Tutunamadı bıraktı gitti beni:(:(

prensestubis

Gülücüğüm kocişim
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
211
0
96
43
İstanbul
Bugün test günümde.Ve değerim 1.02 . Yani bebeğim sevmedi istemedi bizi gitti. :sinifsinif: Halbuki gelseydi çok şanslı bi bebek olucaktı. Diğer bütün bebekler gibi. Yatak odası takımını bile beğenmiştik. çok güzel bir oda yapıcaktık ona.Ama şimdi gelmeyi reddetti.Bu çok ağır bir acı. Burda birçok kişi bu acıyı yaşadı biliyorum. Ama insan hep umutla bekliyor.Ya varsa diye.Hala düşünüyorum ya hala tutma şansı varmı diye?? Ama yok doktorun dediğine göre.Genede adet olmazsan cuma günü gene gel dedi. Ama oda umutsuz bizim gibi.Hoşçakal bebeğim. :a015: Ama biliyorumki birgün sende gelmeyi çok istiyeceksin.Anneni ve babanı çok seviceksin.Çünkü onlar seni daha doğmadan çok seviyor.Sen daha gelmeden senin için hayaller kuruyor. :çok üzgünüm: Ne olur bizi daha fazla üzme.Artık gel.Karnımda seni hissetmeyi senin beni tekmelemeni-geceleri uykusuz bırakmanı istiyorum. Seni kucağımdan bir an bile bırakmak istemiyorum.Hasret kaldım cennet kokuna bebeğim.Seni çok seven ANNEN&BABAN:a015:

canım benim acını yürekten hissediyorum, ama hayırlısı böyleymiş. Asla umudunu kaybetme , birgün mutlaka bize gelecek bebişlerimiz

canım benim o kadar güzel yansımışki duyguların yazdıklarına beni de ağlattın burda.bende 3.kez tedavideyim seni çok iyi anlıyorum.negatif sonucu öğrenmek kadar zor bir durum yok.zamanla alışıyoruz ve bir sonraki için çabalıyoruz mecburen hayat işte.çok geçmiş olsun.en kısa zamanda bebişine kavuşursun inş.

benimde 3 senedir cocugum olmuyor
zaten simdiye kadarda hayatim hic yolunda gitmedi
bide soyle dusunelim
onlar bizi sevmiyosa bizde onlari sevmeyelim onlari istemeyelim
zaten hayati zehir ettiler bize
olursa olsun olmazsa olmasin
kendileri bilirler
demekki yasamak istemiyolar
birakalim dogmasinlar

canım rabbim sabır versin sana da eşine de.
hayırlısı değilmiş demek en doğrusu. ümidini yitirme inşallah bir sonraki sefer pozitif olucak inan ve yoluna devam et.
hepimiz aynı şeyleri yaşadık, inşallah bizde diğer arkadaşlarımız gibi mutluluk haberlerimizi vereceğiz.

bır anlık sınırlen yazdın galıba
öle sey olurmu
sabredeceksın sabır gosteerceksınkı
meyvesı gusel olsun
sevmek lazım herseyı
sevmezsen vermez.
rabbım herkese herseyın hayırlısını versınnnn

Bu biraz küsmüslük ifadesi ...

Seni cok ama cok iyi anliyorum ...

Ben de bütün bebek özlemiyle yasayanlar gibi yillarca onun gelmesini bekledim ...

Beklemekle de kalmadim ; elimden gelen her ne varsa bu ugurda , canimi disime takip yaptim ...

10 yillik evliligim boyunca defalarca tüp bebek denemesi gecirdim ...( 6 tüp , 5 dondurulmus )

Simdi artik herseyi oluruna biraktim ...

Rabbim bize bunu layik görüyor dedim ..

Belki sagliksiz bir evlat olacakti bebegim , belki bizi pisman edecek ve hayirsiz olacakti ...

Bizim ugrunda ölümü bile göze aldigimiz evlatlarimiz , belki bizi ölüme terk edecekti ..

Yüce ALLAH bir annenin evladina duydugu merhametin binlerce katini kullarina duyarmis ..

O kullarini aci cektirmek icin yaratmaz ..

Kullarinin kendisine olan bagliligini ölcmek icin bir takim imtihanlara tabi tutar o kadar ...

Onun hikmetinden asla sual olunmazz ...

Lütfen arkadasim sen de bunu böyle düsünerek , elinden geleni yaptiktan sonra Allahin bize takdir ettigine razi ol ..

Küsmekle , kizmakla sadece kendi psikolojimizi mahvederiz o kadarr ...

Herseye ragmen bize bir nimet olarak sunulan hayat devam ediyorr ...

