tutumlulugun dibi..

Of bacim ammada sikmissin bukadar kassam aya cikarim herhalde

gerçekten tutumluluğun dibi olmuş .

Gozumu korkutma daha cok

Gercekler acidir
Ama sorarsan arabasiz yasayabilir misin diye, cok cok zorda kalmazsam asla. Bizde 2 araba var biri külüstür, ikisini satip tek araba alip ortak kullanacagiz artik, ayri ayri vergi kasko sigorta odememek icin.
Cocukla kış gunu ozelikle toplu tasima eziyet oluyor, hele de benimki gibi duraga 1200 metre mesafede bir evde oturuyorsan...

Gidecehimiz yere gore metro ya da taksi tercih ediyoruz..

Bircok yere sirf araba yok diye gitmiyorum misal bir dugun nikah oluyor cocuklarla sikir sikir 2 vesait gitmek istemiyorum

Of ben tutumluluğu öğrenemiyorum bir türlü, birikim çok zor geliyor bana, borcu tak tak öderim ama parayı kenara koyup ta unutamam. İnsan nasıl büyürse, nasıl görürse öyle gidiyor Ailem' de de hiç tutumlu insan yok. Biz de araba düşünüyoruz. Baktık gördük ev alamıyoruz bari arabamız olsun dedik, ne yapalım? Hem değer kaybeden bir şey değil. Hem paramız çarçur olmaz, hemde mesafesi uzak olan yerleri dert etmeden gidebiliriz.

2. el maliyeti düşük ve herkes gibi temiz olsun istiyoruz. Hayırlısı olsun hakkımız da

Gidecehimiz yere gore metro ya da taksi tercih ediyoruz..

Bircok yere sirf araba yok diye gitmiyorum misal bir dugun nikah oluyor cocuklarla sikir sikir 2 vesait gitmek istemiyorum

Haklısın ihtiyaç da yani bunun için Yemen'den ısınmandan kısmaya değmez

Eğer eşinin ile gidiş maliyetini azaltmayacaksa fazla olabilir
Ben 10000 tllik alın demiştim ama eşinin masrafını azaltacak ise yoksa hem o yıl parası harcayıp hem de araba da ayrıca olacaksa sizi zorlanabilir

Hayırlısını en iyi siz düşğnürsün

valla araba şart mı hayır öyle aman aman şart değil ama işin içine çocuk giriyorsa onu bilemem henüz yaşamadım. bizde ev kredisi ödüyoruz ve maaşlardan biri krediye gidiyor tek maaşla geçinmeye çalışıyoruz takılarla araba aldık biz ve al sat yapıyoruz geçen sene 10 bine aldık satıp 2. arabamızı aldık şuanki 16 bine satılıyor yani içinden karını almayıp üstüne koyarsan araba değerleniyor

her zaman demisimdir. araba yerine taksi kullanin istanbulda daha az masrafli.
istanbulda park yeri sorunu, trafigi, park ucreti sorunu var.
ayrica araba sirf kendi fiyatini verince bitmiyor ki.
mazotu/benzini, vergisi, bakimi ayda en az 500TL ediyor bunlar.
taksi daha ucuza gelir garanti veriyorum!

Araba dediğiniz şeyin alınca masrafı bitmiyor. Her Ocak ayında kasko ve trafik sigortası; ocak ve temmuz aylarında taşıt vergisi; dizel araba ise 10.000 km bakımı. Yıllık masraf 3500 tl. civarında. Herhangi bir arıza vermezse tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…