Tuvalet Eğitimi Tuvalet eğitimi

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
Dr. Aidin Salih çocuklarınıza 2 aylıkken tuvalet eğitimi vermeye başlayın diyor. Hem bez kullanmak sağlığa zararlı hem de daha erken adapte olurlar diyor. Çok haklı...

Bence başla derim ...

Dr. Aidin Salih çocuklarınıza 2 aylıkken tuvalet eğitimi vermeye başlayın diyor. Hem bez kullanmak sağlığa zararlı hem de daha erken adapte olurlar diyor. Çok haklı...
Evet bende 8 aylıktı başladım her bez değiştirmede tuvalete oturttum çok faydasını gördüm..

Lazimlik ile aynı anda bu merdivenli adaptörü almıştık çok işe yaradı. Büyük oğlumda biraz daha uzun sürmüştü ama küçük oglumda maasallah 4 günde tuvalet egitimini tamamladık ve lazımlıktan kurtulduk. 2 yıl bitti hala kullanıyoruz adaptörü artık 2 yil daha gider küçük oglumla

Oğlunuz o zaman konuşyr muydu ve öğrendi mi şimdi

O zaman konuşyr muydu ve alıştı mı wc şuan..

Oğlunuz o zaman konuşyr muydu ve öğrendi mi şimdi

Oğlumun hazır olmadığını düşündüğüm için askıya aldım ne yazık ki. Çünkü aynı döneme meme bırakma denk geldi. Sütüm kalmadığı için mecbur bıraktık artık memeyi (25 ay kadar emdi), bu da biraz zorlayıcı oldu onun açısından...

O zaman konuşyr muydu ve alıştı mı wc şuan..
Maalesef biz uc aydir ugrasiyoruz bez baglamiyorum ama surekli ben goturuyorum kendisi bir kez olsun soylemedi ben goturdukce yapiyor eger ben goturmezsen altina yapiyor bez bağlıyorum bu seferde bezi istemiyor o zaman sende soyle cisin gelince yavrum diyorum ama yok hala ayni yerde sayiyoruz herseyinbi zamani var demekki o zaman bizim icin gelme ben sanirim erken basladim ben cocugu zorladim bu konuda suan 27 aylik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…