Yürüyemeyen , konusamayan , duyamayan , göremeyen , baskalarina bagimli ve muhtac vaziyette yasayan insanlari düsünürsek halimize sükretmek boynumuzun borcu olur ...

Prensestubis canim insallah bir dahakine nasip olur bebegine kavusmak ...

Dua `dan baska elimizden birsey gelmezz ...

Hiç bir bebek annesini sevmemezlik yapmaz.Sadece dünyada yiyecek ekmekleri yokmuş ve bir zamanı vardır onu bekliyorduz.Haklısınız yerden göğe .Ama takdir napalım birde sakın moralleriniz bozmayın özellikle sebep bulunamıyorsa bu duruma sonradan kendiğinden olanlar oluyor olumlu düşünü olumlu olsun inş:)

canim ALLAH sabir versin duygularini cok iyi yazmisin aglayarak yaziyorum senağlama cunku bende ayni duygulari yasadim.bende 2 defa negatif sonuc aldim 3.de pozitif sonuc aldim bebegimin kalp atisinida duydum 2defa ultrasyona gitigimde o minik kalbi durmustu ve beni birakmisti halbuki ona cok alismistim ve onu cok sevmistim senağlama

((((((

prensestubis
canım arkadaşım hep umut işte ya varsa belki hala burdaysa hepimizaynı şeyleri yaşadık ve halen daha yaşıyoruz o özlemle yanıyor Allahımıza bebek için dualar ediyoruz bende senn gibbi demişti bizi sevmedimi diye onlar bizi bence çok sevdi belki bu kadar istedigimiz karşılık hayırsız bievlat olup ileride daha çok üzülmememiz için bu acıları başta çekiyoruz ama biliyorum elbette bizde gecelri tekmeden dogdugunda aglamasından uyuyamıcaz rabbim o günleri bize yaşatacak sakın umudunu kaybetme acını tabiki yaşa ama kendini çok yormadan eşinide fazla üzmeden yaşa arkadaşım inşallah herşey istedigin gibi olur istedigimiz gibi olur unutma sakın BİZ DİGER ANNELERDEN DAHA CEFAKAR OLANLARIYIZ OLMAYAN BEBEGİMİZİ ŞİMDİDEN ÇOK SEVİYOR ÖZLEMLE ONLARI BEKLİYORUZ ÇOK ACILAR ÇEKİYORUZ BUNLARI RABBİM KARŞILIKSIZ BIRAKMICAK İNŞALLAH

Canım diğer arkadaşların dediği gibi çok kızgın bir anında bu yazıyı yazdığını düşünüyorum. Yaşadığımız her olumsuzluk bizi dahada çok olgunlaştırıyor diye düşünüyorum. Yaşadığımız her acı bizi bir yaş daha olgunlaştırıyor.Ben dünden bu yana böyle düşünüyorum.Evet belki hayırlısı böyleymiş.Belki hayırsız bir evlat yada sağlıklı olmayan bir evlat olucaktı eğer tutsaydı.Dün acım o kadar tazeydiki.Ağlamaktan helak oldum.Çevremdeki herkesi üzdüğümü düşünüyorum.Ama yaptıklarım bilinçli değildi.Bazılarına göre bebek değil onlar ama nokta tanesi ama umutla ve hasretle bekleyenler için minicik bir bebek.Bende bebeğimi kaybetmenin acısı içindeyim.Dün gece rüyamda gördüm bebeğimi.Esmer tombul çok tatlı bir bebekti.Bana el sallayıp arkasını dönüp gitti.Veda eder gibi.Uyandığımda hüngür hüngür ağlıyordum.Ama artık elimizden bişi gelmez.Destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Bana böyle bir günde yazdıklarınızla destek oldunuz.Allah hepinizden razı olsun canlarım.
Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.Kimsenin kucağını boş bırakmasın işallah.

Biliyorumki bir gün gene bize geliceksin cennet kokulum.:çok üzgünüm:

burda olmamızın sebebı bu zaten
bırbırımıze destek olmakkkkk
bızde o gusel duyguyu yasayacagız ınşşşşş

Geçmiş olsun arkadaşım. Ben de temmuzda negatif sonucu aldım. Senin gibi çok ağladım. Sonra burayı buldum. Her okuduğum yazıda kendimden bişeyler buldum.baktımki benim gibi bir çok arkadaşım var. Allah hepinizin gönlünün muradını verir inşallah. Üzülme diyemem çünkü ben hala kahrediyorum kendimi. Ama ne yapalım elden bişey gelmiyor. Zinal 'ın dediği gibibiz diğer annelerden daha cefakar olanlarız.Mükafatını verecek Allahım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…