Tutunamayan embriyo hakkinda yardim

Direk negatif almakta cok zor seni anliyorum
Ama bu sekilde de cok zor gunlerce kanama yasiyorsun biraz alt ust oluyor hersey.
Insallah senin olursa hic sorunsuz olur direk. Benim hevesim bile kalmadi.
O negatifin sokunu atmak oyle zor ki evet senin durumu yasamak da cok zor. İnsallah insallah hepimiz senin de insallah bu sefer kucagina almak.nasip olur hemde ikiz insallah

O negatifin sokunu atmak oyle zor ki evet senin durumu yasamak da cok zor. İnsallah insallah hepimiz senin de insallah bu sefer kucagina almak.nasip olur hemde ikiz insallah
Biliyormusun herseyde bi sebeb var.. gercekten negatif almayida dusündüm hep insan cok kotü oluyor seni anliyorum..
Kaldiramayavagimizi vermiyor Rabbim.
Bidahakini ne zaman yapicsksin.
Hayirli saglikli olsun da insallah hepimizin olsun.

Biliyormusun herseyde bi sebeb var.. gercekten negatif almayida dusündüm hep insan cok kotü oluyor seni anliyorum..
Kaldiramayavagimizi vermiyor Rabbim.
Bidahakini ne zaman yapicsksin.
Aslinda evet bircok sey elimizde degil.rabbimin bildigi var. Yaza kadar beklemeyi dusunuyoruz bu surecte farkli doktorlarla goruseyim istiyorum 2.negatiften cok.korkuyorum

Reactions: H M
Aslinda evet bircok sey elimizde degil.rabbimin bildigi var. Yaza kadar beklemeyi dusunuyoruz bu surecte farkli doktorlarla goruseyim istiyorum 2.negatiften cok.korkuyorum

Laparoskopi olmadıysan eger ben yaptirmani oneririim . Cunku tüplerden gelen bir sıvı tutunmasını engelliyormuş

Aminn insallah.. peki sen ne zaman deneyeceksin digerini?
Benim dondurulmuşum yok zaten 2 taneydi ikisi de transfer edilmişti. Ben biraz beklemek istiyorum. 5-6 ay kadar. Şu ilaçları falan da vücut atsın biraz rahatlayayım ondan sonra düşünücem.

Benim dondurulmuşum yok zaten 2 taneydi ikisi de transfer edilmişti. Ben biraz beklemek istiyorum. 5-6 ay kadar. Şu ilaçları falan da vücut atsın biraz rahatlayayım ondan sonra düşünücem.
Ilaclar ne kadar surede vucutta kaliyor bi bilgin var mi acaba

Hala inmedi şiskinlerim biliyormusun.
Bende o yuzden yapana kadar 4 5 ay gecmis olucak insallah.kanamalardan skldm artik duzene girer diye umud ediyorum.

Transfer öncesi dr 2 ay bekleyelim vücut ilaçları atsın hormonların normal seviyeye gelsin diyordu. 2 adet dönemi geçince yani. öyledir diye düşünüyorum.

Kizlar tup bebek tedavisinde ilki tutunamayan yani direkt negatif alip da 2. de pozitif alanlar neler yaptilar tutunma ihtimalini artirmak icin ? bizim durumumuzdakileri bilgilendirmek amaciyla yazabilirler mi?
Transferde rahim kalınlığın neydi? O önemli mesela

H M sen 3.yu ne zaman dusunuyosun
Ben yazin düsunuyorum tatilimizi adet donemine gore nasil getirirsek artik insallah.
Bende 5 6 ay ara vermis olucam. Digerinin arasi 2 aydi. 5 ayda 2 dusük oldu.
Ilaclar gitmjyor vucuttan bekle ki. Iyice bi gitsin ustumden.

Hala inmedi şiskinlerim biliyormusun.
Bende o yuzden yapana kadar 4 5 ay gecmis olucak insallah.kanamalardan skldm artik duzene girer diye umud ediyorum.
Fırsatın oluyorsa bol bol yürüyüş yap canım. Özellikle sabah aç karnına.

Reactions: H M
Fırsatın oluyorsa bol bol yürüyüş yap canım. Özellikle sabah aç karnına.
Bizim burasi hep kar.. yurumek ne mumkun. Spor salonuna baslayacagm biraz havalar isinsinda. Evdede sıkıcı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…