanlış olabilir konu bu değil ama bu özel bir durum, evlilik öyle değil. kürtaj olan insan bunu cümle aleme duyurmaz bu onun özelidir ama evlenince herkes duyuyor, bir hayat değişiyor. şu kürtaja ille de bi dokunduracaksınız kardeşim size ne elalemin bebeğinden, bedeninden, kararından, kürtajından, günahından?Neden evlenemesin? Ben evlendim. Okulumu da okudum. 2.yide okuyorum. Kızımda var. Siz yapamazsınız amenna, yaparım diyene karışmayın.
21 yaşında kızlar öğrenciyken hamile kalıp aldırabilme özgürlüğü varsa evlenme özgürlüğüde olsun lütfen.
Gerçekçi bir yaklaşım değil çünkü herkesin harcı değil. Konu sahibinin anlattığı detaylardan sonra hele...Neden evlenemesin? Ben evlendim. Okulumu da okudum. 2.yide okuyorum. Kızımda var. Siz yapamazsınız amenna, yaparım diyene karışmayın.
Çalışıyor musunuz ?neden bu kadar abarttın ki şimdi cnm??
ben 18'imde liseyi bitrr bitirmz evlendim canımın içi kocişimle,çok ta mutluyuz allahıma çokşükür
2 çocuğumuz var,3. sü yolda allah nasip ederse kasım ayında alacağım kucağıma,21 yaşındayım cnm hem annesiyle arasında az yaş olsun istedikkkkkk
öpüyorm kalbinden allah sana da nasip etsin inşAllah
evlenmeden part time işte çalışmıştım,şuan kendimi çocuklarına verdim biraz büyüdükten sonra ne olur bilememÇalışıyor musunuz ?
neden bu kadar abarttın ki şimdi cnm??
ben 18'imde liseyi bitrr bitirmz evlendim canımın içi kocişimle,çok ta mutluyuz allahıma çokşükür
2 çocuğumuz var,3. sü yolda allah nasip ederse kasım ayında alacağım kucağıma,21 yaşındayım cnm hem annesiyle arasında az yaş olsun istedikkkkkk
öpüyorm kalbinden allah sana da nasip etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?