Tutturdu evlenecegim diye

Benim esimde diodu öyle hep sonradan sonradan

Konu sahibi, bir mesajinizi gordum. Bu kisi kardesinize "dis hekimi olacaksin diye kendini birsey sanma" gibi seyler soylemiş. Bu cumle ne oldu da soylendi ve kardesiniz ozur diledi bilemiyorum.
Yaş, ev işi, okul yerine bu gibi adamin kardesinize olan davranislariyla ilgili bilgilerle gelseniz daha dogru yorumlar gelecekti.
Cunku genc yasta evlenen herkesin hayati bitmiyor ve ona göre yorumlar geliyor haliyle.

Bu kişi kardesinize saygisiz konusan, kaba biriyse daha şimdiden sıkıntı var. Adamla tanisin goruşun biraz kardesinize de ev işi, okul filan bahsetmeyin sizinle dertlesmesini saglayin. Size anlatsin iliskisinin icindekileri. Belki adam daha kotu davraniyor ve siz zaten onyargilisiniz diye kardesiniz sizden sakliyordur.

Ben mi öfkeliyim siz mi? Her yorumuma yetişmekten yorulmuyor musunuz? Madem eksiğim niye hala cevap yazıyorsunuz? Had bilmekten haberiniz olsa hakettiğiniz gibi konuşmamama rağmen devam etmezdiniz.

Benim ofkemi nerede gordunuz?
Siz neden size cevap vermemden rahatsiz oldunuz ?
Siz yazacaktiniz dilediginiz gibi ben de cevap vermemeliydim size gore ?

18 yasini gecince ogrenciyken evlenmek isterse evlensin baski yapmayin is ogretin diyen biri mi had bilecek?

Harcamasınlar tabiki. İş yapmadığı bir evliliğin olmayacağına ve buna başlaması gerektiğine ikna etsinler önce. Caydırıcılık için bir şey yapsınlar. Korkutarakta, kızdırarakta, üzerekte vazgeçirirler kızı bu işten. Sonrası mesele. Her zaman en kıymetlisi en değerlisi yapamadığı olacak.

Gerçekten adam sağlam pabuç değilse önce tanısınlar sonra yargılasınlar. Kız evlilik stresinin altından kalkamayacaksa, o strese yakın bir stres yaşatsınlar görsünler, sonra hayır desinler. En başta önyargılı yaklaşmaya, bu işe bir yaş biçmeye karşıyım ben. Elbette uyuşturucu bağımlısı biri gelse biz aşığız dese kızımı vermeyeceğim. Ama birine hayır derken önce onu ikna etmek gerekir.

Ben sizin konunuza başkalarıyla konuşarak devam edeceğim. Ordan okursunuz cevapları.

Siz kendinizi hakli cikarmak icin daha ne kadar olmayan seyleri yazacaksiniz ?

Yalniz herkes kimin ne yazdigini goruyor.
Kizdirmak
Korkutmak
Uzmek

Nerde gecmis benim konumda?
Kaldi ki ben evlenemezsin dahi dememisken.
Sirf daha normal gorunmek icin olmayan seyleri soylemeniz sizi daha normal yapmiyor. Ustelik size kac kez baski yapmadigimizi da soylememe ragmen.

Ayrica benim onyargili yaklastigimi dusunerek onyarginin alasini siz yapiyorsunuz.
Adamin ne oldugu belli degil
Hic biseyini bilmiyoruz demek adami kotulemek demek degil.
Internetten tanistigi icin endiseli olmak cok garip??

Ya bize bak hem baskiciyiz hem onyargiliyiz

Bunu diyen de 21 yasinda okuyan kizin bu istegine uymamizi ona ev isi ogretmemiz gerektigini soyleyen biri.

öğrenciyken evlilik hem cok zor hem de gereksiz... nasilsa belirli bir yaştan sonra hayatinin tüm geri kalaninda evli olacak ama bi daha bekar öğrenci olma şansı cok az. üniversitenin tadini çıkarsın. oylamak icin son sınıf şartı koyun bu sene soz nişan olur 4. sınıfta evlenebilirsiniz deyin, ne kadar geciktirilirse o kadar kar

Ben sizin konunuza başkalarıyla konuşarak devam edeceğim. Ordan okursunuz cevapları.

Olmayan seyleri yazmayi devam edecegim demek istediniz heralde.

Ugrasin bakalim. Haddinizi asan ogutlerinizi ne kadar normal kaliba sokmaya calisacaksiniz ve bunlari yaparken daha ne kadar seviyeyi yerlere cekeceksiniz

Evet ya.
Suan akli havada.
Her sey cok farkli olacak zannediyor.
Evliligi bambaska olacagina kaptirmis kendini.
Once okul bitsin diyoruz

Kendine yazık eder..
Umarım hayatının hatasını yapmaz.
Sonuna kadar diretin lütfen, sevgilisinin evlenme yaşı geldi diye acele ettiriyor.
Üstelik çok yaş farkı var bana göre..
Eğer kardeşiniz size ve aileye düşkünse sizleri dinleyecektir, asla geri adım atmayın.
O şuan hayal dünyasında ve gerçekleri göremiyor.
Bence bu forumda, hayallerini gerçekleştiremeden ve kendi denkleri olmayan kişilerle evlenip ne kadar pişman olmuş hikayelerini okutun.
Etkili olacağını düşünüyorum.

sen calisiyormusun? Bir meslegin varmi? Gelirini kim nasil sagliyor?
Merak etdim.
Okulöncesi mezunuyum. Atanmadım henüz, çalışmıyorumda. Küçük kızım var çünkü. Gelirimide kocam sağlıyor, sağolsun. Uygun mu sizin için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…