- 28 Kasım 2010
- 42.503
- 141.172
- 798
- Konu Sahibi son mecnun
-
Valla ben bilmem sonra ben limoncuyu gormeden yasayamam diye aglamaVallahi billahi bu sefer kafa bulmadım cidden gelsin tavsiye versin dedim.
Zorla banlatıceksiniz beni üleynnn
Valla ben bilmem sonra ben limoncuyu gormeden yasayamam diye aglamagecen gun de onun yuzunden banlanmistin galiba sen ben sonradan okudum
Su tasarruf konularini takip etmem lazim millet yoktan var ediyor yahu bir de benim halime bak evden cikmadan cebimdeki para bitiyor noluyoz lan diye etrafima bakiniyorum artik
Bu tutumluluk gibi gelmedi bana.
Para biriktirecegim derken nefsinize eziyet etmeyin sakın.
o zaman ikinci el almayacaksınız masrafı çok olur parçası kolay bulunan bir şeyler bakmak avantajlı.Evet ayrica arabanin kendi masrafi da olcak o da dusunduruyor tabi.. Bir de oyuzden cok kotu bisey olmasin ikide bir ariza cikarmayan bisey olsun istiyorum.. Benzin mazot Allahin emri zaten
bu konutam onun konusu :))@limoncu28 diyorum baska da birsey demiyorum. Kendisi alim, satim,yatirim, doviz, altin, borsa, finans uzmani bence ona danisin :)
nefse eziyet edilmez nefs terbiye edilir.
konu sahibi biz eşimle bozuk para biriktiriyoruz ama baya iş görüyo büyük bi kumbara yapın günlük bozuk para atın, tanıdığım bu şekilde çocuk odasını düzenledi + bebek arabası aldı.
zaten belli bir birikiminiz varmış altının yükselmesini bekleyin o döneme kadar da nakit ve altın biriktirmeye devam edin
ek işler yaparak kazancınızı da artırabilirsiniz.
Gercekler acidir
Ama sorarsan arabasiz yasayabilir misin diye, cok cok zorda kalmazsam asla. Bizde 2 araba var biri külüstür, ikisini satip tek araba alip ortak kullanacagiz artik, ayri ayri vergi kasko sigorta odememek icin.
Cocukla kış gunu ozelikle toplu tasima eziyet oluyor, hele de benimki gibi duraga 1200 metre mesafede bir evde oturuyorsan...
Arkadaslar ben bilenzik gun altin demedim alt tarafi arabaya ihtiyacimiz var dedim yahub
bu konutam onun konusu :))
çocuklu bir aileye araba mutlaka gerekli .inş.istediğiniz gibi bi araba alırsınız
Suan encok oyle yapiyoruz zaten..Bence araba almak yerine taksi kullanın.
Araba mı değer kaybetmiyoOf ben tutumluluğu öğrenemiyorum bir türlü, birikim çok zor geliyor bana, borcu tak tak öderim ama parayı kenara koyup ta unutamam. İnsan nasıl büyürse, nasıl görürse öyle gidiyor Ailem' de de hiç tutumlu insan yok. Biz de araba düşünüyoruz. Baktık gördük ev alamıyoruz bari arabamız olsun dedik, ne yapalım? Hem değer kaybeden bir şey değil. Hem paramız çarçur olmaz, hemde mesafesi uzak olan yerleri dert etmeden gidebiliriz.
2. el maliyeti düşük ve herkes gibi temiz olsun istiyoruz. Hayırlısı olsun hakkımız da
Sattiginiz araba modeli ne idi fiyat iyiymis dearaba ihtiyaç aşamasında ise 10 binlik alın
geçen sene arabamızı 14 000 e sattık 10 yıllık idi sattığımızda aldığımızda 4 yıllık idi 6 yıl da biz binmiştik
sıfır araba aldık
eski araba masraflıdır denir ama vallahi yenisinin masrafı daha fazla
bakımı da vergisi de daha masraflı oluyor
Sattiginiz araba modeli ne idi fiyat iyiymis de
Araba mı değer kaybetmiyoarabayı al 1 gün sonra sat kaybı gör canım. Daha bunun taşa sürtmesi, aynaya çarpması yada başka biyere çarpması ihtimalleri uzar gider
Sizinki neArabami 5 sene once 15.000 aldim. Bu sene talibi var 17.000 veririm diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?