- Konu Sahibi prensestubis
-
Bugün test günümde.Ve değerim 1.02 . Yani bebeğim sevmedi istemedi bizi gitti. :sinifsinif: Halbuki gelseydi çok şanslı bi bebek olucaktı. Diğer bütün bebekler gibi. Yatak odası takımını bile beğenmiştik. çok güzel bir oda yapıcaktık ona.Ama şimdi gelmeyi reddetti.Bu çok ağır bir acı. Burda birçok kişi bu acıyı yaşadı biliyorum. Ama insan hep umutla bekliyor.Ya varsa diye.Hala düşünüyorum ya hala tutma şansı varmı diye?? Ama yok doktorun dediğine göre.Genede adet olmazsan cuma günü gene gel dedi. Ama oda umutsuz bizim gibi.Hoşçakal bebeğim. :a015: Ama biliyorumki birgün sende gelmeyi çok istiyeceksin.Anneni ve babanı çok seviceksin.Çünkü onlar seni daha doğmadan çok seviyor.Sen daha gelmeden senin için hayaller kuruyor. :çok üzgünüm: Ne olur bizi daha fazla üzme.Artık gel.Karnımda seni hissetmeyi senin beni tekmelemeni-geceleri uykusuz bırakmanı istiyorum. Seni kucağımdan bir an bile bırakmak istemiyorum.Hasret kaldım cennet kokuna bebeğim.Seni çok seven ANNEN&BABAN:a015:
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. şuan ellerim birbirine dolaşıyor üüzntüden. ilk denememde 12. günün geecsi teste gideceğimiz zamn rüyamda bi oğlum vardı sabah onun huzuruyla kalktım ve test pozitif çıktı. 2 gün sonra teste gideceğimizin gecesi kendimi sigara içerken faaln görmüştüm yani sıkıntılı rüyalar bir olumsuzluk olduğu içime doğdu sabha kaadr gözümü kırpmadan elimi karnıma koyup nolur beni bırakma diye çok dua ettim ama testte tutunamadığını düşmeye başaldığını anladık. bu tam bir yıkım..şimdi 2. denememe başladım inş sonucu hayırlı olur.. hayırlı olur diyorum çünkü biizm dert olarak düşündüğümüz durumlarda da belki bir hayır vardır. RABBİM den başkası bilemez. RABBİM hepimize sabır versin inş.isyana düşmeyenlerden olmak ümidiyle..
Canım işallah 2. denemen hayırlı uğurlu olur.Umarım bebeğin bu sefer sana sıkı sıkı tutunur. Ben dünden beri gözümü kapadığım heran bebeğimi görüyorum.Oyüzden gözümü kapatmak-uyumak istemiyorum. Bugünlerde geçicek ama biraz zaman sadece.Zaman herşeyin ilacı derler ya.Diyenler doğru demiş.
amin canım. evet çok zor oluyor anlıyorum. iyi ki her acı ilk günki gibi kalmıyor. allah daha büyük dert vermesin sevdiklerimizi bizden ayırmasın inş. çocuk da inş. zamanı gelince olur
bu biraz küsmüslük ifadesi ...
Seni cok ama cok iyi anliyorum ...
Ben de bütün bebek özlemiyle yasayanlar gibi yillarca onun gelmesini bekledim ...
Beklemekle de kalmadim ; elimden gelen her ne varsa bu ugurda , canimi disime takip yaptim ...
10 yillik evliligim boyunca defalarca tüp bebek denemesi gecirdim ...( 6 tüp , 5 dondurulmus )
simdi artik herseyi oluruna biraktim ...
Rabbim bize bunu layik görüyor dedim ..
Belki sagliksiz bir evlat olacakti bebegim , belki bizi pisman edecek ve hayirsiz olacakti ...
Bizim ugrunda ölümü bile göze aldigimiz evlatlarimiz , belki bizi ölüme terk edecekti ..
Yüce allah bir annenin evladina duydugu merhametin binlerce katini kullarina duyarmis ..
O kullarini aci cektirmek icin yaratmaz ..
Kullarinin kendisine olan bagliligini ölcmek icin bir takim imtihanlara tabi tutar o kadar ...
Onun hikmetinden asla sual olunmazz ...
Lütfen arkadasim sen de bunu böyle düsünerek , elinden geleni yaptiktan sonra allahin bize takdir ettigine razi ol ..
Küsmekle , kizmakla sadece kendi psikolojimizi mahvederiz o kadarr ...
Herseye ragmen bize bir nimet olarak sunulan hayat devam ediyorr ...
Yürüyemeyen , konusamayan , duyamayan , göremeyen , baskalarina bagimli ve muhtac vaziyette yasayan insanlari düsünürsek halimize sükretmek boynumuzun borcu olur ...
evet benımkı bı kusmusluk belkıde bı kızmıslık o kadar cocugunu cope atan ınsan varken bu kadar ugrasmak hergun bıraz daha acımak canı bıraz daha kusmek hayata hıcbıseyden zevk almamak
her bebek gordugunde aglamak benı yalnız bıraktın dıye
butun arkadaslarının cocugu olması
nasıl anlatılırkı daha fazla ...........
Ben zaten hıcbı zaman duygularını dogru ıfade edeemem
kırdıysam ozur dılerım
aglarsam bıle kızarım aglayamam yalnız olmazsam
kusura bekmayın
evet benımkı bı kusmusluk belkıde bı kızmıslık o kadar cocugunu cope atan ınsan varken bu kadar ugrasmak hergun bıraz daha acımak canı bıraz daha kusmek hayata hıcbıseyden zevk almamak
her bebek gordugunde aglamak benı yalnız bıraktın dıye
butun arkadaslarının cocugu olması
nasıl anlatılırkı daha fazla ...........
Ben zaten hıcbı zaman duygularını dogru ıfade edeemem
kırdıysam ozur dılerım
aglarsam bıle kızarım aglayamam yalnız olmazsam
kusura bekmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?