- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
- Konu Sahibi son mecnun
-
mrb hangi şehirde yaşıyorsunuz? kıyas yapıcam da.Hayirli aksamlar hanimlar..
Hicbir zaman fazlasinda gozum olmadi.. Ama bir aile icin hele hele kucuk cocuklu aile icin bir arabanin gerekliligini anlatmama gerek yok sanirim...
Simdi odemekte oldugumuz ev borcumuz var 2binin uzerinde heray oraya gidiyor.. ve 3.5 yil boyle devam edecek.. Yani evin borcunun bitmesine daha var elimizdekilerle birseyler yapamazmiyiz diye dusunmekteyim..
Evin borcundan sonra bize yaklasik 2bin lira kaliyor. Kenarda 10binlira kadar paramiz var. Bu sartlarda araba alinabilir mi ama kredisiz kredi cekmek istemiyoruz..
2bin e cocukla ancak yetiyor her ay 1gr altin 1ceyrekte olsa kenara atmaya calisiyorum. Fakat bu devede kulak kaliyor
Simdi ben ne yapayim ne edyim de ihtiyacimiz olan arabayi alayim. Burada tutumlulugun dibini gormus para pul islerine kafasi calisan hanimlara soruyorum bu mumkunmudur nasil yapilir
Buarada ilk etpta 20bin liralik is goren bir arac yeterli olacaktir..
Sevgiler
mrb hangi şehirde yaşıyorsunuz? kıyas yapıcam da.
Istanbul
İstanbul arabasız daha güzel. Her yere toplu ulaşım var. Trafik berbat. Bence biriktirmeye devam edin.
anladım teşekkür ederim. ben de orası için kıyas yapıcaktım.Istanbul
Ah şu zenginlikkrediden sonraki kalan paranız kadar bile evimize para girmiyor madem alma gücünüz var alın her ay altın alıcağına arabaya binersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?