- 24 Haziran 2011
- 23.463
- 48.915
- 798
- Konu Sahibi son mecnun
-
Sizinki ne
Araba mı değer kaybetmiyoarabayı al 1 gün sonra sat kaybı gör canım. Daha bunun taşa sürtmesi, aynaya çarpması yada başka biyere çarpması ihtimalleri uzar gider
5 sene once altinin grami 60TL civariydi, bugun 100TL civari. Yani 5 sene once 250gram altin alabildiginiz arabnizin fiyatiyla bugun 170gram altin alabiliyorsunuz. O yuzden uzgunum ama kar degil zarar etmis oluyorsunuz.Arabami 5 sene once 15.000 aldim. Bu sene talibi var 17.000 veririm diyor.
5 sene once altinin grami 60TL civariydi, bugun 100TL civari. Yani 5 sene once 250gram altin alabildiginiz arabnizin fiyatiyla bugun 170gram altin alabiliyorsunuz. O yuzden uzgunum ama kar degil zarar etmis oluyorsunuz.
Turkiye'de araba ve ev paralariyla gorunurde kar (yuksek enflasyon sebebiyle) elde ediliyor ne yazik ki, ama gercekte ciddi zarar ediliyor.
Kendimden ornek vereyim, Fransa'da maasima bu sene %1,5 zam yapildi (cok komik degil mi :)) ama enflasyon da 2014'te %0,07, 2015'te (ekime kadar) %0,05'ti. Dolayisiyla benim kazancim enflasyon karsisinda artis gosterdi. Ama bu ne yazik ki Turkiye'de boyle degil.. Turkiye'de hangimizin maasi kira artisimizla orantili artiyor?
Citroen C3 dizel. Ayrica cok az yakiyor tam gezmelik tavsiye ederim
limoncunun konusunda ben de banlanmıştım ama o kadar eğlendım ki değdi banlanmaya ayrıca artık lşmoncuyu sevmeye başladım dürüst kadın çünkü içi dışı birValla ben bilmem sonra ben limoncuyu gormeden yasayamam diye aglamagecen gun de onun yuzunden banlanmistin galiba sen ben sonradan okudum
Su tasarruf konularini takip etmem lazim millet yoktan var ediyor yahu bir de benim halime bak evden cikmadan cebimdeki para bitiyor noluyoz lan diye etrafima bakiniyorum artik
Kac km de?
Burdan araba alip konumu kapattiriyormusum
canım bizde düşünüyoruz aynı durumda sayılırız. eminarabam diye bişey var. bi de yanılmıyorsam DOT ya da DAT diye bişey var. eşim bunlardan bahsediyordu. bi araştır istersen.
Arabami satmaktan vazgectim ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?