Nedenalıştırma külotunu tavsiye etmem
kalın olduğu için bez gibi sanıyorlarmış. kafaları karışıyormuş, işediğinde ıslaklığı hissedip rahatsız olmaları gerkeiyormuş
Evet klozete az yapıp 15 dk sonra donuna bırakıyor mesela hepsini bi anda yapmıyor çözemedimBir doktora mı gitseniz bu kadar sık yapması normal mi? Az az mı yapiyor?
Ama ben bi kere gece giydirdim gayet normal kilotmuş gibi taytına felan hep geçmişti bezde böyle bi sıkıntı yaşanmıyorkikalın olduğu için bez gibi sanıyorlarmış. kafaları karışıyormuş, işediğinde ıslaklığı hissedip rahatsız olmaları gerkeiyormuş
Henüz daha alışma sürecinde olduğu için böyle yapıyor olabilir. Çocuğa zaman vermek lazım bence.Bir doktora mı gitseniz bu kadar sık yapması normal mi? Az az mı yapiyor?
Evet dediğiniz gibi yapıp bakacağımHenüz daha alışma sürecinde olduğu için böyle yapıyor olabilir. Çocuğa zaman vermek lazım bence.
Nasıl erdiniz yahu :)..ben 3.haftadayım...Siz böyle diyince "cisimiz tuvalete kakamiz tuvalete artık yapmayacağız altimizdaki beze, bezleri attık ,kilotlar giydik, tuvalete gitmeyi artık öğrendik " diye bağırdıgım yakın gecmis günler aklıma geldi. Sabır çiş de sorun olmuyorda sonrau birakamiyorlar. geriliyor a sarıyor falan 3. Ayın sonunda vuslata erdim.
Çisde sorunumuz yoktu fakatNasıl erdiniz yahu :)..ben 3.haftadayım...
Darısı başımıza, ben de motive etmek istiyorum hatta oluyor gibi ama sizi okuyunca ya da benzer yorumları,daha yolun başindayiz gibi...Çisde sorunumuz yoktu fakatkötüydü günde 2-3 kere temizlemek zorund akaliyordum altini. Ödül koydum una . Yaparsan çikolata vereceğim dedim. Ben hiç vermemiştim 27 aylik ozaman kadar vermeyide düşünmüyordum ki bu iş geldi başıma baktım her yeri götürecek başka çare yok dedim. O motivasyonla hallettim eğitimi .kısmen diğerlerine göre Temiz içerikli iki marka vardı günde 1 kere onu veriyorum.
Bu arada bizim de çişle ilgili bir sıkıntımız yok, gel gör ki, yaklaşık 3 ay önce yoğun bir pişik ve kabızlık durumu yaşadık, o andan sonra kakayı aynı sekilde ayakta kendini epey sıkarak yapıyor, umarım travmatik bir durum yoktur...Darısı başımıza, ben de motive etmek istiyorum hatta oluyor gibi ama sizi okuyunca ya da benzer yorumları,daha yolun başindayiz gibi...neyse peki ne kadar sürdü bu motive etme durumu?
Yaklaşık 1-1,5 ay sonra motive oldu. Klozet yaptırın mümkün olduğunca birde altına yaptığı zamanları kaydedin o saattlerde oturtun tuvalete. Benimki yemekden sonra yapardı derdim bak her an kakan gelebilir gel oturalım falan. Bir kere yaptimi odulu verdim bak bukadar kolaymış dedim. Böyle böyle alıştı. Artık kendi gidip yapıyor.Darısı başımıza, ben de motive etmek istiyorum hatta oluyor gibi ama sizi okuyunca ya da benzer yorumları,daha yolun başindayiz gibi...neyse peki ne kadar sürdü bu motive etme durumu?
Galiba bütün mesele kendi isteğiyle girdiği zamandaki kadar kayıtsız olabilmekte, çocuklar gerginliği anlıyor ve kontrolün kendilerinde olduğunu hissetmek istiyor ben de 3 haftadır uğrasiyorum, çisi hallettik de kaka konusunda başarılı sayılmayız maalesef kime sorsanız 3 ayı bile bulabilir diyor, sabretmekten başka çare yok, umarim bu zamanları kısa bir süre sonra gülerek hatırlarız, hayatımı askıya aldım resmen...28 aylık kızım var. Bugün tuvalet eğitimine başladık. Hatamı ettim bilmiyorum
2 yaşından beri klozete çişe herşeye hevesliydi. Arada bi girer çişim var diye yapardı buna güvenip başladım aslında ama ilk gün diyemi yoksa hazırmı değilmiş altına yapıyor. Mesela 10 kere işediyse yarısını klozete yaptık bugün yarısını taytına. Sürekli soruyordum dedim heralde doğru yöntem değil 20 dk bir götürdüm felan sürekli gitmektende sıkıldı büyük ihtimalle çiş varmı diyorum yok diyor sadece 2 dk sonra altına bırakıyor yani. Hazır değilmi acaba
Çok mutlu oldum sizin adınıza...Kızlar ben hallettim bitti o iş, dün itibariyle çiş var diyor ve gidiyoruz sormuyorum da artık. Şükürler olsun, darısı bıraktırmak isteyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?