Tutunamadı bıraktı gitti beni:(:(

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. şuan ellerim birbirine dolaşıyor üüzntüden. ilk denememde 12. günün geecsi teste gideceğimiz zamn rüyamda bi oğlum vardı sabah onun huzuruyla kalktım ve test pozitif çıktı. 2 gün sonra teste gideceğimizin gecesi kendimi sigara içerken faaln görmüştüm yani sıkıntılı rüyalar bir olumsuzluk olduğu içime doğdu sabha kaadr gözümü kırpmadan elimi karnıma koyup nolur beni bırakma diye çok dua ettim ama testte tutunamadığını düşmeye başaldığını anladık. bu tam bir yıkım..şimdi 2. denememe başladım inş sonucu hayırlı olur.. hayırlı olur diyorum çünkü biizm dert olarak düşündüğümüz durumlarda da belki bir hayır vardır. RABBİM den başkası bilemez. RABBİM hepimize sabır versin inş.isyana düşmeyenlerden olmak ümidiyle..

öncelikle prensestubis canim hic bir zaman umutsuzluga kapilma elbet birgün gelcek bebegin sürekli dua et.....

Kardeslen san gelince gercekten diyecek birsey bulamiyorum bende 5 senedir bebek icin ellimden geleni yaptim ve sonunda Rabbim hediyelerimi verdi senin o yazdiklarini cok sinirli bi anina veriyorum ama genede biraz düsünürek yazmakda mantik vardir sonucta burda senden benden baska bir sürü bayan var herkezin herseye dayanma gücü farkli.....

Canım işallah 2. denemen hayırlı uğurlu olur.Umarım bebeğin bu sefer sana sıkı sıkı tutunur. Ben dünden beri gözümü kapadığım heran bebeğimi görüyorum.Oyüzden gözümü kapatmak-uyumak istemiyorum. Bugünlerde geçicek ama biraz zaman sadece.Zaman herşeyin ilacı derler ya.Diyenler doğru demiş.

amin canım. evet çok zor oluyor anlıyorum. iyi ki her acı ilk günki gibi kalmıyor. allah daha büyük dert vermesin sevdiklerimizi bizden ayırmasın inş. çocuk da inş. zamanı gelince olur

amin canım. evet çok zor oluyor anlıyorum. iyi ki her acı ilk günki gibi kalmıyor. allah daha büyük dert vermesin sevdiklerimizi bizden ayırmasın inş. çocuk da inş. zamanı gelince olur

Amin canım:Saruboceq: Allahım isteyen herkese bebişlerini versin.Kimsenin kucağını boş evini eksik bırakmasın.:Saruboceq:

bende seni o kadar iyi anlıyorum ki.bende çok üzüldüm çok ağladım ama şimdi kendiliğimden hamile kaldım.tüp bebek tedavisi başlı başına stersli bi süreç bide olumsuz olunca insan çok yıpranır ama bak allah çok büyük.ben hiç beklemediğim bi anda hamileyim.allahım inşşşşş sanada bu mucizeyi yaşatır arkadaşım.en güzel şey dua ve rabbime sığınmak.

Allahıma dua ediyorum.Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarma.Kucağını boş evini eksik bırakma. Doktorumla konuştum kanamam hala olmadı.Eğer cuma gününe kadar kanaman olmazsa mutlaka gel.Tekrardan test yapıcaz dedi.Lütfen dua edin canlarım.:Saruboceq:

evet benımkı bı kusmusluk belkıde bı kızmıslık o kadar cocugunu cope atan ınsan varken bu kadar ugrasmak hergun bıraz daha acımak canı bıraz daha kusmek hayata hıcbıseyden zevk almamak
her bebek gordugunde aglamak benı yalnız bıraktın dıye
butun arkadaslarının cocugu olması

nasıl anlatılırkı daha fazla ...........
Ben zaten hıcbı zaman duygularını dogru ıfade edeemem
kırdıysam ozur dılerım
aglarsam bıle kızarım aglayamam yalnız olmazsam
kusura bekmayın

Özür dilemene gerek yok canım.Hepimiz zaten dedik kızgınlıkla yazmışsın diye.Hepimiz burda aynı kaderi yaşıyoruz. Hepimiz özel anne adayıyız.

Canim özür dilemene gerek yok ki ..

Bunlar senin hislerin .. :teselli:

Sana kizmak da , seni kirmak da bizim haddimize degil ..

Ben sadece kendinden kötü durumdakileri düsünerek mutlu olmani istedim o kadar ...

Evet cok bekletti bu keratalar bizi ..

Hem de dayanamayacagimiz kadar cok ...

Ama insallah en kisa zamanda gelip ; cektigimiz bütün SIKINTILARI bize unuttururlarr ...

Haklisin elindekilerin kiymetini bilmeyen cok fazla insan var ...

Bizim gibi zorluk cekmeden , kolayca sahip olduklari ve hatta dedigin gibi onlari cöpe atacak kadar kalpsiz olduklari icin onlara kiziyoruzz ..

Bu da cok ama cok normal ..

Ayrica senin suanki hislerini ben yillarca kendi icimde defalarca söyledim durdumm ..

Ayni seyleri belki eksik , belki fazlasiyla ben de yasadim ...

Insan icine cikmiyordum , cocuklu ailelerle iletisim kurmuyordum ...

" Neden cocugunuz yok ? " sorularina günlerce agliyordum .. Elimde degildi .. Üzülmeden edemiyordum ..

Bu nedenle seni asla yadirgamiyorum ..

Ama ben zamanla anladim kii ...

Hepimiz nasibimizdeki kadarizz ..

