arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum öncelikle, verdiğiniz öneriler için. benim sıkıntım şundan kaynaklandı, üniversite dönemimde çok zorluklarla okudum ve iş mülakatına kıyafet alacak param yoktu,kardeşim bursuyla bana 6 tl ye pantalon aldı,başkalarının giymediği gömlek vs mülakata gitmiştim.tamamen sıfırdan bir gardrop oluşturmak epey para harcamama sebep oldu. ucuz pahalı derken yanlış anlaşıldım sanıyorum, 30 tl lik ayakkabı derken deri olmayan kötü kalıplı ayakkabıları kast ediyorum,yoksa 30 tl ye alıp giydiğim çok ayakkabı var. outletler konusunda yaşadığım yer konusunda şanssızım, bu tarz imkanlar yok,netten ne bulabilirsem o da zaten nete gece 10 dan sonra giriyorum uygun ürünler tükeniyor zaten,iş yerinde yoğunluktan bakamıyorum. şunu da söyleyeyim, ben kimseye kendimi güzel göstermek beğendirmek amacı ile giyinmiyorum, birazcık kendimizi salsak uyarı alıyoruz biz, aranızda aynı meslekten olan çok daha iyi anlar beni. saçını beğenmedi diye müdürü tarafından hakaret işitenler de var emin olun. neyse o konulara çok girmeyeyim. bundan sonra biraz kendimi kısacağım, elimdekilerle idare edeceğim bir süre. ama kozmetik konusunda taviz veremiyorum dediğim gibi,içinde en ufak kimyasal olsa akne oluşuyor ve tedavisi aylarca sürüyor. nivea mesela 3 ay akne tedavisi yaşamama sebep oldu, cildi benim gibi olanlar anlayacaktır beni. saldırgan eleştiriler de olmuş, yine de teşekkür ediyorum herkese zahmet edip yorum yazmışlar en azından.