tutumlulugun dibi..

Arabami 5 sene once 15.000 aldim. Bu sene talibi var 17.000 veririm diyor.
5 sene once altinin grami 60TL civariydi, bugun 100TL civari. Yani 5 sene once 250gram altin alabildiginiz arabnizin fiyatiyla bugun 170gram altin alabiliyorsunuz. O yuzden uzgunum ama kar degil zarar etmis oluyorsunuz.
Turkiye'de araba ve ev paralariyla gorunurde kar (yuksek enflasyon sebebiyle) elde ediliyor ne yazik ki, ama gercekte ciddi zarar ediliyor.
Kendimden ornek vereyim, Fransa'da maasima bu sene %1,5 zam yapildi (cok komik degil mi :)) ama enflasyon da 2014'te %0,07, 2015'te (ekime kadar) %0,05'ti. Dolayisiyla benim kazancim enflasyon karsisinda artis gosterdi. Ama bu ne yazik ki Turkiye'de boyle degil.. Turkiye'de hangimizin maasi kira artisimizla orantili artiyor?

Ben arabami kar etmek icin almadim ki. Zaten araba hem isime yarasin hem de param toplansin diye alinir. Sonucta binlerce kilometre yaptim, senesi de eskidi. Buna ragmen aldigim fiyattan fazlaya satabilmem bile degerinin dusmedigini gosteriyor. Zaten arabanin degerini altinla kiyaslamak cok sacma. Birini kullaniyorsun isini goruyorsun ayagini yerden kesiyor kisaca yararlaniyorsun, digerini kenara atiyorsun. Ne alakasi var.

limoncunun konusunda ben de banlanmıştım ama o kadar eğlendım ki değdi banlanmaya ayrıca artık lşmoncuyu sevmeye başladım dürüst kadın çünkü içi dışı bir

canım bizde düşünüyoruz aynı durumda sayılırız. eminarabam diye bişey var. bi de yanılmıyorsam DOT ya da DAT diye bişey var. eşim bunlardan bahsediyordu. bi araştır istersen.

canım bizde düşünüyoruz aynı durumda sayılırız. eminarabam diye bişey var. bi de yanılmıyorsam DOT ya da DAT diye bişey var. eşim bunlardan bahsediyordu. bi araştır istersen.

Evet eminotomobili ben de duydum yalniz bizim odeme tutari cok cuzi olur bilmem nasil olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…