Yazin guzel haberini bekliyor olacagimBen yazin düsunuyorum tatilimizi adet donemine gore nasil getirirsek artik insallah.
Bende 5 6 ay ara vermis olucam. Digerinin arasi 2 aydi. 5 ayda 2 dusük oldu.
Ilaclar gitmjyor vucuttan bekle ki. Iyice bi gitsin ustumden.
2ncide benimde 12 gibi birseydi hamilelikle 21mm oldu. Sormustum doktora ozellikle keseyi gormeye gittigimde.10 mm civari canim hersey normaldi embriyo ve rahim sartlari
Insallah sende hepimizxe veririz.. hangimiz icin hayirli olacaksa.. vakti saatiysd olur.Yazin guzel haberini bekliyor olacagim
Yani başka sebep gelmiyor aklıma belki rahime cizik atıyorlar tutsun diye10 mm civari canim hersey normaldi embriyo ve rahim sartlari
Bana da gayet iyi demisti doktorum 8 ustu olmaliymis2ncide benimde 12 gibi birseydi hamilelikle 21mm oldu. Sormustum doktora ozellikle keseyi gormeye gittigimde.
Benim transferden 4 gün önce 9,5 civarıydı. Sonra da söylemediler sormadımSenin kacti canim kalinlik?
Onu da dusunuyorum evet cok duydum onuYani başka sebep gelmiyor aklıma belki rahime cizik atıyorlar tutsun diye
O cizik isi dene bi bencede.. daha iyi yerlesiyormus sanirim oyle olunca. Insallah emeklerinin karsiligini alirsin.Bana da gayet iyi demisti doktorum 8 ustu olmaliymis
Bir de embriyo traşlama yapılıyormuş.Onu da dusunuyorum evet cok duydum onu
İnsallah insallah canim sen de insallah cifter cifter alalim kucagimizaO cizik isi dene bi bencede.. daha iyi yerlesiyormus sanirim oyle olunca. Insallah emeklerinin karsiligini alirsin.
Tamamen nasip. Bu is pek onada bakmiyor galibaBenim transferden 4 gün önce 9,5 civarıydı. Sonra da söylemediler sormadım
Aaa o ne icin acaba tam olarakBir de embriyo traşlama yapılıyormuş.
Cidden sanki 12 13 en fazla diyolar diye biliyorum ben ama.doktorun bildigi vardir elbetYanliz arkadaşlar arkadaslar benim ilkinide 17mm idi. Cok kalin degilmi..
Bende bilmiyorum ama icimde ukte kalmadiCidden sanki 12 13 en fazla diyolar diye biliyorum ben ama.doktorun bildigi vardir elbet
Bu sefer olacak senin ben inaniyorum icini ferah tut haydi gorusuruz hayirlisiBende bilmiyorum ama icimde ukte kalmadi
Dedimki cok kalin oldu belki ondandir.. doktor uygun gormustu.... aksine 12mm olanda iki tane tutundu digerinde degil. Dedigim gibi nasip.. neysem bu tup bebek mevzularina cok girince icim acayip darsliyor :))
Ben kacayim insallah hepimiz icin hayirlisi olur.
Kabuğundan ayrılmaya yakın olsun ki tutunsun diye sanırım. Bir de bağışıklık serumu oluyor. Ben bunları diyorum ama duyduklarım, yoksa bana doktorlar olamaz derken tüp bebekten sonra doğal yolla olduAaa o ne icin acaba tam olarak
Aynen nasip kısmet Allah isteyen hakeden herkese versin.Tamamen nasip. Bu is pek onada bakmiyor galiba
Yaza kadar iyice arastirayim bunlari. İnsallah 2.tup bebege gerek kalmadan alirim pozitif haberini hayirlisi. Hayirla kucagina al sen de insallah canim bebeginiKabuğundan ayrılmaya yakın olsun ki tutunsun diye sanırım. Bir de bağışıklık serumu oluyor. Ben bunları diyorum ama duyduklarım, yoksa bana doktorlar olamaz derken tüp bebekten sonra doğal yolla oldu
Amiin inşallah sen de ummadıgın anda yaşa bu mutluluğu yazı beklemedenYaza kadar iyice arastirayim bunlari. İnsallah 2.tup bebege gerek kalmadan alirim pozitif haberini hayirlisi. Hayirla kucagina al sen de insallah canim bebegini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?