Tuvalet fircasi

Pis fircayla oynanmadigini kendi biliyor. Hatasini bilip ozur diledi Ben de cok uzuldum dedim. O sekilde anlastik.
Alisik oldugum duzen nedir Allah aslinda yani hergun bu cocuklari du dolu kuvette Mi birakiyorum Ben. Nedir bu israr Ben de onu anlamadim. Hadi onu gectim Ben hic yoktan odada birakip tuvalete gidiyorum. Evi onlara Gore ayarladik zaten. Neden kendimi bu konuda hatali goreyim ki Israrla. Yazarken sakinlik bu arada atar yapmiyorum Emin olun. Hala ruh gibiyim, birden oyle cok korktum ki

Neyse.
Fırçadan yana korkmayın o zaman, rahat olun. Doktorlar dışkı yemiş olsa bile sıkıntı görmüyorlar.
İyi akşamlar.

Peki oyle diosan ole olsun., kuvet filan genede tehlikeli geliyo kulaga..firca icin yapcak bisey yok unutmak disinda

Ekstra bilgi olsun. Kizim yuzune su gelmesinden cok korkar. Cok zor yikarim onu. Kafasini asla suya sokmaz. Ciglik cigliga saclarini yikattirir. Kucuk oglan zaten kuvete giremez boydan, kizim da onu kaldiramaz, kilolari cok yakin birbirlerine.
Hersey bu kadar kendimce guvenli olmasa neden ihmalkarlim yapayim. Yani Bazi arkadaslar Israrla Bazi seyleri soyluyorum ama sunu diyim onlari dunyaya getirmek en zor seydi benim icin. Ben Hala gece sekiz on kez kalkarim. Dunya bir yana onlar bir yana, anneligimin hakkini verdigime inaniyorum. Ben bu kadar fedakarken Kabul etmem cok zor bunlari. Kalbim agzimda yasiyorum cunku. Nasil Boyle seyler sebep olurum, ihtimali bile Beni oylesine yaraliyor ki. Elimden geleni yapiyorum cok da acikladigim Hala da Bazi Israrlar var. Cevremde o kadar uzerlerine gitme cok abartiyorsun derler bir de Bana. O yuzden gercekle cok celisiyor yazilanlar

Iste bakterileri dusunuyorum. Fircadakiler taze taze yapilmisindan bin Kat beterdir. Esim geldi alkolle temizledi banyoyu cocuklari cikayacak simdi. Ben psikolojik olarak cok yiprandim su an
Sakin olun yahu..onların gelistigi bir bağişıkliķ sistemi var..cok fena olmayin bence.
Burasi daha cok geriyor sizi bence kapatın konuyu

Benim oğlum kendi kakasının tadına bakmıştı, bezden sızmış kaşla göz arası.
Ablamda diğer ablamınkini Baya yemiş.
Ama tuvalet fırçası hepsinden beter bence de..
şuan yapılacak birşey Yok.. Geçmiş olsun diyelim..

Sakin olun yahu..onların gelistigi bir bağişıkliķ sistemi var..cok fena olmayin bence.
Burasi daha cok geriyor sizi bence kapatın konuyu

Icimi rahattiniz saolun. Cocuklar yikanir paklandi. Ben Hala sersemim. Esim yikadi banyoyu alkolle zaten, cocuklar da yikandi. Yemedigini dahi koymadim esimin gidip kendi Aldi Ben yemek yiyemeyecek haldeyim yemis kadar oldum. Evet burasi da yordu Beni muneye kapat Mi diyorduk

tuvalet fircasi neysede kuvette oynamak cok sakincali.allah korusun ya kayip dusseler icine bence kuvetin disinda oynatin daha iyi olur.fircaya gelincede ben o manzarayi gorsem kalp krizi gecirirdim sanirim

Birsey olmaz ama daha onemlisi banyoda yalniz birakmayin.
Arkadasim da kuveti doldurmus kiyafetini hazirlarken yalniz birakmis, ordeklerle oynarken cocuk ayagi kaymis kalkicam derken alninin yanini dus basliginin takili olan yerine vurmus cok aglamis sismis.

Allah korusun bi dk bile birakmayin.

Simdi okudum tamam yikamissiniz ikisini de.. gecmis olsun.. cok korkunc ben de takintili bi insanimdir ama yani cocuklari camasir suyuna yatircak degilsiniz ya.. wc.den su sicarasa falan ben girer sicak suyla iyyce yikanirim cok huylandysam camasir suyundan 1 damla degdirirm nereye sicradysa ama bunlar bebeeek.. :/ sirkeleyin bence siz.

Bir dakika kadar Uzun birakmiyorum zaten surekli odadan odaya kosuyorum, banyo guvenli kuvet ici bos teneke gibi cok acitmiyor. O eglenirken odayi toplayip dedim. Aman yaa o fircayi nereye koyayim bilemedim. O an beynimden tum kann cekildi sanki

Sirkeli suyla elini yuzunu sildim
Sonra esim alkolle yikadi banyoyu haliyi kaldirdi, kuveti doldurdu oyle yikadik bir daha. Ben soktan cikamadim esime kaldi hersey zaten.
Aynen Ben de mikroptan korkarim. Cocuktan Evi dezenfekte edemem ama tuvalet konusu hassas. Firca da pisti

Korkmayın çocuk dediğin maalesef b*kun icinde büyüyor zaten. Sonuçta kendi tuvaletiniz. Mikroplar tanidik :)) Dışarda orayı burayı yalayan çocuklar, çamurun içine, yolun ortasina yatan , kirli cocuk havuzuna giren çocuklar daha cok tehlike altında.

Endişeni taaaa en derinden hissettim. Zira en nefret ettiğim sey klozet fircasidir. Bunlarında boyle tuşlu olanlarını fln yapsalar ne guzel olur :) Ama uzun süredir çamaşır sulamamaniz iyi olmuş. O eminim daha zarar verirdi.

Rica ederim..ohh miss gibi olmişlar:)Evet etiket yapip soyleyebilirsiniz
Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…