Tutunamayan embriyo hakkinda yardim

Ben yazin düsunuyorum tatilimizi adet donemine gore nasil getirirsek artik insallah.
Bende 5 6 ay ara vermis olucam. Digerinin arasi 2 aydi. 5 ayda 2 dusük oldu.
Ilaclar gitmjyor vucuttan bekle ki. Iyice bi gitsin ustumden.
Yazin guzel haberini bekliyor olacagim

Reactions: H M
Yanliz arkadaşlar arkadaslar benim ilkinide 17mm idi. Cok kalin degilmi..

Cidden sanki 12 13 en fazla diyolar diye biliyorum ben ama.doktorun bildigi vardir elbet
Bende bilmiyorum ama icimde ukte kalmadi
Dedimki cok kalin oldu belki ondandir.. doktor uygun gormustu.... aksine 12mm olanda iki tane tutundu digerinde degil. Dedigim gibi nasip.. neysem bu tup bebek mevzularina cok girince icim acayip darsliyor :))
Ben kacayim insallah hepimiz icin hayirlisi olur.

Bu sefer olacak senin ben inaniyorum icini ferah tut haydi gorusuruz hayirlisi

Aaa o ne icin acaba tam olarak
Kabuğundan ayrılmaya yakın olsun ki tutunsun diye sanırım. Bir de bağışıklık serumu oluyor. Ben bunları diyorum ama duyduklarım, yoksa bana doktorlar olamaz derken tüp bebekten sonra doğal yolla oldu

Kabuğundan ayrılmaya yakın olsun ki tutunsun diye sanırım. Bir de bağışıklık serumu oluyor. Ben bunları diyorum ama duyduklarım, yoksa bana doktorlar olamaz derken tüp bebekten sonra doğal yolla oldu
Yaza kadar iyice arastirayim bunlari. İnsallah 2.tup bebege gerek kalmadan alirim pozitif haberini hayirlisi. Hayirla kucagina al sen de insallah canim bebegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…