Ne yaparsak yapalim , degistiremeyecegimiz bir kaderimiz var ..

Üzülmek hicbirseyi degistirmiyor , sadece mutlulugumuzu alip götürüyor o kadar ..

Evet sılam doğru söylüyorsun.Herkes nasibi kadar yaşar nasibi kadar çeker.Aslında üzülmemek elde değil.Ama verende alanda ulu rabbim. İsterse verir istemezse vermez.Bende doğurup sokaklara çöplere atanları sallandırcan.Vericen bizlerin eline bak bakalım bir daha yapabiliyorlarmı. Benimde ikinci annem dediğin kişinin çocukları olmadı. Yıllarca tedavi gördüler.Ozaman imkanlar bu kadar yoktu.Ama allahım nasip etmedi cicianneme kendi evladını doğurmak.Onlarda evlatlık aldılar.Yaklaşık 17 yıl önce.Annesi 1 günlük bebeği çöp tenekesine atmış.Düşünsenize ne canilik.Ama onlar kendi evlatları gibi oda kendi anne babası gibi görüyor.Ama hepsi bu kadar şanslı olmuyor.
Allahım sen ıslah et böyle canileri.

Evet sılam doğru söylüyorsun.Herkes nasibi kadar yaşar nasibi kadar çeker.Aslında üzülmemek elde değil.Ama verende alanda ulu rabbim. İsterse verir istemezse vermez.Bende doğurup sokaklara çöplere atanları sallandırcan.Vericen bizlerin eline bak bakalım bir daha yapabiliyorlarmı. Benimde ikinci annem dediğin kişinin çocukları olmadı. Yıllarca tedavi gördüler.Ozaman imkanlar bu kadar yoktu.Ama allahım nasip etmedi cicianneme kendi evladını doğurmak.Onlarda evlatlık aldılar.Yaklaşık 17 yıl önce.Annesi 1 günlük bebeği çöp tenekesine atmış.Düşünsenize ne canilik.Ama onlar kendi evlatları gibi oda kendi anne babası gibi görüyor.Ama hepsi bu kadar şanslı olmuyor.
Allahım sen ıslah et böyle canileri.

Valla herşey allahımın takdirine kalmış.Hemşireyle konuştum sabah hala kanamam olmadığı için.Yarın iki tüp kan vericem.Birine orda bakılıcak diğer tüpü başka labaratuvara götürücem.Öyle dediler.Bazen cihazlarda sorun olabiliyor dedi.allahım tuttuda cihazdaki problemden dolayı negatif çıktı.Kafam çok karıştı şimdi.İçim pır pır etti öyle söyleyince hemşire.Ne yapayım ben şimdi güleyimmi ağlıyayımmı?? Şaşırdım kaldım.

Amin canım.Bende sabahtan beri dua ediyorum.allahım ne olur bir mucize.:Saruboceq:Lütfen bir mucize olsun ve cihazda bir sorun olsun diye.Bakalım yarın artık tamamiyle sonuç belli olucak.Sizlerde dualarınızı eksik etmeyin kızlar.Çok korkuyorum gene negatif çıkıcak diye.Artık bana sabah olmaz bu gece.Çok heyecanlıyım.
Umut var olduğu sürece bizde varız.

tubacım canım üzme kendini hayatım tekrar denenir biliyosun benim durumumu sen ben doğurup kaybettim ölesi daha zor sıkma canını üzülme elbet rabbim verecek bu sefer olmaddıysa birdaha denersin yeterki rabbim size sağlık versin canım ya
birdaha nezaman gideceksin bende ayın 1 inde test için gidicem ama içim içimi yiyo sanki heran adet oluccak gibiyim

aaaaaaaaaaa son ısmı görmemiştim canım yalnız şimdi söliceklerim seni ümitlendirmesin ama ben yumurtala toplanmadan önce bi test verdim kan değeri için bizim hastanede kötü çıktı beni bostancıya bi labrotuvarra yolladılar orda yapıdım iyi çıktı bak haberlerini bekliyom çok kötüyüm inan çok üzüldüm ama negatif çıkarada yıpratma canım kendini olmazsa birdaha deneriz canım

Maalesef negatif-negatif-negatif..
Tutunmamış hemde hiç.daha henüz hocayla görüşemedim.Sebepleri hakkında.
Kısacası bebişim bana gelmedi.Nurcan bilir transfer günü çok heyecanlıydım.çok umutluydum ama nasip değilmiş.Bakalım bir sonraki ne zaman.Galiba bir adet geçmesi gerekiyormuş.Bilemiyorum kafam çubuk makarna gibi karışık. Halbuki çok istemiştim.Çok heveslenmiştim.Kendimi çok hazır hissediyormuşum anneliğe.Bunu şimdi daha iyi anladım.Her gece rüyamda bebeğimi görüyorum.ama hep aynı şekilde veda eder gibi. Gitme diyorum bırakma beni diyorum ama gidiyor.allahım bana sabır ver yalvarıyorum.Deliricek gibi oluyorum bazen.Çok kötü bir duyguymuş bebeğinin sana tutunamaması.Transfer yapılacağı gün insan sanki %100 tutucak sanıyor.Kullanılan ilaçlar hamilelik hormonu salgılıyormuş oda insanı kötü ediyor.Cuma gecesi adet gördüm.Bekliyordum ama gene bir umut dedim.Belki yanlış gene sonuçlar diyordum.Ama kanamayı görünce bir şok daha.:gitme:O zaman kafama bir daha dank etti tamam dedim.Artık yok.Bir dahaki denemeye kadar hiç umut yok. allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.Kucağını boş evini eksik bırakmasın.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…