Tutturdu evlenecegim diye

Ben sana öğüt vereyim evlat..
Erken evlenmişsin belli ama kalkıpta burada yemek yapmayı öğrenin nişanlanın dersen kötü örnek olursun..
Neden itiraz etiiğini umarım anlamışsındır..

Boyle devam ederse adamla tanisalim diyecegim.

Kesinlikle tanışma yoluna git derim bakalım nasıl tepki verecek..

Bak gördünmü nasıl bir pişmanlık var içinde değilmi...
Bu olaya en güzel örnek sensim burada,pişman olduğunu yüreklilikle dile getirdin bizlere..

İş hayatın varmı..

Okulöncesi mezunuyum. Atanmadım henüz, çalışmıyorumda. Küçük kızım var çünkü. Gelirimide kocam sağlıyor, sağolsun. Uygun mu sizin için?

nezaman atancaksin? 5 yillik planin nasil?
Korkmuyormusun ortada kalmakdan? Esin-Allah korusun- kaza gecirebilir mesela...
amacim ezmek degil. sadece anlamak istiyorum.

Bırakın evlensin. Hatalarını yaşasın bedelini ödesin.

23 yaşında ve öğretmenim
Henüz evliliğin sorumluluğunu almak beni korkutuyor
Bazı insanlar ne kadar cesaretli maşallah

Şurada ben bu yaşta evlendim ama gayet iyiyim diyen arkadaşlar; sizin eşiniz iyi diye herkes iyi olacak demek değil. Burada açılan konuları okurken tüylerim diken diken oluyor. Nedir bu Türk kadınlarının evlenme merakı anlamıyorum. Benim de 20 yaşında kızım var hala çocuk gibi her şeyi ayağına bekliyor, dudak büküyor vs. Hayatta evi barkı çeviremez çünkü tanıyorum. Rahata alışmış.
Türk erkekleri ise rahat konusunda çağ kapatıp çağ açan tipler. He canım hepsi elinde tepsiyle, süpürgeyle, kaşıkla sizi bekliyor. Haklısın konu sahibi. Usanmadan iletişimini sıklaştır, usanmadan, tatlılıkla ona dokun, yüreğine dokun. Bir gün bu günleri ya gülümseyerek anımsayacak ya da gülümsemeyi unutmuş bir hayatla baş başa kalacak.

23 yaşında ve öğretmenim
Henüz evliliğin sorumluluğunu almak beni korkutuyor
Bazı insanlar ne kadar cesaretli maşallah

cahil cesareti denir buna.. kaldi ki burda buna benzer cok konu gördük, hanim kiz sonra esini begnememye baslar yok yasi büyük yok egitimi benden asagi diye esim kompleks yapiyor vs vs diye..

Kardeşiniz kendi kararlarını verecek yaşa çoktan gelmiş. Okuyan evlenemez diye bir kural m var.

seven adam destek olur okumasına bir yerlere gelmesine ya.
ayrıca 30 daha ne ki. benim eşim 34 yaşında evlendi.
iyi ki de okumuş atanmışım. kardeşiniz çok pişman olur. evlilikle okul çok zor. kaldı ki iş hayatı vb. araya çocuk da girer. kaldıramaz onca yükü. genç yaşta çöker.
halamın gelini var aynı şekilde. geçen doğum günüydü. 25 oldum dedi. 2 çocuklu. 25 demeye bin şahit ister. 35 duruyor.

Kardeşiniz kendi kararlarını verecek yaşa çoktan gelmiş. Okuyan evlenemez diye bir kural m var.

Kendi kararı 21 yaşında evlenmesini gerektirmez hanımefendi..
Hayatı tanımadan etmeden hemde okulu varken ne idüğü belirsiz biriyle evlenip aynı yatağa girecek demi..

Muhteşem yemekler yapsada konu sahibinin kardeşinin evlenme kararının elle tutulacak bir yanı olmayacaktı
Ben evlenme kısmına yorum yapmadım kendi bilecekleri iş . 20 li yaşlarda bir kızın salatasına kadar yapıp önüne koymak hazıra alıştırmak doğru gelmiyor .

Karışmayın mesela ne hali varsa görsün . Bazen yaptığı hatalar insanı büyütür. 21 yaşına gelmiş bir kız size hiç söylemeden evlene de bilirdi. Dua edin size söylemiş

tabi tabi hazırlar kahvaltıyı. 21 yaş evlilik için erken mi geç mi bilemem. ama okuyan biri evli olmamalı. hem okuyup hem evli olmak zor. ben hem okudum hem evliliği sürdürdüm diyen kişiler emin ol dört dörtlük okumamıştır. daha güzel yüksek puanla bitireceklerine daha düşük notlarla bitirmişlerdir. okulunu okusun sonra ne yaparsa yapsın. bence söz yapalım ama okul bitince evlendirelim diyin. tersinden girin. destekliyoruz söz nişan yapalım ama okul bitince evlenin diye söyleyin

Bu yorum karşısında şapka çıkartırım

vallah kendi hayatimdan esinti. bende öyle saniyordum, gelsin kremalar, kopsun saten geceligin ipleri... hala nisanli takiliyorum yani evlenmedim ama o klozetden cis kazima isi simdiden sogutdu :) ben gecelik giysem bile karsidaki Beyaz donunla dolaninca insana dank ediyor :))

KEsinlikle doğru bir tespit . Her gun temizledigim çis türleri gözümde canlandi. Birde adam yemek yapacakmis saf kizimizda buna inanmis ne diyelim Allah dogru yolu gostersin polyannaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…