- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Kızınızın gönlünü alın. Kardeşini gözetmek onun değil sizin göreviniz.
Geçmiş olsun. Umarım burada yazılanları dikkate alırsınız zira hiçbiri sizi üzmek için yazılmadı. Aksine alışık olduğunuz düzenin tehlikeli olduğu hatırlatıldı.
İyi akşamlar.
Neyse.Pis fircayla oynanmadigini kendi biliyor. Hatasini bilip ozur diledi Ben de cok uzuldum dedim. O sekilde anlastik.
Alisik oldugum duzen nedir Allah aslinda yani hergun bu cocuklari du dolu kuvette Mi birakiyorum Ben. Nedir bu israr Ben de onu anlamadim. Hadi onu gectim Ben hic yoktan odada birakip tuvalete gidiyorum. Evi onlara Gore ayarladik zaten. Neden kendimi bu konuda hatali goreyim ki Israrla. Yazarken sakinlik bu arada atar yapmiyorum Emin olun. Hala ruh gibiyim, birden oyle cok korktum ki
Evet:)) sizde deneyin belki hayatınız degişir:)) hahaHahaha bu teoriye gore kaka surunce avukat oluyosun desek mi:))) muhahaha
Peki oyle diosan ole olsun., kuvet filan genede tehlikeli geliyo kulaga..firca icin yapcak bisey yok unutmak disinda
Sakin olun yahu..onların gelistigi bir bağişıkliķ sistemi var..cok fena olmayin bence.Iste bakterileri dusunuyorum. Fircadakiler taze taze yapilmisindan bin Kat beterdir. Esim geldi alkolle temizledi banyoyu cocuklari cikayacak simdi. Ben psikolojik olarak cok yiprandim su an
Sakin olun yahu..onların gelistigi bir bağişıkliķ sistemi var..cok fena olmayin bence.
Burasi daha cok geriyor sizi bence kapatın konuyu
tuvalet fircasi neysede kuvette oynamak cok sakincali.allah korusun ya kayip dusseler icine bence kuvetin disinda oynatin daha iyi olur.fircaya gelincede ben o manzarayi gorsem kalp krizi gecirirdim sanirim
Birsey olmaz ama daha onemlisi banyoda yalniz birakmayin.
Arkadasimin kizi da kuveti doldurmus kiyafetini hazirlarken, ordeklerle oynarken cocuk ayagi kaymis kalkicam derken alninin yanini dus basliginin takili olan yerine vurmus cok aglamis sismis.
Allah korusun bi dk bile birakmayin.
Simdi okudum tamam yikamissiniz ikisini de.. gecmis olsun.. cok korkunc ben de takintili bi insanimdir ama yani cocuklari camasir suyuna yatircak degilsiniz ya.. wc.den su sicarasa falan ben girer sicak suyla iyyce yikanirim cok huylandysam camasir suyundan 1 damla degdirirm nereye sicradysa ama bunlar bebeeek.. :/ sirkeleyin bence siz.
Korkarim gec kaldim :)))0
Evet:)) sizde deneyin belki hayatınız degişir:)) haha
Rica ederim..ohh miss gibi olmişlar:)Evet etiket yapip soyleyebilirsinizIcimi rahattiniz saolun. Cocuklar yikanir paklandi. Ben Hala sersemim. Esim yikadi banyoyu alkolle zaten, cocuklar da yikandi. Yemedigini dahi koymadim esimin gidip kendi Aldi Ben yemek yiyemeyecek haldeyim yemis kadar oldum. Evet burasi da yordu Beni muneye kapat Mi diyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?