Tutunamadı bıraktı gitti beni:(:(

canım yazdıklarını en başından beri okudum
nolur üzme kendini
Rabbim neylerse güzel eyler
elbet bi vakti saati var Rabbim mutlaka duyuyordur seni
bende klomen tedavisi görüyorum bu ayda olmassa aşılama olucak
her ay banada olucak gibi gelio ama sonu hüsran
ama nolur çok üzme kendini
bebeğin sana tutunsaydı sonra düşük falan olsaydı daa zor diilmi
demekki sağlıksız olacakmışki Rabbim onu senden almış
böle düşün
bende 1 düşük yaptım ve hep böle düşündüm
hayata gelseydi ve sağlıksız olsaydı hergün kahrolacaktım
eğer seni rahatlatacaksa sadaka falan dağıt
beni inanılmaz rahatlatıo
Rabbime daha yakın hissediorum o zaman kendimi

Allahım tüm bebiş isteyenlerin kucağını boş bırakmasın güzel sevinçli haberlere boğsun, emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.

:1hug: a.s.

Gülücüğüm canımdan can biricik karıcım. Seni ve duygularını internetten okumak yanında olduğumu burdanda sana göstermek istedim. Bana kızmazsın umarım Canımdan CANIM Karıcığım. Seni çok ama çok seviyorum biricik prensesim TUĞBİŞİM.,

Zor günler geçirdik; gözlerimiz yaş dolu, dolu öğrendik bebişimizin gelemeyecek olduğunu. Heycanla beklediğimiz 12 günün sonunda yarım kaldı heyecanımız. Kendimizi nasılda hazırlamıştık. Bebek eşyaları satan mağazalarının önünden geçerken kıpır, kıpır oluyordu içimiz kendimizi tutuyorduk bir şeyler almamak için. Mobilyalarını bile beğenmiştik kız olursada, erkek olursada belliydi yatağı, komidini kaydirigubbakcemile5. Çok şanslı olacaktı çoook.

Biliyormusun hayatımda olduğun için çok şanslıyım. Küçüğüm canım benim asla kendimizi üzmeyelim. Bu kadar çok istediğimizi bebeğimizde görecek. Allahta yardım edecek dualarımızı duyacaktır.

Doğmamış bebeğimiz, Biriciğimiz.
Annen ve babanı gelemeyecek olmanla çok üzdün belki.
Biz sana kavuşmak için asla pes etmeyeceğiz. Tekrar tekrar deneyeceğiz. Her yeni güne umutla uyanıp, Ellerimizi açıp dualar edişimiz hiç bitmeyecek. Biz annenle birbirimizi öyle çok seviyoruz ki hayatımızda bir tek sen eksiksin . Her yeni güne yaşama sevinciyle uyanıyoruz. Gel kuzum, gel bebeğim bak ellerimiz kollarımız açık seni öyle bir heyecanla bekliyoruz ki çok şaşıracaksın. Annen çok üzülüyor, Ben babacıkın tutamıyorum kendimi artık annene görünmeden gizli gizli ağlamaktan çok yoruldum. Bebek resimlerine bakarken gözlerimiz dolu dolu oluyor. Biz çocukları çok seviyoruz bebeğim çoook. Gel artık nazlı bebeğim sana çok ihtiyacımız var. Üzme artık bizi. Kokuna hasret geçen günlerde çok yıpranıyoruz küçük meleğimiz. Belki bu bir sınavdır Rabbimin bir bildiği vardır. Sana kavuşabilmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız asla yılmayacağız nazlı bebeğimiz. Sende biraz gayret et bebeğim. Önce annenin karnında sıcacık bir mekan vadediyoruz. Orda rahat rahat tekmelerini atacağın ufacık ama sıcacık bir oda. Annen seni kalbinin atışını büyüdüğünü sıcaklığını hissedecek. Bu güzel süreçte bende kulağımı yaslayıp annenin karnına doğduğunda istediklerini not alacağım. Doğum günün geldiğinde söz veriyorum büyük bir talaşla sen ve annenin yanında olacağım. Sonra hastaneden sıcacık yuvamıza gideceğiz. Seni özlemle bekleyen ve sensizlik kokan yuvamıza bir güneş gibi doğacaksın. Doğum günün bizim kutsal bayramımız olacak. Bize gelişin bizimle oluşunla yuvamız yuva olacak. Şen kahkahalarını atacağın, Gecenin bir yarısı avaz avaz bağıracağın, belki o zamanda senin ağlamanla ağlarız biz. Annende bende çok sulu gözlüyüzdür. Olsun bebeğimiz sen ağlama biz senin içinde ağlarız. Herşeyin en iyisinin senin için yapacağız. Uyumasan uyumayacağız, Mama yemesen bizde yemeyeceğiz, Bizim için çok değerli olacağın aşikar; keza bu kadar özlettikten sonra kendini hakediyorsunda nazlı bebişim. Sen ol bu zaman içinde yuvamız yuva olsun Annen Anne; Baban Baba olsun. ÇOK ŞANSLI OLACAKSIN BEBECİĞİM HADİ GEL ARTIK BİZE. MİS KOKUNDAN, PAMUK PAMUK TENİNDEN, YUMUK YUMUK ELLERİNLE DUKUNUŞLARINDAN, BİZİ EVLAT SEVGİSİNDEN MAHRUM BIRAKMA NASLI BEBEĞİM.
Babacıkın

Karıcığım belki bunları sana anlatamadım ama kafamdan geçenleri öle yazıverdim işte bana kızma olur mu prensesim.

