- 10 Kasım 2016
- 76
- 11
- 38
- Konu Sahibi rabiazuhal
-
ilk gün yaptı diyorsunuz acaba çok mu üzerine gittiniz ve ısrarcı oldunuz27 aylik kizim var tuvalet egitimi vermeye basladim insallah fakat tuvalette veya lazimlikta oturmayi daha dogrusu idrarini yapmayi istemiyor ama kendisi altini islattigindada bacaklarindan akinca idrari rahatsiz oluyor 3. Gunumuzdeyiz bugun ilk gun aksam uzeri bir iki kere tuvalete yapti ama simdi istemiyor dusunce ve onerileriniz nedir yardimci olurmusunuz...
çok sık sormayın saat başı yeterli 10 dk bir soruyorsanız bu da bi çeşit ısrar oluyorKesinlikle uzerine gitmemki soruyorum sadece tuvalete gidip cis yapalimmi diyorum hayir deyince israr etmem
tamamen çıkardım attımayni sorun bende de var. henuzz hazir degil diye dusunuyorum.
siz bezini cikardiniz mi?
hazır değilse bence biraz daha bekleyin başlamak içinayni sorun bende de var. henuzz hazir degil diye dusunuyorum.
siz bezini cikardiniz mi?
yok kızım kakadan rahatsız oluyorduHmm anladim haklisiniz aslinda peki korkuyormuydu cisini yaparken
gece yapmaması muhteşem maşallahEvet gece ve gunduz kesinlikle sarmiyorum gecede sıkıntı yok gece yapmiyor gunduz benim icin biraz problem
benimki gecede yapiyor. henuz 25aylik. sanirim erken henuz.Evet gece ve gunduz kesinlikle sarmiyorum gecede sıkıntı yok gece yapmiyor gunduz benim icin biraz problem
en önemli şey bebeğin hazır olmasıbenimki gecede yapiyor. henuz 25aylik. sanirim erken henuz.
çok güzel demek ki hazır kızınızOylemi dersiniz biraz sabir gerekli o zaman bende ilk cocuk oldugundan acaba bendemi sorun var diye dusunuyordum rahatlatici oldu bu benim kizimda artik bezi istemiyordu takdigimda cikartmak cikarttigimda kaciyodu bende hazir bıkmışken olsun dedim
yok kızım kakadan rahatsız oluyordu
hatta hala kakam var demez
çişim var der kakası olsa bile
tiksiniyor korkudan ziyade, o yüzden kakaya biraz daha zor alıştı
allah kolaylık versinTamam oyle yaparim suan gercekten cooookkkk rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?