- 20 Mayıs 2019
- 25
- 0
- 16
- 35
- Konu Sahibi Mugevolkan
-
Tabiki yeterli kesinlikle başlamalısınız çocuğunuz büyük bi gelişme gösteriyo vakit kaybetmeyin bence çok hazırBenim de kızım 16 aylık ben de versem mi diye düşünmüyor değilim.bana haber veriyor kaka çiş yaptığını kafa sallayarak ve gerçekten de yapmış oluyor.ustune de gitmek istemiyorum..sadece haber vermesi yeterli mi tuvalet eğitimi için
30 aylıkKaç aylık? Tuvalet eğitimine başlar başlamaz şak diye çocuk çişim geldi hadi yapalim demez. Bir süreçtir bu. Bir haftadan kısa sürmez genelde.
Tabiki yeterli kesinlikle başlamalısınız çocuğunuz büyük bi gelişme gösteriyo vakit kaybetmeyin bence çok hazır
oğlum 2 buçuk yaşında Kasım da 3 yaş olacakBenim iki kizimdan da edindigim tecrube cocuk kendi istemedikten sonra tuvalet egitimi vermek icin kesinlikle uc yasini doldurmasini beklemek.mesela bazi cocuklar iki yasinda falan hazir olup kendi soyluyor.oyle degilse uc yasini doldurmasini beklemek lazim.ben iki kizima da uc yasini doldurduktan sonra bir gun icinde ogrettim cok kolay bir sekilde.
Lazımlık oturmak istemiyor işteBebeğim ile tuvalet iletişimi kurmaya çalışıyoruz doğduğundan beri
Evrensel tuvalet saatleri var
Mesela uykudan kalktıktan sonra mutlaka götürün
Beslendikten sonra götürün
Baskıcı olmayın
Sinyalleri takip edin
Kakayı genelde bi yerlere saklanıp çömelerek yaparlarmış mesela o sırada hemen lazımlığa oturtabilirsiniz
Benim kizim da 30 aylik , daha hazir degil , hic baslamadim tuvalet egitimine , hazir olana kadar baslamayi dusunmuyorum30 aylık
Bugün ikinci günüm benim de daha hiç lazımlığa oturmadı hep dışarı evin içine yaptı hiçbir şekilde kızmadım da ama yapınca da yaptım diyor ama oturak lazımlık istemiyorBenim kizim da 30 aylik , daha hazir degil , hic baslamadim tuvalet egitimine , hazir olana kadar baslamayi dusunmuyorum
30 aylık
Ben 2.5 yaşında öğretmiştim kızıma. Evdeki halıları topladım. Klızete adaptör aldım. Bezini takmadım. Bugün başlıyoruz dedim. İlk birkaç gün yerlere yaptı. Gerçekten tuvalet vaktini turturduğu da oldu . Ama tamamen oturması günler alıyor. Evden çıkmayın sabırla sevam esinBugün ikinci günüm benim de daha hiç lazımlığa oturmadı hep dışarı evin içine yaptı hiçbir şekilde kızmadım da ama yapınca da yaptım diyor ama oturak lazımlık istemiyor
Sizin bende onu alsam işe yarar mı ki çünkü lazımlığa oturmak istemiyorbir de ben lazımlıktan çok tiksinirim.
böyle bir şey aldım. tavsiye ederim.
tuvalet sonrası sifona basmak, ellerini yıkamak falan biraz oyun olmuştu.
renkli küçük sabunlar almıştım ben
hadi bak şimdi önce oturalım tuvalete sonraki değişik bir sabunla ellerini yıkayacağız vs diye gaza getiriyordum
zor kısmı çocuğu oturmaya ikna etmek.
Eki Görüntüle 2276654
Sizin bende onu alsam işe yarar mı ki çünkü lazımlığa oturmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?