Kızarsanda özür dilerim.klava:
Kızmassanda teşekkür ederim
Seni ÇOK SEVEN Kocişin :asigim:
İmla hataları için özür dilerim bilmiyorumkismile
Hayatımda olduğun İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM delikafadulden

çok duygulandım,gözlerim doldu bi tuhaf oldum((
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursunzu bebeğinize...

Yazdıklarınız beni gerçekten çok etkiledi ağlamamak için kendimi zor tuttum. Rabbim inşallah boş kalan kucağınızı tez vakitte doldurur.Benim doğumuma az bir vakit kaldı o zaman sizin için çok dua edicem o sancı anında yapılan dualar kabul olurmuş.Allahım tüm evlat bekleyenlere içindede size sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi bi evlat verir inşallah

Canım kocişim.Biricik hayat arkadaşım.Seninde bizim gibi duygularını burda paylaştığın için teşekkür ederim. Seninde benim gibi acı çektiğini biliyorum.Burada duygularını açıkca paylaşmışsın. Bebişimiz birgün bizi sevip bize gelicek biliyorum.Bugün değilse yarın yarın değilse öbür gün. Ama biliyorumki birgün yuvamızı bayram yerine çevirecek. Annen ve baban seni çok seviyorum meleğim.Gel artık ne olur.Üzme bizi daha fazla....benneyaptımki

tuba cım ve eşi ikinizide görmüş olduğum için muhabbetim olduğu için şuanki acım inanınki sanki kendiminki tutmamış gibi çok üzgünüm şimdi eşinin yazdıklarını okumak dahada çok üzdü benim eşimde bebişimiz öldüğü zaman aynı bu duygular içindeydi ben görmeden ağlıyordu benim yüzüme gülüyordu ama şunu çok iyi biliyorum çocuklarımız olmasada çok harika eşlere sahibiz eşinin duygularını buraya yazması çooooook güzel birşey bence aranızda bukadar büyük ve temiz bir sevgi varken Allahım sizin dualarınıza boş bırakmaz sizinde evinize ufacık tefecik bir umut ışığı gönderir ve hayatınızı dahada güzelleştirir ama lütfen canım güçlü olun bu işlerde en önemlisi psikolojinizin düzgün olması valla bunları yazarken bile perişanım içimden kendi günümü beklemek bile gelmiyor şimdi sanki benim sonucumu almışgibiyim (((((((

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir dahaki sefere. Ama biliyormusun Eşin seni çok seviyor ve şanslısınki böyle bir eşe sahip olduğun için.Biliyorumki Allahım bu kadar çok isterken size birgün evladınızı verecek. Umarım bir ömür mutluluğunuz daim olur. yazdıklarınızı iş yerinde ağlayarak okudum ve kendim kadar üzüldüm size de.
Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah.

Eşime çok teşekkür ederim burda duygularını paylaştığı için. Seni çok seviyorum gülücüğüm kocişim.Allahım biran önce duysun tüm bebek özlemi çekenleri ve dualarını. Nurcancım sende beni kafana takma ne olur.Bak senin daha bekleme süren.Üzülürsen bebişinde üzülür.Aman diyim.Benim için geçti ama senin için daha var. Test gününü sabırsızlıkla bekliyorum.senden gelecek güzel haberleri bekliyorum.İşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur.Allahım sana evlat sevgisini tattırsın bir an önce. Ve tabi bizim gibi tüm isteyenlere dualarım.Bakalım galiba biz bundan sonra Ankara Gatada devam edicez tedaviye.Öyle görünüyor.Yorum yazan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.

amin canımduaların için sağol ya ben çok beklentiliydim senden o yüzden bayağı bir hüsrana uğradım ama hayırlısı böleymiş inşallah ankarada tutar fakat neden ankara tayinmi çıktı yoksa bizim bölüm kesin kapanıyormu

Rabbim cümlemize anne olmayı bbeğimizi sağlıklıca kucağımıza alıp hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşallah

prensestubis çok duygu dolu bir yazıydı sevginiz hiç bitmesin hep böyle kalsın inşallah.
ve de en kısa zamanda neşenize neşe katacak yavrunuza kavuşun inşallah.Amiiiin.

prensestubis çok duygu dolu bir yazıydı sevginiz hiç bitmesin hep böyle kalsın inşallah.
ve de en kısa zamanda neşenize neşe katacak yavrunuza kavuşun inşallah.Amiiiin.

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah isteyen herkese allahım bebeklerini kucaklarına versin.

Cok güzel , cok icten bir anlatim olmus ...

Hep anne olmak özlemini konustuk , anlattik ve dinledik ..

Ilk kez baba olma özlemi dile gelmis oldu ..

Cok duygulandim .

Eminim ki benim esimde ayni seyleri hissediyor fakat ifade edemiyor ..

Insallah bütün anlattiklariniz bir gün gercek olur ..

En kisa zamanda evladiniza kavusursunuzz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…